Термин Юни 2026 - тема 2

• 2 528
  • 109
  •   3
Отговори
# 30
Ми че те и във ваничката плачат Joy Много чувствителни го дават.

След като на прегледа се видя, че определеееееееено е момче, извадих дрешките за новородено и се оказа, че съм пазарувала много разумно за момиче Grinning Имаме супер много унисекс неща и остават дреболии като шапчици и още 2-3 къси панталона, за да имам пълен набор дрехи за първите месеци. И след това изведнъж всичко става розово Joy

# 31
  • София
При мен е същото. Grinning
Ама как да не си обличаш момиченцето в розово и роклички. Sparkling Heart И без това ще ми е единственото момиченце (и при нас се потвърди 100% момче).
Нямам търпение да купувам и дрехи с динозаври, колички, ракети, спайдърмени. Grinning Аз съм напълно “За” полово определените дрехи, много са готини, особено там след половин - една годинка.

# 32
Здравейте! Относно къпането на мивка, мерите ли температурата на течащата вода преди да го мокрите? И на мен ще ми е първо дете живот и здраве и не съм много навътре.

# 33
С лакът може да я пробваш. После се свиква.

# 34
Момичета, днес нещо ме е хванала параноята. Девойките започнах да ги усещам доста отчетливо през целия ден - предимно сутрин и вечер, когато съм в покой. От снощи до сега и двете съм ги усетила доста по-рядко и по-слабо (сутринта 4-5 пъти и около обяд още 2-3 пъти), отколкото по принцип.
Знам, че има дни, в които са по-слабо изразени движенията ама колко време може да продължи..

# 35
Ако това ще те успокои, и аз моя младеж вчера нещо много слабо го усетих, но днес всичко си е както обикновено. Да не би да си правила нещо и да не си обърнала достатъчно внимание просто?
Проследи ги как ще са и утре - мисля си, че всичко трябва да се върне към стандартното им Simple Smile

Момичета, днес нещо ме е хванала параноята. Девойките започнах да ги усещам доста отчетливо през целия ден - предимно сутрин и вечер, когато съм в покой. От снощи до сега и двете съм ги усетила доста по-рядко и по-слабо (сутринта 4-5 пъти и около обяд още 2-3 пъти), отколкото по принцип.
Знам, че има дни, в които са по-слабо изразени движенията ама колко време може да продължи..

# 36
Това с регулярните движения не е ли след 22-3-4 седмица?

# 37
Ако това ще те успокои, и аз моя младеж вчера нещо много слабо го усетих, но днес всичко си е както обикновено. Да не би да си правила нещо и да не си обърнала достатъчно внимание просто?
Проследи ги как ще са и утре - мисля си, че всичко трябва да се върне към стандартното им Simple Smile

Изядох един сладолед и едната се разбунтува, ще дебна и за другата.

Възможно е през деня, докато съм вършела разни неща и да не съм ги усещала.

Афродизиачка, по принцип е така, да, но като им свикнах на определена активност и малко ме смути затишието днес.

# 38
Навсякъде като чета, казват, че веднъж като започнеш да усещаш, трябва да си следиш, не съм разбрала, че е след определена седмица

# 39
И при мен имаше затишие няколко дни в началото. Те са мънички, коремът в голям. Обръщат се навсякъде.
На последния преглед бебето се уби да се мята, но нищо не усетих. Та зависи как е застанало явно.

# 40
Става ли неприятно и болезнено, когато вече са по-големи последните месеци и ритат?

# 41
Ами при мен с дъщеря ми от седмия месец вече имаше моменти, в които ме риташе от дясно в ребрата и определено не е приятно. Чак да ме е боляло - не. И не винаги ме риташе там - по-скоро ми беше забавно да си гледам корема как се гъне и обезформя. Но зависи къде те рита - ако е в пикочния мехур със сигурност е доста кофти.

# 42
Става ли неприятно и болезнено, когато вече са по-големи последните месеци и ритат?

По скоро става болезненено ставането нощем до тоалетна, болните в таза... помня, че като ставах и се подпирах на стената не можеш да се изправя, болката беше жестока... Но от ритане не ме е боляло или поне за сметка на другото не помня.

# 43
От ритане не мога да се оплача, но дъщеря ми беше седалищно и ми подпираше ребрата с глава. Не можех да седя дълго време. И после беше много кротко бебе, не много подвижна.
Това обаче от сега знам, че ще ме счупи от бой Grinning Сега пак се е настанило седалищно, но има още дооооста време да се накани да излезе като нормален човек... Нямам никакво желание за още една операция.

# 44
Аз в 19+2 с предна плацента не усещам регулярно движенията. Само в няколко пози седнала или легнала и явно само конкретни движения усешам и то вечер, не знам логиката каква е. Също и ако кихна се размърдва по силно. Но, права през деня нищо не усещам. Бях преди няколко дни на ФМ 40 мин го гледахме понеже не беше на кеф да се завърти в удобна поза и виждам как рита и се обръща и не усешам нищо.

Общи условия

Активация на акаунт