"Сандокан" 2025 нов сериал по БТВ

• 74 067
  • 603
  •   3
Отговори
# 135
Ох, този Сандокан на моменти гледа като Фики Стораро. Не мога да го приема насериозно Simple Smile

# 136
  • София
Аман от тези скапани реклами значи.

# 137
Тая лелята е много гадна, малко й е шамара.
А Сандокан е номер 1, а какъв поглед има само.....пронизващ!
Мариан беше много сладка като събра косата си за аламинут.

# 138
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
Кажете ми, че накрая Сандокан освобождава бедните хора, а скапаните инглези ги набутва на едно тъмно място дето слънце не огрява.

# 139
Кажете ми, че накрая Сандокан освобождава бедните хора, а скапаните инглези ги набутва на едно тъмно място дето слънце не огрява.
Имай търпение, тепърва започва интересното!

# 140
  • София
Яниш де Гомера и той има своето тъмно минало.
Докато бълнуваше дадоха амазонската джунгла в Парагвай. Бил е католически свещеник там. Значи се подразбра, че Мариан е доста образована. Знае латински.

# 141

логично е да ги освободи, нали е филм.

# 142
Вече е ясно, че лелята е от страна на бащата "тя има нещо от майка си" нещо подобно каза и то в негативен смисъл.

А за кап. Брук, мисля, че онези двамата на Султана му промиха мозъка с малко трева и той се упои, но бързо изтрезня!
Много динамика, чудесен сериал!
Харесва ми!

Последна редакция: ср, 07 яну 2026, 23:08 от MoSt new

# 143
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет

логично е да ги освободи, нали е филм.
Логично е инглезите да триумфират нали са солта и захарта на земята. Още нещо да се заяждаме?

# 144
Обаче колко силно беше как Сандокан контролира екипажа си с едно движение и "само с поглед"
Няма да докосвате жените! И как наказа този, който се опита...

# 145
  • София
Джес,
Скрит текст:
спокич, Сандо си знае работата... 🙂

Тц, кучетата на Султана нямат нищо общо с трева и пр.. Брук още от епизод 1 го дадоха как си се дрогира. Явно и той не е имал лесен живот...

# 146
Лелята е голяма гад! Как е тормозила Мариан. Явно иска само тя да е в сърцето на брат си, а все е била засенчвана - първо от майката на Мариан, после от нея самата.
Горките роби! Беше ужасно тъжна сцената със Сани и брат и.
Брук е доста противоречива личност. Яниш го разбирам защо е станал такъв, какъвто е.
Липсва ми малко раздвижване между Мариан и Сандокан.

# 147
Много добро беше и как португалеца Яниш, когато беше на прага на смъртта, се върна отново към Бог!!!

# 148
Тъкмо гледах едно критично ревю в Редит - https://www.reddit.com/r/Italia/comments/1pc6c1r/il_nuovo_sandok … fonata_galattica/
На италиански е, но Гугъл преведе. На първо място наричат сериала вулгарен, защото
Скрит текст:
Сандокан буквално е осиротял принц и борец за свобода, а тук го представят като обикновен пират.
Но предполагам, че това е направено, за да има развитие, така че не критикувам.

Дяволо, в един коментар видях, че султанът бил огненият лорд Озай - не гледам сериала за Енг на Нетфликс, така че нямам представа дали е вярно.

# 149
  • София
Мариан обаче се държи на ниво. Не изпада в истерии, не се тръшка, мисли, преценява, слуша.
Между другото предполагам знаете за една прастара порядка, че жена на кораб носи лош късмет. Wink
Таа, пиратите ги разбирам, че искат час по-скоро да се отърват от нея. Но според мен тя им спечели още сега уважение.
Е, има и гнили ябълки. Те са навсякъде...

Общи условия

Активация на акаунт