"Сандокан" 2025 нов сериал по БТВ

• 48 481
  • 511
  •   184
Отговори
# 30
Заради вашите отзиви ще си го пусна и аз, но мисля да си го върна уикенда и да изгледам 4те серии накуп 😁

# 31
Гледам го и просто не мога да не правя сравнение с предишния филм. За мен този губи отвсякъде. И Сандокан е по-зле, и мацката преди беше по-красива. Може и да е поради носталгия обаче...

Тук мацката се вижда по-добре въпреки лошото качество:

https://youtu.be/GdCNGX4Z_e4

Пуснах си това клипче, за да видя предишния Сандокан... категорично! предпочитам визията на настоящия.

# 32
Точно това клипче го пуснах заради Мариана, нея да сравняваме. От Сандокан тук нищо не се вижда.

# 33
Скрит текст:
Никой не казва, че старият е по-добър, но визуално предишните Мариана и Сандокан са ми по-достоверни. Ще видим тук как ще се развият нещата. Но тигъра няма да им простя.
може би нещо като Кабир Беди? Wink

Скрит текст:
Аз не казвам, че Джан Яман не ми харесва, просто не ми е Сандокан, а някакво пиратче. Повече ми напомня на Джак Спароу без чупки. В моите представи, Сандокан е по-суров мъж.

Джейсън Момоа като Аквамен ми е по-близо. Simple Smile
Когато гледах Аквамен се сетих за Сандокан, старата версия и също мисля, че би изглеждал по близо, но новия си е много добре изглеждащ не мога да го отрека.
Музиката на стария ми харесва много, в новия ме прати при Карибски пирати.
Не съм гледала още филма /съвсем малко отделни части/, но на ММ му е харесал.

# 34
Да, мисля, че Джейсън Момоа щеше да е по-добър Сандокан.

# 35
  • Варна
Да, мисля, че Джейсън Момоа щеше да е по-добър Сандокан.
Aма още по-трудно щеше да мине за Исмаил - богатия търговец. Твърде див изглежда.Joy

# 36
Джан Яман ми е по-красив от Момоа. Кабир Бади беше красив за своето време. Но аз си спомням много малко от стария филм, за да правя сравнение.

# 37
Ми! Като се среше и залиже ще е перфектен търговец.

Джан Яман ми е по-красив от Момоа. Кабир Бади беше красив за своето време. Но аз си спомням много малко от стария филм, за да правя сравнение.
Джан Яман може да е по-красив, но Сандокан не е бил модел Simple Smile

# 38
  • Варна
Аз да питам нещо, което не ми стана ясно. Кой удуши английския войник в лечебницата? Сандокан или момичето с татуировката. Показаха ли категорично, че не разбрах, но може и да съм се разсеяла.

# 39
Май не показаха, но мисля, че Сандокан го уби.

# 40
Сандокан го уби, за да не го разпознае.

# 41
Записвам се. Много чаках сериала и засега много ми харесва. Аз имам спомени от един детски сериал, който обожавах като малка. Алесандро също ми е детска любов от Елиза. А Джан Яман е точно за необуздан красавец. Много ме харесва изборът на актьори. Жалко, че само 8 епизода.

# 42
Хареса ми епизода. Ще го изгледам сезона. И Мамник ще гледам. И по Стар Ченъл тази вечер започва един и него ще гледам. Ще връщам, превъртам и така ... Joy

# 43
Аз го пуснах заради Джан, на мен ми е любим актьор от турските сериали, но и Уестуик го харесвам от Клюкарката, та ще си гледам сериалчето. Другите актьори не ги познавам, но тези и двамата са много добри.

# 44
Аз го пуснах заради Джан, на мен ми е любим актьор от турските сериали,

Ах, точно си мислех, че съм с предубеждение към турските сериали и актьорите в тях и затова може би също не го приемам този.

Общи условия

Активация на акаунт