"Сандокан" 2025 нов сериал по БТВ

• 54 335
  • 543
  •   48
Отговори
# 525
Много ми хареса и на мен. Казали сте всичко, така че няма да ви повтарям - и слабите моменти и  попаденията.

Най-много ми харесва, че историята  едва сега започва - пиратите тръгват към Момпрачем, който всъщност е отправната точка на приключенията на Сандокан, в палата имаме реалния  му антагонист  - белият раджа на Саравак (аз казах ли ви Брук че е подъл), Между Сандокан и Мариян цари пълна хармония. Това е така и в литературния първоизточник, те там се влюбват веднага, обясняват се в любов и си обещават да са заедно без съмнения и колебания и пречките да се съберат са само външни, като, това е важно да се забележи, Мариана е много активен персонаж, тя спасява живота на любимия си поне толкова често, колкото и той нейния.

Като казах спасява - още ще трябва да се поработи върху бойните сцени, рядко съм виждала по-смешно нещо от чупките и стойките на Сандокан, докато търсеше султана в празния палат... Но на толкова хубав мъж кой му гледа кусурите.

И на мен ми е мъчно за Сани, но явно не са виждали потенциал за нейната героиня в бъдещи сезони и затова така излишно я затриха.

Сега възнамерявам да се информирам за филмите на актьора на Яниш, Алесандро Прециози, защото реално той ни хареса най-много с мъжа ми и дружно установихме, че явно е много добър актьор.

Последна редакция: пт, 16 яну 2026, 14:07 от Iris04

# 526
Не знам само аз ли не останах особено доволна от финала? Очаквах да са разделени по-дълго време Сандокан и Мариан. Сандокан уж упоен като мъртъв и после го хвърлят до реката и хоп, отваря си очите, връща се при племето си като нов. Не знам, очаквах малко повече драма и напрежение. На моменти направо ми се приспиваше.

# 527
Ех, свърши, жалко. Кой знае кога ще е следващият сезон.

Генерално съм много доволна и с удоволствие ще гледам и нататък историята.

Само да отбележа един момент от последната серия - когато пиратите влизаха в двореца, Яниш беше просто брилянтен! Толкова леко, лежерно и с комична нотка беше цялото му поведение, няколко пъти връщах да му се насладя на Алесандро Прециози Heart Eyes
Той ми е любимец от сериала Елиза. Ирис, ако можеш да го намериш, мисля, че ще ти хареса.
Гледам, че в playtube го има.

# 528
Не знаех, че Прециози е участвал в сериала Елиза, а съм го гледала преди години. Иначе и на мен много ми хареса как играе този актьор, с голяма лекота.
Сандокан също е атрактивен като си размахва ножовете.

# 529
Че Прециози беше главният мъжки персонаж в сериала, такваз любов с Елиза Grinning

# 530
Ех, свърши, жалко. Кой знае кога ще е следващият сезон.

Генерално съм много доволна и с удоволствие ще гледам и нататък историята.

Само да отбележа един момент от последната серия - когато пиратите влизаха в двореца, Яниш беше просто брилянтен! Толкова леко, лежерно и с комична нотка беше цялото му поведение, няколко пъти връщах да му се насладя на Алесандро Прециози Heart Eyes
Той ми е любимец от сериала Елиза. Ирис, ако можеш да го намериш, мисля, че ще ти хареса.
Гледам, че в playtube го има.

Да, видях сега, той голям красавец бил.  И сега е много  готин.

# 531
Аз сега зачетох, че в сериалът "Елиза", Алесандро Прециози се залюбва с главната актриса (Елиза, изпълнена от Витория Пучини), двамата се загаджват и женят, имат дъщеря - Елена Прециози. За съжаление, любовната им приказка завършва с развод, след изневери от страна на Алесандро и множество скандали. Витория казва, че много трудно се е съвзела след раздялата им, защото го е обожавала. Той е 73-ти набор, тя 81-ви.

# 532
И на мен много ми хареса сериала. Алесандро Прециози съм го гледала в "Любов и вендета", пропуснала съм "Елиза", но ще го изгледам и него.

# 533
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Ако не сте гледали Елиза пуснете си сериала, сигурна съм, че ще се хареса на всички пропуснали го. Там какви красиви главни и каква любов беше.
Ето го Александро като млад, не че сега не е готин де. Той е като качествено, отлежало италианско вино, с възрастта става все по-хубав.

# 534
  • София
На тези снимки кифлее Joy. Сега е по-готин Heart Eyes

# 535
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
А,да. Свалянето и убиването на Султана беше комично.
Една шепа охрана. Никакви други служители, никакви други граждани/селяни. Някакъв си там дворец на скалите и един Султан,който по цял ден си говори с птиците.
Тук объркаха. Трябваше да го направят по-впечатляващо.

И светкавичното възстановяване на Сандокан беше хумористично,но сериалчето няма претенции,да е най-най и въпреки ограничения бюджет, пак са направили една много прилична Продукция.
Според мен с успеха на с1, с2 ще е няколко нива нагоре.

# 536
Влизането през вратата в двореца  на Сандокан, с Яниш и пиратите след него наистина беше култово и ако някой може да го направи на гифче ще съм много благодарна Simple Smile

Последна редакция: пт, 16 яну 2026, 17:09 от Iris04

# 537
Хубаво сериалче - добри актьори с горе-долу качествен сценарий.
Яниш малко в стил Джак Спароу бе в двореца Joy
И аз съм от тези дето тази любов между главните нещо не я разбирам и усещам. При монтажа ли са рязали.....липсват малките преходни сцени, които създават и изграждат емоционалния път. Джан и Алана сами за себе си са добри, ама за двойка хич нямат химия помежду си. Момента след убийството на Султана дето се награбиха и нацелуваха, ми бе все едно Елизабет и Уил, но е в полза на вторите.
Джеймс и Сани четсно казано най ми харесаха, много пълнокръвни герои изградиха. Яд ме е, че я убиха. Но поне умря в мир със себе си - свободна и с племето си. Брук не е воден от любов, а от его и съперничество със Сандокан и света, който го е възприемал заради произхода си като по-нисш. Мариян е трофей и инструмент, не цел за него.  Радвам се, че вероятно ще бъде изцяло антагонист във втори сезон, Ед има опит да го играе гадняр.

# 538
  • Street of Dreams
На мен ролята на ъндърдога винаги ми е особено интересна. Брук - велик военачалник с магнетичен поглед, тайни и демони - също водещ своите битки в живота. Накрая, на върха, остана сам като куче - осъзнавайки, че щом тя "няма да е неговата кралица", той няма нищо. Какво е един крал без кралица? Какво е един живот без любов? Каквото и лошо да видим от него в следващия сезон, ще е в резултат на озлобление от това.

# 539
Написах в другата тема, затова малко ще се повторя, без да се самоцитирам - харесах сезона, но със забележки.
Лелята беше нелеп и излишен образ, Сани не трябваше да свършва така (можеше да остане в джунглата), а Брук до края не ми изглеждаше влюбен изобщо. Което е ок, но защо се опитват да ни убедят, че е?

И нещо, което забравих да спомена преди - изглежда ми нелепо, че рожденото име на Сандокан е Айляк (?? вероятно не съм го чула правилно) и е даяк ... Можеха да измислят  по-добре звучащо име...

Общи условия

Активация на акаунт