"Сандокан" 2025 нов сериал по БТВ

• 45 112
  • 492
  •   56
Отговори
# 420
А къде може да се гледа другия негов сериал El turco?

# 421
А къде може да се гледа другия негов сериал El turco?
тук -> https://playtube.tv/search?keyword=%D1%82%D1%83%D1%80%D1%87%D0%B … D0%B7%D0%BE%D0%BD

El Turco - Official First Trailer:
Скрит текст:

# 422
Мерси за линка, ще го изгледам Simple Smile

# 423
Ох, Мариан какви странни нокти на палците на ръцете има..., набиха ми се на очи, докато галеше лицето на Сандокан във водата.

# 424
  • София
Вълшебна сцена и музика между Сандокан и Мариан в езерцето с водопада. Simple Smile
И как прогледна след целувката. Grinning

Хората на Султана са изроди.

# 425
Ей, разпердушинихте я, тази Мариан....то не са крака грозни, колене дебели, пъпки, сега ноктите, мале. Какво ви е направило момичето, хаха?!

# 426
  • София
Нищо и няма. Аз я харесвам много. Simple Smile

# 427
Идеална е, красавица!

# 428
Вълшебна сцена и музика между Сандокан и Мариан в езерцето с водопада. Simple Smile
И как прогледна след целувката. Grinning
Хората на Султана са изроди.
Любовта лекува 😘

Последна редакция: вт, 13 яну 2026, 22:48 от MoSt new

# 429
  • София
Да отбележим, че освен наплют, Сандокан е бил и ухапан от кралската кобра. Той самият си го каза.

# 430
Очаквах малко повече задълбочаване и екшън, но сериите стават все по-мудни, а диалозите все по-опростени. Щом гледам ноктите на героите... 🙄 Сериалът наистина е детски.

Последна редакция: вт, 13 яну 2026, 22:46 от Tess d`Urberville

# 431
Тази серия въобще не ми е интересна.

# 432
На мен пък тази серия ми е интересна с мистиката и препратката към вглеждането навътре в себе си, към миналото и корените на племето.
Както и с прекрасния водопад! 😆

# 433
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Поредната готина серия, гледам си го като красива приказка и изобщо не задълбавам. Със Сандокан си радвам очите, гледките особено тази серия бяха нереални, много красиви локации са избрали. Всеки път завършва интересно и ме кара да чакам следващата серия с нетърпение.

# 434
Това племе много диво. Сори, ама Сандокан късмет е извадил - живял е в град и е ходил на училище,чел е Шекспир. Вместо да тича гол и полугладен в тая джунгла.
Аз защо си спомням, че той беше някакъв раджа по произход, имаше дворци, скъпоценни камъни...тия даяки са по зле от Апокалипто.  

Любовните сцени ми харесват обаче. Сандокан и Мариан се обичат много, те са една от най-романтичните двойки. Имат някаква химия помежду си актьорите и добре им се получава.

Общи условия

Активация на акаунт