Съпруги на военнослужещи - 35

• 2 125
  • 123
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Абе тия със заложените задни части да си сърбат попарата, ама за съжаление я сърбаме всички ние, а те минават метър. Или казано по друг начин - за нас горчилката, а за тях благините.

# 31
Фло,както каза днес една клиентка която попитах какъв е този зор да дойде втория работен ден да обменя. При положение,че срока е до края на юни. Цитирам я буквално: " Всички търчат и аз търча" . Та прост народ сме били,прости ще си умрем. Да са ни здрави именниците в групата,усмихнати и успешни. При нас цял ден е дъждовно,но аз не мога и да мръдна от работа,защото а се опитам да изляза,а са ме линчували на вратата. За два дена и силите и психиката ми са смазани. Гледам стерео. Стягайте се слагам срок до Великден тази тема да я приключим . Лека вечер от мен!

# 32
Радинка, стягай се и ти. 😉 Всеки ден по минимум две мнения в група.

Ако не ви е приятно, че публикувам изображение/снимки пишете и спирам /само ще пиша/.

# 33
  • София
СГГ, как можа да си го помислиш? Започнах освен поздравите ти, да чакам и картинките! Моля те, не спирай! Hug
В почивните дни очаквам кафето и мъдростите на ДАФИНОВОТО ЛИСТЕНЦЕ. Hug
Къде щяхме да се събираме, ако не беше самоотвержената строителка на военни блокчета МИС Ю? Hug
Кой щеше да ни дава тон за шопинг терапия, ако не нежната СЕТИ_БЕТИ? Hug
Кой щеше да ни бъде пример за устрем, служебно издигане и в добавка готина баба, ако не ЛУННО ЦВЕТЕ? Hug
Имаме и още един пример за израстване в кариерата - и това е нашата ДУНДИ! Hug
Кой щеше да ни подкукуроса да обърнем внимание на визията си и да се тунинговаме, ако не беше РАДИНКА? Hug
Кой щеше да ни е пример за многофункционална мацка - съпруга, майка, домакиня, научен работник, ако не беше НИЯ? Hug
Кой щеше да ни е пример за майка героиня, ако не беше МАГИ? Hug
Кой щеше да ни е пример за това, как се носят успешно много дини под една мишница, ако не беше МЪНИЧЕТО? Hug
Приемам предложението на РАДИНКА и гласувам с две ръце за това, да приключим 35 тема до Великден. Увисна ми ченето - ти да видиш скрита лимонка...Нали знаете кога е тази година Възкресение? Да не си мислите, че е през юли? На 12.април е. Стягайте се! Ама че ви се радвам...Хайде лека нощ. Аз затворих с гръм и трясък бумагите. Приключих с 2025. Утре започвам новата работна година. Какво ти утре, то станало днес. Grinning
И да поканя момичетата, които отвреме навреме ни посещават - RED ROSE, Димитрова и някои други - елате в компанията. Така още по-бързо ще се справим с 35 тема! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 34
Добро утро! Кафе не мога да сложа. Драскам два реда,че правя закуска и обяд на диваците си. Да са ни здрави именниците. Фло идея си нямаш колко ме бие тока. Само се опитвам да съм малко по задържана все пак вече не съм на 20 . Не че ми пука де,щом ме тресне съм във вихъра си! Успешен ден от мен прекрасни.
П.П. ще се опитам и довечера да се разпиша,че нали трябва минимум по два пъти.🤣

# 35
# 36
Добър ден,
Честит имен ден на всички именици днес! Да са живи и здрави! Весел ден! 🥳
Днес късно се включвам, аз закуска не правя на детето, ама прически да, в 6.30 букли навивах, че искала прическа като на какичките, къдрици. Отиде с голям кеф, дори без шапка..да не й се разваляла косата 🤔🫣😂
Харесва ми идеята за Великден, аз нямам проблем и често влизам да си драскам по ред два за ежедневието така че мен този срок не може да ме уплаши... А ето днес и картинка по темата:
Дръжте се!
До лятото остават:
✅ руска салата
- мартеници
-  лалета
- яйца и козунаци

Приятен ден! 🫰🌞

Последна редакция: ср, 07 яну 2026, 11:31 от Мис Ю

# 37
  • София
Добро утро на Ивановден!
Хайде именяци, излизайте на светло, да почерпите, а ние да ви поздравим.
Нощес легнах призори, тази сутрин поспах до 10.
Усмихнахте ме, момичета. Пия си кафето и мислено си говоря с вас.
Желая ви ден - позитивно зареден!

# 38
Здравейте и от мен. Два дни се чудя защо никой не пише в темата, а аз съм пропуснала да се запиша в новата тема.
Но така са ме подхванали в работата, че не ми и остава време да мисля за друго.
Карам някакъв вирус, аз ви казах де, вече ми поуминава, само хремата още ме мъчи.
Бъдете здрави и честит празник на имениците!

# 39
  • София
Минавам като вятър набързо. Честито на имениците! Живи и здрави да сте ни ( и ние покрай вас!).
Аз съм си в моите си лудости - тичай наляво, после надясно, после на работа, на зъболекар, детето на рожден ден и така... докато избутам известните задачи ще е 21 януари... Мис Ю, това е идеален варинат да не се усеща зимата - тичане насам-натам - ама при мен и критическата си казва думата - все ми е топло.
Нагледах ви, сега още 20 минути работа и отпрашвам с Малечка на зъболекар. После пак на работа и ни чака един проект за здравословното хранене по английски - да живеят брошурите, които имат снимки на храна - поне няма да рисуваме.

Последна редакция: ср, 07 яну 2026, 16:47 от magi_sveta

# 40
Привет!
Честито на именниците!
Време е за чай/кафе. Simple Smile

# 41
  • София
Време е, СГГ, но навярно всички здраво работят или са се похлупили на бюрата и кротко предремват. Тихо, да не ги събудим. Аз уж дойдох за малко на тръстиката, та изкарах почти цял работен ден. За сега чао, после ще се включа от дома.

# 42
Ааа мен следобяд ни чай (не обичам), ни кафе (после не мога да заспя), та затова... Само компания правя на пиещите някоя от напитките.
Ние бяхме на танци с дребчето, то тя де, аз бях 1 час на приказка с моята приятелка, дето ги водим заедно на танци. ММ беше направил вечерята през това време и сега е време за занимания по интереси 😂 след малко слагам слушалките, че не помня дали ви казах, май да... Слушам Мамник в Сторител, много ме зариби, напредвам, чакам утре първата серия от филма по БНТ.
Пожелавам ви приятна вечер и до утре! ❤️

# 43
Добър вечер, момичета. Пропуснах няколко дни да пиша! Живи и здрави да са празнуващите! Да ми е жив и здрав и моят син!
При нас има много работа, нормално за сезона😊. На мен също постоянно ми е топло, а бях толкова зиморничава. Мислех си, че това ще ме прескочи и ще съм си млада по - дълго.
Лек вечер от мен!

# 44
  • Пловдив
Няма време за два поста. Цял ден съм по задачи. Даже и сега довърших нещо. Май ще понамаля преводите, а ми е като хоби. Интересно ми е, не ми тежат, но не ми остава време. Не мога да подвеждам хората и да не спазвам срокове.
Да са честити имениците днес. Да носят с гордост имената си, Да са живи и здрави.
Ще ми се насъберат сериали за гледане и накрая няма да ги гледам. Не ми остава време за телевизия. То и аз не съм фен де. Виж на ММ му дай да гледа филми. Той гледа, аз заспивам. Еми изморена съм. А и той се наспива за 5 часа, на мен ми трябват поне 8.
Болните да оздравяват. Здравите да се пазят. Как? Не мога да кажа. За сега у нас се държим.
Лека вечер на всички.

Общи условия

Активация на акаунт