"Сандокан" 2025 нов сериал по БТВ

• 48 481
  • 511
  •   184
Отговори
# 405
Аз никога не бях чувала за Джан Яман преди Сандокан, така че нямах никаква представа, че е толкова известен. Но тази роля така да му пасва, много е красив в нея, направо божествен. Иначе сигурно ако го бях видяла в някоя друга роля в сапунка, едва ли би ми направил такова впечатление. Но този стайлинг в Сандокан направо го издига на друго ниво. Аз ако бях на негово място все така щях да си ходя Smile

# 406
  • София
Аз имам огромен страх от змии, направо се вкаменявам. Ако една кралска кобра се изправи така срещу мен няма нужда да ме плюе или хапе, ще получа удар веднага. Отвратителни създания.
Тази сцена ми беше една от най-яките в сезона. Simple Smile
Обаче е красива като разпери "качулката" Heart Eyes
Бих се вкаменила от страх и обожание и ще си умра умиротворена изпратена в отвъдното от такава посестрима Stuck Out Tongue Winking Eye

# 407
И аз имам фобия от змии, но снощи малко смешно ми стана, защото си личеше, че тази кобра е компютърно генерирана. Толкова нереалистично огромна беше!
Иначе бях сигурна, че ще ухапе Сандокан, но той ще оцелее, защото има имунитет от дете. И зрението ще си върне скоро.
И въпреки всичко самата сцена беше супер добра

# 408
Но този стайлинг в Сандокан направо го издига на друго ниво. Аз ако бях на негово място все така щях да си ходя Smile
Joy
Съгласна съм. Сандокан е най-добрата версия на Джан Яман!

Този човек е спектакъл сам по себе си...

И в реала е красив...
А когато изведе харизмата и трапчинките на разходка, ме довършва Grinning
Тук е във Венеция, с партньорката си от Виола:

# 409
Аз пък много обичам змии и сцената ме зарадва, въпреки, че личеше че е компютърно генерирана.

# 410
  • Козлодуй
И аз имам фобия от змии, но снощи малко смешно ми стана, защото си личеше, че тази кобра е компютърно генерирана. Толкова нереалистично огромна беше!
Иначе бях сигурна, че ще ухапе Сандокан, но той ще оцелее, защото има имунитет от дете. И зрението ще си върне скоро.
И въпреки всичко самата сцена беше супер добра
Няма имунитет, там е проблема... Нали се разбра, че е даяк, но от друго племе.

# 411
Не само че е от друго племе, но този имунитет се създава, когато с години на децата се дава минимално количество от отровата, може би защото те са от племето на Змията и тяхното изпитание е такова. Интересно, при племето на Тигъра, от което е Сандокан какво изпитание имат - борба с голи ръце ли /шегичка/.

# 412
Кобрата изстреля отровата си право в очите му, не го ухапа!

# 413
Не го ухапа, иначе щеше да е мъртвец. Както се видя отровата в очите е достатъчна да го умъртви... Иначе той Сандокан вече надви тигър с голи ръце, та е минал изпитанието за тяхното племе хахаха

# 414
Красотата на природата в тези епизоди (при Даяците) е хипнотизираща... Аз затова го гледам отново и отново. Няма забавен каданс (като в турските сериали), така че всичко е на бързо темпо и нямам време да видя детайлите. Сериалът е прекрасен, качествен, с дълбоко смислен сюжет и въпреки измисления характер на историята, всичко е истинско и реалистично (освен тигъра и кобрата).

# 415
Аз си мисля, че всяко племе едно време е прилагало имунитет към отрови. В тази джунгла змии навсякъде.
Иначе съм почти убедена, че освен че го наплю, го и ухапа по ръката. Защото Сани ахна и го попита като видя раната. После и на Мариана казаха, че ще е чудо да оцелее. Затова и го приеха за избрания и един от тях.

# 416
Аз от детските си години помня тази песен.
Италианска и тя. Може би, затова пак италианци си направиха и сериал.

# 417
Това е същата песен от сегашния саундтрак, само дето новата е доста по-бърза и с различно звучене.

# 418
Да, да. Просто се сетих тази вечер да потърся оригинала.

# 419
Майката на Брадли Купър също се е "закачила"... Дамата е една от нас (харесващите Джан)! Grinning
Скрит текст:
Подкастът на Джо Роган - последен епизод със световноизвестния актьор Брадли Купър:
-> https://www.instagram.com/p/DTdXLRbjaRw/

Джан я поздравява (за добрия вкус) Grinning и се надява и Сандокан да й хареса. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт