"Сандокан" 2025 нов сериал по БТВ

• 74 153
  • 603
  •   1
Отговори
# 255
През 2026-та границата между метросексуалност и стандартната мъжка грижа е почти заличена... тъй като поддържаният външен вид вече се приема за норма в съвременното общество. Джан е много поддържан и е направо луд - изключително отдаден на фитнеса - това обхваща не само ежедневните му тренировки, а и физическата подготовка за проектите му (бойни спортове, хореографии и т.н.)
В интернет е пълно с неговите тренировки, може свят да ви се завие от броя им Grinning

Ма то и старият Сандокан е яко гримиран и с оформена брада и мустаци, просто не е така красив.

Кабир Беди като млад и Джан Яман (извън ролята на Сандокан), ми няма база за сравнение, според моят вкус.
Кабир е роден 1946 г. Бил е на 30 години, когато са излъчили стария Сандокан на 06.01.1976 (даже е бил на 29 по време на снимките). Джан е бил на 35 по време на снимките...
А Джан изглежда доста по-млад Сандокан от колегата Simple Smile За красота не говоря...

# 256
Този Кабир прилича на индиец и за мен е неприятен.
Джан е просто горещо парче и харизматичен мъж.

# 257
Той е индиец. Като изхождам от Прабхас, който е мега звезда, и сега предпочитаният тип сред индийците е по-грубоват. Не е свързано с времето.

# 258
Не виждам смисъл да ги сравняваме... Кабир е Сандокан на 20-ти век, Джан на 21-ви!

Специален поздрав за Черна станция! (останалите да не гледат) Grinning

# 259
Оставете го тоя индиец, да е жив и здрав, Джан още ли е с онази грозновата ди джейка? Като я видях и зле ми стана! Такъв хубав мъж, баш с тая скумрия...

Последна редакция: пт, 09 яну 2026, 21:30 от Tess d`Urberville

# 260
  • Down south
Бегло си спомням този Сандокан, а пък музиката съвсем не кара звънчетата в главата ми да зазвънят?

Сегашният Сандокан е впечатляващ, меко казано. Може би защото виждам този актьор за първи път.
Не знам, дали продукцията ще стигне до Нетфликс тук, но за сметка на това разказвам на колегите за нея/

# 261
Оставете го тоя индиец, да е жив и здрав, Джан още ли е с онази грозновата ди джейка? Като я видях и зле ми стана! Такъв хубав мъж, баш с тая скумрия...

Май вече не е с нея. Празнува сам на НГ с приятели, нея я нямаше, а бяха като дупе и гащи. Та моето заключение е, че вече не са заедно.

# 262
Има ли изобщо някаква разлика в главната музикална тема, която пускат в този сериал и мелодията от предишния (нямам предвид началната песен, а личната мелодия на Сандокан, която пускат във всеки по-напрегнат момент с негово участие) - струва ми се, че е една и съща:
Скрит текст:

# 263
Песента е същата, но новата версия е по-бърза, по-модерна. Не спирам да я слушам, много ми харесва.

# 264
Дано не,за да е свободен за някоя от нас Smile

# 265
Старата като че ли има леки диско елементи. Чувам електронни инструменти.
Сега гледах едно кратко интервю с Ед Уестуик, в което спомена, че шоуто не е известно в Англия (и че не е чувал за Сандокан от преди), а в коментарите много хора са писали, че Салгари никога не е бил популярен там, така че е нормално англичаните да не са чували за която и да е версия на шоуто.

# 266
Докато чакате понеделник, ви предлагам "Ел Турко" с Джан Яман, Грета Феро, Уил Кемп...
Също много силен проект.

https://playtube.tv/search?keyword=%D1%82%D1%83%D1%80%D1%87%D0%B … D0%B7%D0%BE%D0%BD

# 267
Няколко думи за сериала:
Сриалът ми харесва, следя го с интерес. С нетърпение чакам всеки следващ епизод. Харесва ми, че сериала е направен като приказка, оставя много на въображението ти.

За героите:
Сандокан е изключително красив мъж, определено ми хваща окото, но в същото време не е мой тип. Предпочитам Янес (Фабрицио), макар вече да не е първа младост.

Актьорът от "Клюкарката" в ролята на Брук много ми харесва, не толкова като мъж, колкото като актьор. На него такива роли му прилягат чудесно - природно добър човек, но със скрити демони. При него ми се струва, че ще има някакъв катарзис накрая. Може би дори ще жертва живота си. Ще видим.

Прислужницата, за която някой беше казал, че е по - красива дори и от Мариан вероятно ще изиграе ключова роля за развитието на някой персонажи. За мен също има приятна външност, но със сигурност не мога да я съпоставя по хубост с Мариан. Мариан е изключително нежна и красива, с благородна белота и изящни черти на лицето. Грима и е семпъл и пак е изключително красива. С червените устни в последния епизод беше направо ослепителна. Мисля, че Холивуд и новата мода всички да са с джуки, скули и голям бюст съвсем са ни объркали представите за това що е хубост. А всъщност тя е с класическа хубост, вече изключително рядка. В нея няма нищо излишно и напомпано, не се бяга от онова, което природата и е дала, а дори напротив струва ми се, че точно на това се набляга.

П.П. Старият Сандокан ми харесваше, имам приятни спомени от сериала. Въпреки, че актьорът е индиец има красиви, правилни черти и невероятни очи. Не мога да го сравнявам със сегашния, защото са много различни и всеки е хубав по своему.

В последния епизод ми се стори, че на Мариан не и се разделяше със Сандокан, въпреки, че знаеше, че ще си получи свободата. А тя толкова силно жадуваше за нея до преди последният танц със Сандокан. В плен на Сандокан и харесва повече, отколкото в златната клетка у дома. Не случайно изивка името му за помощ. Както се казва работата вече е опечена. Вероятно много скоро ще видим първата им целувка. Нямам търпение!

# 268
  • Враца
Малко "бозав" сериал, ама го изгледах.
Гледките са прекрасни, сюжетът не е лош, макар че някак мудно върви.
Сандокан е топ. А Мариан... никаква харизма, плам в очите, живец .. - нищо.
Историята как си е удължила линията на живота, никак, ама никак не и подхожда.

# 269
  • Down south
Гледам отново трета серия, заедно с четвърта.
Мариан е наистина английска роза. Перла.

ПП Намирам гласовете на дублиращите за много приятни, но като цяло превода и накъсването на репликите, определено осакатява продукцията Disappointed

Общи условия

Активация на акаунт