"Сандокан" 2025 нов сериал по БТВ

• 74 135
  • 603
  •   1
Отговори
# 270
Не спирам да слушам песента от филма и аз, и я пея из вкъщи. За мен прислужницата е не само по-красива, но и има повече страст, плам, живец. Мариам актрисата ми е много безлична, много бозава.

# 271
Няколко думи за сериала:
Сриалът ми харесва, следя го с интерес. С нетърпение чакам всеки следващ епизод. Харесва ми, че сериала е направен като приказка, оставя много на въображението ти.

За героите:
Сандокан е изключително красив мъж, определено ми хваща окото, но в същото време не е мой тип. Предпочитам Янес (Фабрицио), макар вече да не е първа младост.

Актьорът от "Клюкарката" в ролята на Брук много ми харесва, не толкова като мъж, колкото като актьор. На него такива роли му прилягат чудесно - природно добър човек, но със скрити демони. При него ми се струва, че ще има някакъв катарзис накрая. Може би дори ще жертва живота си. Ще видим.

Прислужницата, за която някой беше казал, че е по - красива дори и от Мариан вероятно ще изиграе ключова роля за развитието на някой персонажи. За мен също има приятна външност, но със сигурност не мога да я съпоставя по хубост с Мариан. Мариан е изключително нежна и красива, с благородна белота и изящни черти на лицето. Грима и е семпъл и пак е изключително красива. С червените устни в последния епизод беше направо ослепителна. Мисля, че Холивуд и новата мода всички да са с джуки, скули и голям бюст съвсем са ни объркали представите за това що е хубост. А всъщност тя е с класическа хубост, вече изключително рядка. В нея няма нищо излишно и напомпано, не се бяга от онова, което природата и е дала, а дори напротив струва ми се, че точно на това се набляга.

П.П. Старият Сандокан ми харесваше, имам приятни спомени от сериала. Въпреки, че актьорът е индиец има красиви, правилни черти и невероятни очи. Не мога да го сравнявам със сегашния, защото са много различни и всеки е хубав по своему.

В последния епизод ми се стори, че на Мариан не и се разделяше със Сандокан, въпреки, че знаеше, че ще си получи свободата. А тя толкова силно жадуваше за нея до преди последният танц със Сандокан. В плен на Сандокан и харесва повече, отколкото в златната клетка у дома. Не случайно изивка името му за помощ. Както се казва работата вече е опечена. Вероятно много скоро ще видим първата им целувка. Нямам търпение!

Много съгласна с този топ коментар, и аз така мисля!!

# 272
  • в сърцето на един мъж...
Много ми харесва сериала, дразни ме само, че е дублиран, защото Джан има невероятен глас и щеше да допринесе много за допълнителното усещане от сериала. Мариан ми е малко не на място като актриса, не като образ. Имам други спомени от самата героиня. Имам бегли спомени от предишния Сандокан, но харесвам и двата. Харесва ми как са го направили - наблягат повече на хората, на личния момент. Не знам кой е дал идеята да играят със светлината, но е направо гениална! Начинът, по който се използва, допринася много за допълнителните усещания. А Джан ми е идеален за ролята на Сандокан.

# 273
Днес се сетих нещо за Мариан -
Скрит текст:
в книжната поредица тя умира, но в други версии - не.
Така че не мисля, че тя ще умре, защото в противен случай
Скрит текст:
нямаше смисъл да ни разказват изрично историята за линията на живота и как тя си я удължила сама. Т.е. ако тя не оцелее това просто е тъпо. Можеше да не го казват на зрителите.

# 274
Наясно си, че и да си удължи линията на живота, реално нищо не променя, само  си е направила белег.

# 275
Метафорично променя. Означава, че тя е силна и решителна. А и хиромантията и без това е глупост.

# 276
Нямам идея дали е глупост, никога не съм се интересувала. Но ще е безумно толкова да се отклонят от литературната героиня, дори само по мотиви да е.

# 277
  • # супернатурална #
И аз се присъединявам към мнението, че актрисата се припокрива със синтезираното от ИИ за образа на Мариан. Тиха и класна хубост, без да е префърцунена. Нежна, но не до степен на лигавене и пресингьосване. А и нали знаете как влияе на мъжете точно такава леко меланхонична, ненатрапчива и чиста красота. Въпреки налагането в последно време на крещящата сексуалност и пишното изобилие. Или поради това. Така че, не виждам нищо странно мъж като него да бъде привлечен точно от такъв тип.
Много беше сладко как стисна очи пред Сандокан, когато я вкара в трюма, и си мислеше,.че ще и посегне.
Понеже продължават да се правят сравнения със стария филм и герой, за мен те са толкова бутафорни и направо комични, че освен поради носталгия, не виждам друга причина изобщо да бъдат харесвани, коментирани и предпочитани пред сегашните.
Тъй като съм разглезена (от феновете на друг сериал) с изобилие от гифчета, останах учудена, че не намирам едно много въздействащо- от момента на излиането на  Сандокан от морето в последната серия. Дали някой не го е срешал, или пък може да го направи?

# 278
Нямам идея дали е глупост, никога не съм се интересувала. Но ще е безумно толкова да се отклонят от литературната героиня, дори само по мотиви да е.
А ти по принцип вярваш ли, че линиите на ръката показват колко дълго ще живее човек, колко ще е богат и колко пъти ще се жени?

Те са се отклонили вече много от книгите. И в стария сериал, тя не умира - поне така мисля?

# 279
По принцип не, ама в изкуството тези неща да важни. Съдбовно предопределение, пророчества - закъде без тях.
В случая сержантът искаше да подчертае нейната решителност, но съдбата не може да се измами с един белег.

Затова държа да умре млада , както си трябва.  Simple Smile То и без това не е скоро. Още не са се оженили.

Умря в стария сериал май.

# 280
Колко сме различни хората във възприятията си и това е нормално.
Ще се потретя и спирам, актрисата Алана някоя си, за мен е невзрачно, неотличимо с нищо същество.  Няма потенциала за ролята на Мариана, за второстепенна героиня би била чудесна, но за тази митична Перла, твърдо не! Няма как това обикновено създание да е Перлата на Лабуан. Някой каза, че била Перла не  заради красотата, а заради общественото си положение. Не мисля, в такъв случай, щеше да е просто дъщерята на губернатора или господарката на Лабуан. А тя е Перлата за Бога! Какво символизира перлата - красота, изящество, блясък...Алана не притежава подобни качества, тя е обикновено стъклено мънисто и то ако е малко боядисана, инак е  една безцветна невинност. Да, излъчва невинност, но тя не е достатъчна.
Обясних на моя ИИ, как си я представям и го помолих да създаде изображение по описанието. Възхитена съм, истинска Перла!
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 10 яну 2026, 16:56 от Filipiada

# 281
Мисля, че е перла, защото е бяла и руса (освен, че е хубаво младо момиче) - не е толкова често срещано в този край на света.

Това с линията на ръката показва воля за живот, воля да се промени съдбата - което в измислените сюжети по принцип е възможно. В реалността е много по-трудно, защото не разполагаш със сюжетна броня, а и не знаеш дали изобщо съдбата съществува.

# 282
  • Street of Dreams
Докато чакате понеделник, ви предлагам "Ел Турко" с Джан Яман, Грета Феро, Уил Кемп...
Също много силен проект.

https://playtube.tv/search?keyword=%D1%82%D1%83%D1%80%D1%87%D0%B … D0%B7%D0%BE%D0%BD

Добре, тъкмо ме е тръшнал грип и нямам какво да правя 💕
Само да видя как да го пусна на тв.

Филипиада, бъркаш перла с диамант, символиката е друга. Перлата е перла, защото не бие на очи и не блести. Тя е скрита в черупка. Тя не е натрапчиво бляскава, а излъчва тиха благородност, която се забелязва само от онзи, който умее да гледа. Тя е рядка и ценна именно защото съществува в суров и жесток свят, без да се превръща в част от него. Черупката символизира вътрешната ѝ защита - достойнство, скромност и морална сила, които я пазят от грубостта наоколо. Така „перлата на Лабуан“ е образ на крехка, но устойчива чистота, родена сред опасности.

Налях масло в огъня на един спор, който май ще водим до края на сериала 😄

# 283
Ондин, нито бъркам понятията, нито ще влизам в спорове. Подчертала съм, че възприятията човешки са различни и го приемам. Няма да те убеждавам, че Алана е безцветна боза, нито ти ще убедиш мен, че  излъчва нещо, което аз не долавям. В споровете не се ражда истината, ражда се неприязън. А аз съм тук да се забавлявам, да си нищя с вас сюжета, да имам съмишленици в "ОХ" и "АХ" по Джан Stuck Out Tongue Winking Eye и мисля, че ми е позволено от време на време да се възмущавам от вида на партньорката му. Sunglasses

# 284
Филипиада, твоят ИИ е създал една красива изкусителка с опитен поглед, създадена за корицата на любовен роман. Доколкото стана ясно, Мариан е съвсем друг тип, не притежава пищна сексуална красота, а скромна и ненатрапчива, невинна е, като истинският й блясък се крие в добродетелите й.
Ясно е, че зрителите трудно възприемат по-безцветна главна героиня, още повече, когато партнира на такъв красавец. 🙂

Общи условия

Активация на акаунт