Следваща стъпка?

• 11 758
  • 380
  •   1
Отговори
# 360
Ооо, ама разбира се, че всеки мъж обича рахата си и да не си дава зор, но пак ще кажа,че човек се разпростира дотам, докъдето му позволят.
От жените зависи много, какво и как търпят и понасят.

# 361
Как тогава ще обясните факта, че хора се женят след 2, 5 или 8 години? Тоест явно тогава мъжът е заявил сериозни намерения, преди това на първата година кой го знае как е бил Simple Smile
Зависи кога са се срещнали и какви приоритети са имали и двамата.
Ние с ММ се оженихме мнооого късно, въпреки че се сгодихме на 5тата година.
Ама аз бях на 20, когато се запознахме. Нито бебе исках, нито брак в близко бъдеще.
И все пак "стъпки" е имало - общ дом с ипотека, ремонти ала бала.
Не сме били иди ми дойди ми 10-12 години.

Аз не виждам тя да държи да се оженят утре. Но с този няма да стане и след 5 години, в това съм убедена, а тя ще е на 32 г.

Гадното в тия ситуации е, че това мотаене е в състояние да затвори тон врати пред някоя жена, която наистина иска деца и семейство. Позната роди чак на 42 г първо (и май ще е единствено) дете след като един я мота 7 години. После докато дойде друг. После и с него все пак не може да тръгнат на първа среща и на втора спермограма. Докато стане. И ей то го.

# 362
  • SF
Ако бяха по-дългогодишна връзка и този да си прави пас, разбирам. Но малко мъже мислят, че годинка и стига толкова гаджета-маджета. Време е за бебета-мебета и сватби-матби!

# 363

Гадното в тия ситуации е, че това мотаене е в състояние да затвори тон врати пред някоя жена, която наистина иска деца и семейство. Позната роди чак на 42 г първо (и май ще е единствено) дете след като един я мота 7 години. После докато дойде друг. После и с него все пак не може да тръгнат на първа среща и на втора спермограма. Докато стане. И ей то го.

Именно, дори и със сериозните пак е нужно някакво технологично време, за да се развият нещата. После как да не си изнервен, че те мотаят. На 30 г. ти натякват, че бързаш и припираш "момчето", на 35 г. пък репродутивните специалисти те питат какво си чакал досега Laughing Трябва всеки да си преценява според собствената си ситуация, а не да следва някакви общовалидни правила. В един случай си заслужава да се даде време, в друг - не.

# 364
  • SF
Опиши ми "другия" случай, в който не се дава време.

# 365
Опиши ми "другия" случай, в който не се дава време.

Той е описан вече - в тази тема.

# 366
Той директно е казал, че "някой ден" може би, евентуално, но засега без сериозни ангажименти. От това по-ясно няма накъде. Simple Smile Влюбен мъж, какъвто следва да е мъж с връзка от 1 година, никога няма да каже такова нещо. Този просто си има гадже, защото е практично, удобно, тук таме полезно, ако случайно тук таме и секс правят бонус и за пред роднините е супер. Ако тя поседи с него още 1-2 години, нищо няма да се промени. Ще стигнат до същата точка, ще се разделят, а след няколко месеца нищо чудно да е женен за друга.

Именно, дори и със сериозните пак е нужно някакво технологично време, за да се развият нещата. После как да не си изнервен, че те мотаят. На 30 г. ти натякват, че бързаш и припираш "момчето", на 35 г. пък репродутивните специалисти те питат какво си чакал досега Laughing Трябва всеки да си преценява според собствената си ситуация, а не да следва някакви общовалидни правила. В един случай си заслужава да се даде време, в друг - не.
Да, обикновено много си личи кога си заслужава да се даде време. По отношението на мъжа. Дали като цяло е сериозен, изразява чувства и влага време, енергия, мерак, ако щете и финанси, в тая връзка.
Стабилен мъж на първо място няма да се изнесе наполовина в квартирата на авторката - така, че хем да не живее официално с нея (съответно не плаща наем, консумативи, сметки), хем реално все пак живее там (само дето някакви багажи му седели у брат му) и се възползва от нея и желанието й да го играе грижовна потенциална съпруга.
Тя му подарила нещо смислено за него с висока стойност (все тая дали е 1000 лв или 200 лв), той след работа взел торта от супера и си легнал да спи на рождения й ден.
Това са тънки моменти, но много значими.
Върхът на сладоледа - когато тя си позволила да изрази недоволство от развитието на връзката им, той вади коза, че се е напрягал да не я зареже като била тежко болна, което явно е някакъв връх на саможертвата. Милия.

# 367
Интересно ми е какъв е бизнеса и колко се изморява кандидат НЕженихът.
Тъпичко е да си легне на рождения ѝ ден. В същото време понякога човек е наистина скапан и заспива прав.

# 368
пък репродутивните специалисти те питат какво си чакал досега Laughing

Директно се отговаря - чаках "мъжлето" да реши какво иска от живота.
Мъжете много добре знаят, че при жените има срокове.
Но нали са егоисти, не им дреме, но що да се не ги помотаят, поизползват и позахвърлят евентуално.

# 369
Разкарайте го!Заслужавате по-добро!Този няма да се промени!Нагъл,нахален,лъжец и краен егоист!Разбирам,че не е лесно и ще трябва време докато отмине траура,но и това че нямате много приятели,не трябва да Ви кара да се примирявате с такъв използвач!Продължавайте да се срещате с хора,да търсите нови запознанства,не бързайте и колкото можете си бъдете независима.Не позволявайте да Ви се бъркат в избор на работа и начин на живеене.Преди години имах подобен сблъсък с подобен субект.Пишеше ми се всякакъв,ноооо добре че го разкрих преди да се бяха задълбочили нещата повече.Беше ми трудно,минах през гняв,тъга и за около година се оправих благодарение на двама познати и две приятелки.Каза ми едно,а направи обратното на всичко,което казваше и демонстрираше.След година се опита да осъществи контакт сякаш нищо не е станало,обаче аз не исках повече да бъда между топлото и студеното.Това още повече затвърди преценката ми колко е нагъл!

# 370
пък репродутивните специалисти те питат какво си чакал досега Laughing

Директно се отговаря - чаках "мъжлето" да реши какво иска от живота.
Мъжете много добре знаят, че при жените има срокове.
Но нали са егоисти, не им дреме, но що да се не ги помотаят, поизползват и позахвърлят евентуално.

Само дето мъжете удобно забравят, че и при тях има срокове и спермограмата едва ли ще е същата като когато са били на 25.

Когато бившият ми ме разкара преди години ми каза нещо от сорта на:
"Само за себе си мислиш! Моето време също беше изгубено!".
По ирония на съдбата за по-малко от година след раздялата ни забремени следващата.
Нищо, че към днешна дата е разведен ама нали важното е, че си е хвърлил семето. Приоритети.

# 371

Само дето мъжете удобно забравят, че и при тях има срокове и спермограмата едва ли ще е същата като когато са били на 25.

Нищо общо с жените.
Мъж и на 65 може да направи бебе. Жена на 65 може ли? Не.
Не може да се сравнява.

# 372
Така, е но и при тях качеството на спермата отива по дяволите с годините.
Да не се самозалъгваме защото ми писна да слушам едни и същи тъпи клишета

# 373
Има възможност за някакви мутаци. Но възможност, не е  100%

# 374
Но пък и “специалист” да отписва 35 годишна е тъпо.
Здрава, права жена може и ражда когато иска и дойде времето.

Но да не превръщаме темата в полемика за възрастта за раждане, нищен е много тоя въпрос. Опитът на едни си е техен опит, на други - различен и също толкова основателен.

Общи условия

Активация на акаунт