"Сандокан" 2025 нов сериал по БТВ

• 73 965
  • 601
  •   1
Отговори
# 120
Ех, и аз не знам колко хляб има да изяде Джан Яман, но човека снима главни роли на 4 различни езика. Тц, как можа... изобщо не е патриот (но е полиглот) Grinning жив предател!
Между другото той отслабна около 20 кг. за ролята (за кратък срок), беше над 100кг. Изискването беше да свали до 85кг. По-едричките актьори, които предлагате като по-подходящи, едва ли биха се вписали.

Една красива снимка на Сандокан да донеса, за да разкрася малко темата Simple Smile
Това е снимка от сцена (ретроспекция) поглед към миналото на Сандокан
преди да стане пират, която ще покажат в следващите епизоди.

Аз за първи път го видях във Свободен дух, там също е с дълга коса и ми хареса много, а и самият сериал. Ролята му тук е да е малко оръфан 😃, но иначе е красавец.

Лелята май е сестра на майката, щом иска да прекара живота си с консула?!

# 121
  • София
Не, на консула е сестра.
Иска да прекара живота с него - един вид да е до него като опора и съветник. Иска тя да е жената в къщата, не бившата му жена или дъщеря му. Да се чува нейната дума. А и явно е силно привързана към брат си.

# 122
Според мен е леля по майчина линия.

# 123
Според мен е леля по майчина линия.

И аз така реших, но явно има странна привързаност към брат си....

# 124
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Аз линчо най-много харесвам една от книгите, в която Марияна я няма......
Ирисче, как се казва тази книга и въобще с коя книга се започва Сандокан? Може на лично да не спамим в темата.
Иначе за кой е по-красив и Джан, и Къванч ги взимам веднага. За талант нямам мнение, че другаде не съм го гледала Джан (снимки и клипчета в тубата не се броят), а Къванч съм го гледала само в Перла.

# 125
Тази леля с голяма похот се натиска на брат си, ако й е брат хаха аз за това останах с впечатлението, че е сестра на жена му...

# 126
  • Варна
Тази леля с голяма похот се натиска на брат си, ако й е брат хаха аз за това останах с впечатлението, че е сестра на жена му...
Аз похот не усетих, проблемът и по-скоро е социалния й статут. Както Дяволо каза иска тя да е господарката на Къщата.

# 127
Лелята е много лоша. Ще видите в следващите епизоди колко е злонамерена и подмолна. Оказа се, че е и пиянка Grinning

Calibro 35 правят музиката на новия Сандокан. Саундтрака е нова версия, преработка на този от оригиналния сериал (продуцентите закупиха правата по препоръка на режисьора).
Този прекрасен саундтрак е правен за италианската версия, за съжаление в международната звучи много рядко и за кратко...

Плейлист Сандокан (2025):
https://www.youtube.com/playlist?list=OLAK5uy_l4mEW9I4ciD1L7xzCX3iG-2E1ZmAZC6gs

Последна редакция: ср, 07 яну 2026, 20:08 от grozdence*

# 128
Аз доколкото видях двамата имат еднакви фамилии, логично е да му е сестра или братовчедка.

# 129
На мен Къванч ми допада повече визуално, защото харесвам светли и синеоки мъже. Обаче и Джан е много хубав мъж. Повече сексапил има в него. Къванч е по-сладникав.
Джейсън Момоа никога не ми е допадал визуално. Като мечок ми е. Все бях шокирана като чувах колко хора въздишаха по Дрого и какма хубава двойка били с дребничката Денерис. Joy

# 130
Къванч ми харесва повече. Обичам руси, синиоки мъже. Джан също е красив и подходящ за Сандокан.
Сериалът е много романтичен, но доста детски за мен. Нещо не ме грабва нещо.

Последна редакция: ср, 07 яну 2026, 21:05 от densi

# 131
Всички сюжети на Емилио Салгари са в този дух.
Днес забелязах, че подзаглавието е Принцът на пиратите, а не Малайският тигър.

# 132
  • Козлодуй
И аз едва сега забелязах, че лелята е със същата фамилия. Ама нещо не ѝ е чиста работата, може да е доведена сестра, кой знае...
Къванч го знам като име много преди Джан, но визията му ми е блудкава, никога не ме е привличал и не съм гледала негов филм. Тъй че за актьорските му качества нямам никакво мнение.
Джейсън напоследък наедря, той и поостаря, но като Хал Дрого... ммм Joy
Много харесвам и Бурак Йозчивит, но неговата красота е някак по-класическа... Никой няма скорпионската харизма на Джан!
P.S. Сега видях, че и Къванч е скорпи, но това не променя мнението ми за него Grinning
Не съм гледала предишният сериал с Кабир Беди, опитах сега, но ми е толкова наивен, че не издържах и 10мин. Чела съм Карл Май, не и Салгари, тъй че не правя сравнения на сюжета.

Последна редакция: ср, 07 яну 2026, 22:29 от Lunen_sun

# 133
Брук нещо друса ли се, лула с крек или така ми се стори..?Май истинският капитан е Яниш.

# 134
  • София
Да, пристрастен е към опиум мисля.

Общи условия

Активация на акаунт