"Сандокан" 2025 нов сериал по БТВ

• 74 441
  • 605
  •   2
Отговори
# 210
Снощи първо гледах Мамник (харесва ми), после върнах Сандокан, но разбира се, че заспах. Довечера ще наваксам.

# 211
И аз това си помислих, че Сандокан няма татуировка, защото тя се прави при навлизане в полова зрялост (пубертет). Най-вероятно е нещо такова. Майка му си говореше с Януш и той й каза, че Сандокан не бива да знае истината, но на смъртния си одър тя се изповяда. Не бъркам, нали? Че гледах и якета онлайн 🙄.

# 212
  • Варна
И аз това си помислих, че Сандокан няма татуировка, защото тя се прави при навлизане в полова зрялост (пубертет). Най-вероятно е нещо такова. Майка му си говореше с Януш и той й каза, че Сандокан не бива да знае истината, но на смъртния си одър тя се изповяда. Не бъркам, нали? Че гледах и якета онлайн 🙄.
Не му каза всичко. Само каза че не му е майка. Остави  решението на Яниш, май.

Последна редакция: пт, 09 яну 2026, 09:14 от Хексе

# 213
Яниш очевидно знае много повече за произхода на Сандокан, но дали знае,  кой е, а не само, че не е син на тази жена, тепърва ще разберем. То не е трудно да се сетиш - на 15 години е дошла в бордея със син, който няма как да е родила, детенцето, което показаха в началото на първата серия не беше бебе. Яниш, който очевидно е мозъкът на тяхната двойка, не иска Сандокан да знае, за да не се откаже от пиратството. Корабът и екипажът са си негови,  макар да признават лидерството на Сандокан, очевидно слушат Яниш и на Сандокан постоянно му се налага да спори, съблазнява, убеждава и брои кой е с него при всяко решение.

В историята на Сандокан, тях с Яниш ги свързва голямо приятелство, то е основно за сюжета и преди, и след Мариан. В една от книгите, преди да се отправят на пътешествие Сандокан казва, че той си няма деца, Яниш също няма и  всичко, което е събирал през годините пиратство няма на кого да го остави,  затова е свободен да рискува. Те са винаги заедно и дружбата им е равнопоставена, понеже са и на еднаква възраст. Тук, обаче Яниш е доста по-възрастен и нещо като ментор. Не ми се ще да излиза, обаче, че го манипулира. Ще видим как ще развият сюжета.

Последна редакция: пт, 09 яну 2026, 17:28 от Iris04

# 214
Яниш очевидно знае много повече за произхода на Сандокан, но дали знае,  кой е, а не само, че не е син на тази жена, тепърва ще разберем. То не е трудно да се сетиш - на 15 години е дошла в бордея със син, който няма как да е родила, детенцето, което показаха в началото на първата серия не беше бебе. Яниш, който очевидно е мозъкът на тяхната двойка, не иска Сандокан да знае, за да не се откаже от пиратството. Корабът и екипажът са си негови,  макар да признават лидерството на Сандокан, очевидно слушат Яниш и на Сандокан постоянно му се налага да спори, съблазнява, убеждава и брои кой е с него при вкяко решение,

В историята на Сандокан, тях с Яниш ги свързва голямо приятелство, то е основно за сюжета и преди, и след Мариан. В една от книгите, преди да се отправят на пътешествие Сандокан казва, че той си няма деца, Яниш също няма и  всичко, което е събирал през годините пиратство няма на кого да го остави,  затова е свободен да рискува. Те са винаги заедно и дружбата им е равнопоставена, понеже са и на еднаква възраст. Тук, обаче Яниш е доста по-възрастен и нещо като ментор. Не ми се ще да излиза, обаче, че го манипулира. Ще видим как ще развият сюжета.

Аз пък си помислих, че той му е баща и майката това го помоли да не казва, но после се разбра, че тя не му е майка.

# 215
Изпреварихте ме докато се наспя.Тъкмо се чудех що той няма татуировка,явно наистина е някакъв ритуал в определена възраст.И се чудех що акцентират толкова на прислужницата и то какво излезе той е от техните.Но нали  казвахте,че е принц в тези племена дали има такава титла изобщо?Но ви казах,че за мен "мозъкът" на кораба е Яниш.Още 4 серии дали ще има време тепърва да разкрият произхода на Сандокан,пък докато се залюбят с Мариан,с Брук какво ще се случи..Дано са купили 2 сезон.

Не беше лек сблъсък,а си беше махленска свада,което е далеч от стилът ми.Интелигентен спор се води с аргументи,а не с детски и ултрас прояви "пък ти си завистлива,злобна.." и прочее глупости.Които просто не мога да приема сериозно и се отказах.

Съласете се,че всеки продукт,произведение,актьор,певец и тн. търпят и критика,че ако са само суперлативи и дитирамби не е реално просто.Те филмовите критици са го превърнали в професия и им се плаща за това. Simple Smile
Та след моят любим "От местопрестъплението-Маями" това сериалче ми идва дюшеш - разтоварващо,лежерно,романтично.В духа на Елиза ,Ястребът и гълъбицата(с онзи красавец Джулио Берути),Зоро даже и Граф Монте Кристо все за любов,романтика и красиви гледки и хора.

# 216
Амбър, не ти е в стила, ама продължаваш с коментари от сорта "махленска свада" и да задълбаваш. Ами на мен пък ми е в стила да ти кажа и няма са си замълча този път. Коментирах си аз, че Джан е най-добрия от турските актьори, СПОРЕД МЕН! И ти дойде тука от дебрите на ром-комите да навираш абсолютно неадекватно Къванч в темата и да влизаш в опозиция. Айде преглътнете го вече този успех на Джан и да си гледаме сериала. Както виждаш тука има и други, дето не го харесват, но само твоето мнение е абсолютно тенденциозно. Не е нужно да ми отговаряш, защото нямам намерение повече да ти чета мненията.

Последна редакция: пт, 09 яну 2026, 11:34 от Ели-Мели

# 217
Според мен е споменат с намигване, защото имаше спор за "кой е по-красив или по-добър". Wink

И аз не разбрах какво общо има Къванч? Красив, но рус, бял, не би могъл да бъде Сандокан, та присъствието му в темата ме озадачи? Или просто като противовес на Яман - другият млад и супер красив турчин актьор, който е блондин. Най доброто от Турция - Яман и Татлъту.

# 218
Явно само на мен взе да ми доскучава сериала. Все нещо се случва та Мариан да си остане заложница. Брук го изкараха идиот, който попадна сам в капан и даде пари, а не получи заложницата. Никакво развитие на образа на Сандокан. А майката пък много горда, че сина и и е осигурил добър живот като отвлича жени или напада и краде от кораби.
Надявам се другият епизод наистина да се случи нещо.

# 219
  • # супернатурална #
Сани май също е отвлечена като малка, но има татуировка. Възможно ли е пак да са от едно племе, но Сандокан да е  син на султана, който сегашния е убил и завзел властта? В ретроспекцията ми се стори, че точно сегашния султан нападаше и палеше.

# 220
Сега ви открих. Гледам с интерес, че ми е любим герой от детството, а и обичам приключенски филми и книги. Иначе Джан ми е леко дървен като игра, далеч не е най-доброто от Турция ако го сравним с Къванч, а и други. А той пък е патриот и е отказвал няколко предложения за чужбина.Джанчо хубавелко поканили го, май ходеше с една италианска известна водеща и.. така стават нещата.
Мариян наистина е леко безлична. Визуално актьорите съм съгласна, че първите са по-впечатляващи.
Харесвам Брук. А и този известният италиански актьор(раненият пират), но колко е остарял.

Ето от тук тръгна сравнението с Къванч, който няма място в темата по принцип.Grin

Който го е гледал може ли да каже в края на сезона има ли развръзка или да чакаме нов сезон?

# 221
Надявам се Брук наистина да остави дрогата, защото беше неадекватен и  така не е интересно.

# 222
  • Варна
Явно само на мен взе да ми доскучава сериала. Все нещо се случва та Мариан да си остане заложница. Брук го изкараха идиот, който попадна сам в капан и даде пари, а не получи заложницата. Никакво развитие на образа на Сандокан. А майката пък много горда, че сина и и е осигурил добър живот като отвлича жени или напада и краде от кораби.
Надявам се другият епизод наистина да се случи нещо.
E, чак пък Брук идиот, нямаше как да предположи че ще се намеси трета страна, макар че наистина доста доверчиво първо дадоха парите, а после отиде сам да прибира заложницата. Допускам, че може да се обясни, че знае как фунционира системата в Сингапур, че полицията играе с пиратите и всъщност не рискува чак толкова.

"Майката" на Сандокан изглежда си е доста елементарна женица, оцелявала е и му е помогнала да оцелее, пиратството е нещо обичайно там май. Като се замисля и английските крале са направили от доста пирати лордове.

Наблегнаха тук на екзотиката, определено сингапурския "бал" беше в пъти по-красив от бала в Лабуан. Зарадваха ми окото.

Наистина Сандокан няма кой знае какво развитие в образа си, честно казано освен външния вид, досега не ме е впечатлил с нищо. Sad

# 223
  • Street of Dreams
Сани май също е отвлечена като малка, но има татуировка. Възможно ли е пак да са от едно племе, но Сандокан да е  син на султана, който сегашния е убил и завзел властта? В ретроспекцията ми се стори, че точно сегашния султан нападаше и палеше.

И аз предполагам че е само наполовина от племето (как се казваше?), а другият му родител има примерно по-царствен произход и затова е бил нежелан и изоставен. Та той дори не прилича на тях външно.

# 224
  • Козлодуй
Който го е гледал може ли да каже в края на сезона има ли развръзка или да чакаме нов сезон?

Има развръзка, разбира се.

E, чак пък Брук идиот, нямаше как да предположи че ще се намеси трета страна, макар че наистина доста доверчиво първо дадоха парите, а после отиде сам да прибира заложницата. Допускам, че може да се обясни, че знае как фунционира системата в Сингапур, че полицията играе с пиратите и всъщност не рискува чак толкова.

Полицията явно играе с този, който плати повече. Според мен Брук по-скоро е преценил Сандокан като човек на честта.

Общи условия

Активация на акаунт