Съпруги на военнослужещи - 35

• 2 125
  • 123
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Добро утро!!!
Няма да лъжа не ми се ставаше. Малечка пък скочи като пружинка - много и се ходило.на училище. За колко ли дни ще издържи този ентусиазъм.
Много е хубяво така - сутрин в тролея до работа да "се видя" с вас и да пием по кафе преди да започне лудницата.
Хубав ден и спорна първа седмица!!!

# 16
  • София
Добро утро и от мен. Безпощадна е тази аларма. 5 часа сън са ми малко. 
Успешен старт на годината - да ви е спокойно, да ви се получават нещата, които правите, да няма челни удари с шефове и колеги. Всичко да е по мед и масло, а за тези, дето са прекалили със сладкото - може и по вода! Grinning

# 17
  • Пловдив
Привет от мен (късно е за добро утро, вече Kissing Heart)
Мис Ю, благодаря ти, за гостоприемството и че ни приютяваш в нашето си блокче! Цаним те за домоуправител!
Дафиново листче, в Шумен съм. Навън времето е чудесно, но в корпусите се разхождат бели мечки и тук там някой пингвин пита за поларче Joy
Фло, 5 часа сън добре ми се отразяват на мен, но снощи не можах да ги направя Flushed Преполових ги - до 3 и половина се опитвах, да се стопля, след това вече съм се предала на Сънчо.
Работната година за мен започна на 2.01, а днес поставих началото и на учебната. Започнехме с любима моя дисциплина, та ако съдим по това - семестърът тръгна идеално!
Сега имаме малко самоподготовка, та съм си гушнала печката и си навих алармата, да не проспя часовете после Joy

# 18
Фло, имам изкривяване от работата и вече като ми кажат "да ви върви по вода" питам каква вода - питейна, подземна, повърхностна, отпадна или дъждовна 😂😂😂
Не съм си добре просто, ама вече и тука сигурно сте си ме разбрали 😂❤️

# 19
Първи работен ден за 2026 г. - успешен.
Полягвам, че и аз съм спала между 3,5 - 4 ч. през 🌃.

Дописвам ...
Полегнала, заспала и се наспала. Grinning

Последна редакция: пн, 05 яну 2026, 20:11 от СГГ

# 20
  • София
Бърз вечерен рапорт - оцелях след половин работен ден и след още половин в зъболекарницата. Аз съм закърпена вече, Малечка оцеля... в сряда се надявам да има вече една пломба...

# 21
  • София
Бабите се вълнуват на тема евро - що е то и има ли почва у нас .До тук пазарувам с левове и рестото ми е в левове. Още не съм прекрачила в еврото. В тая лудница мислите ли, че няма да има и big далавери? Убедена съм, че ще има. ТАлавизия не гледам, защото не вярвам на казаното. а и си пазя чисто психичното поле. Не бих се редила и на километрични опашки, за да ми обменят. Имам около 600 лева, ще ги похарчим до края на месеца, а после ще видим. Очаквах, че ще се вълнувам повече. Нищо подобно - обзела ме е апатия и ми е безразлично. Още не сме купили акумулатор за Пасата, та ето къде ще понаместя някоя стотачка. А цените се катерят нагоре - още преди 2 - 3 месеца всяка седмица потребителската кошница се оскъпяваше с по 2 - 3 лева.
Както ви се харесва - е казал Шекспир. Stuck Out Tongue Winking Eye
Направихте ли си мълчана вода? Да си призная, сбъдват ми се желанията.
Лека нощ и приятни сънища!

# 22
# 23
Добро утро на Йордановден!
Всички именици да са живи и здрави! 🥳
Аз не съм правила до сега мълчана вода, четох снощи за нея, но пак в последствие изключих и не сложих.
И ние нямаме още евро, само някакви монети, които са ни върнали от магазина.
Още оперираме с левове, не са ни много, така че смятам, че скоро ще "превключим" във валутата.
Пожелавам ви приятен ден!

# 24
Добро утро!

Аз също не съм правила мълчана вода.

# 25
  • София
Добро утро на Богоявление! Честити да са имениците.
Момичета, пожелавам ви спорен ден. Flowers Four Leaf Clover

# 26
  • Пловдив
Честит празник на всички именици. И на моята девойка, нали е кръстена на баба си Йорданка. Blush
Фло, няма нужда да се редиш на опашки. Има банкомати за тази цел. Вчера около тях всичко беше спокойно. Внасяш, теглиш, няма проблем. Аз смятам, че до две седмици левовете рязко ще намалеят. Големите вериги връщат в евро, а сега тепърва ще се изплащат първите пенсии и заплати в евро.
Както по другите държави преминаха към евро, така ще се случи и при нас. А повишаването на цените няма връзка с еврото само по себе си. Но аз помня, че и във Франция, и в Германия цените  скочиха при въвеждане на еврото.
Изобще не ми е останало време да чета за мълчана вода. Моята година започва ударно с доста задачи.
Приятен и усмихнат ден на всички. Тук слънцето се показа.

# 27
  • София
ДУНДИ, честита и благословена да е Красавичката! Да си носи името с гордост. Не името прави човека, а човекът прави името! Ако в блокчето ни има още именици, нека да са поздравени!
Изобщо не мисля да се редя по опашките. Още повече, че и без това ме е яд на еврото. По-точно на друго и на други ме е яд, но не е тук мястото за дебати! Не мога да се съглася с факта, че когато Титаник потъва, някои краката ще си счупят, да бързат да се качат на потъващия кораб...Колко трябва да си луд или някъде другаде е причината???

# 28
Привет!
dundi73, със здраве и гордост да си носи името девойката!
Flo 51, срамежливо и за кратко се показа Nature Sun With Face. Frowning1
Усмихнат ден!

# 29
  • Пловдив
Фло, когато си си продал задника /без извинение/ трябва да си изсърбаш попарата. И то не само по отношение на еврото.

Общи условия

Активация на акаунт