Термин септември 2026г.

• 1 260
  • 60
  •   2
Отговори
  • София
Заповядайте всички бъдещи мами с термин септември!:baby:

Моят термин официално е 02.09. Имам кака на 10г. и две загуби - една преди каката и една през април. Надявам се всчико този път да е наред!

Чаках, чаках някой да пусне такава тема, но никой не го прави, та реших аз да съм. Simple Smile Пожелавам лека бремнност на всички и здрави бебета по термин!:hearts:

# 1
Здравейте мами 🤰
Записвам се при вас , имам още 3 дни до закъснението на цикъла, но вече имам положителен тест за бременност, предстои ми преглед след две седмици и чакам с нетърпение 😊 .
Имам една неуспешна бременност , а след нея друга от , която имам момченце, което след няколко дни прави 3 г.
Ще се радвам заедно да преминаваме през това приключение 🌸
Моят термин по последна менструация е на 20.09.2026 .

# 2
Благодаря ти, Кашмир! И аз чаках и чаках и се чудех дали на направя, но с моята голяма госпожица на 1г и 2 месеца надали ще мога да админствам редовно.

Това ми е втора бременност, термин предстои да се изчисли… според ПРМ трябва да е 13.09, но и с голямата овулацията беше късна и се роди на точния термин според овулация, а я водеха преносена. Сега овулацията е още по-късна (повече от 5 дни) и според нея терминът ми е 19.09. Чудя се дали да не кажа на следящата АГ като отида на първия преглед дата на ПРМ като върна 14 дни от овулацията? Предната бременност постоянно ми се натякваше, че изостава, аз повтарям ли повтарям късна овулация…

# 3
Привет и от мен! По мои изчисления терминът ми би трябвало да е на 11.09. В 5г.с. съм. Видяхме сакче и мн леко мехурче в него, което се надявам да значи, че не е празен. Другата седмица ми се иска да чуем и сърчицето вече,пък и да кажем на близките ни, защото едвам се крия вече.
Имам кака на 10г, която ще е най-щастлива от този факт.
Леко бременеене на всички! 😊

# 4
Здравейте и от мен! Чаках с нетърпение нашата тема и междувременно се намъкнах малко в темата за август, но по мои сметки и по календара на телефона, термина ми трябва да е 10.09.2026 г. Първа бременност ми е и съм едновременно притеснена и развълнувана. Разбрах, че съм бременна на 30.12.2025 г., когато си беше и датата, на която трябваше да започне менструацията ми. Малко на шега направих тест и излезе ярка втора черта. В 5 г.с. съм, но все още не съм ходила на преглед. Чух се по телефона с АГ-то и тя ми записа час за следващия вторник -13.01.

# 5
Здравейте и от мен! Чаках с нетърпение нашата тема и междувременно се намъкнах малко в темата за август, но по мои сметки и по календара на телефона, термина ми трябва да е 10.09.2026 г. Първа бременност ми е и съм едновременно притеснена и развълнувата. Разбрах, че съм бременна на 30.12.2025 г., когато си беше и датата, на която трябваше да започне менструацията ми. Малко на шега направих тест и излезе ярка втора черта. В 5 г.с. съм, но все още не съм ходила на преглед. Чух се по телефона с АГ-то и тя ми записа час за следващия вторник.

И аз на 30.12. разбрах. Предният ден бях тествала друго нещо, което ме наведе на мисълта, че е възможна бременност. Имах 2 дни до МЦ, но трябваше да знам дали мога да консумирам алкохол на НГ и така случайно разбрах.

# 6
Здравейте и от мен! Чаках с нетърпение нашата тема и междувременно се намъкнах малко в темата за август, но по мои сметки и по календара на телефона, термина ми трябва да е 10.09.2026 г. Първа бременност ми е и съм едновременно притеснена и развълнувата. Разбрах, че съм бременна на 30.12.2025 г., когато си беше и датата, на която трябваше да започне менструацията ми. Малко на шега направих тест и излезе ярка втора черта. В 5 г.с. съм, но все още не съм ходила на преглед. Чух се по телефона с АГ-то и тя ми записа час за следващия вторник.

И аз на 30.12. разбрах. Предният ден бях тествала друго нещо, което ме наведе на мисълта, че е възможна бременност. Имах 2 дни до МЦ, но трябваше да знам дали мога да консумирам алкохол на НГ и така случайно разбрах.
След 2 положителни теста вкъщи на 30.12, търсих работеща лаборатория на 31.12 и тогава пуснах и кръвен тест, който потвърди. Общо взето явно съм изглеждала много стресирана, защото кумата ми веднага усети, че нещо става и вечерта като празнувахме 3 пъти ме пита дали съм бременна и се чудих как да отклонявам въпросите.  Laughing Иначе аз не пия по принцип и нямаше как да ме усетат заради алкохола.

# 7
  • София
Добре дошли на всички!
Шишарче, ами аз бих.
Диана, каките са ни наборчета!❤️

Как сте със симптомите? Аз съм 6+2г.с. и тези дни нямам симптоми, освен крампи рядко. 🙄

# 8
Единствените ми симптоми за сега са болки, които наподобяват менструални от време на време. Не са силни, нито продължителни.

# 9
Мерилин, аз си пийвам по събирания(и то ракия), та нямаше как да се скрия особено и цял следобед обикаляхме да търся безалкохолно вино, което беше толкова гадно, че направо ми се повръщаше. Но пък номера мина, никой не разбра.

Кашмир, не знам как е при вас, но при нас често вече се заформят скандали от въздуха. Все си мисля, че ѝ е рано за пубертет, но явно си идва и то с пълна сила. Иначе е много добричка, но усещам, че скоро от идеалното ми дете няма да има и следа 😂😂😂

Аз освен много леки менструални болки и честа умора, други симптоми нямам. АГ обаче е категорична, че трябва да изляза в болничен (работата ми е на крак), защото съм на 37г и се води вече рискова бременност.

# 10
Аз на НГ пийвах умерено, тъй като така или иначе до имплантирането в матката алкохола май не влияе?  А знаех, че ако съм заченала, имплантирането предстои в края на първата/началото на втората седмица на януари. С първата ми бременност също спрях алкохола в деня в който разбрах, че съм бременна и не съм близвала и капка с изключение на пробване на една бира, която ММ си взе и не спря да повтаря колко била хубава. А аз толкова бях свикнала с безалкохолните бири, че за мен имаше вкус на спирт хаха

През първата бременност нямах гадене, а умората се появи към 3тия месец. Затова пък сегашната бременност май се чувствам постоянно гладна.

Би трябвало да съм 4+0 г.с.

# 11
Аз имах вече положителен кръвен тест и реших, че приключвам с алкохола. Въпреки че покрай коледните празници и банкети, очевидно бях прекалила..
Как така си в 4г.с.? Аз съм в 5-та вече, а виждам, че терминът ти е повече от седмица преди моя.

# 12
Аз имах вече положителен кръвен тест и реших, че приключвам с алкохола. Въпреки че покрай коледните празници и банкети, очевидно бях прекалила..
Как така си в 4г.с.? Аз съм в 5-та вече, а виждам, че терминът ти е повече от седмица преди моя.

От утре влизам в 5г.с. (4+1), ако гледам 19.09 като термин.

# 13

От утре влизам в 5г.с. (4+1), ако гледам 19.09 като термин.

Да, не съм дочела правилно. Извинявай 😊

# 14
Здравейте и от мен. Аз съм в 4 г.седмица. Имам едно бебче което е инвитро след 5 години опити. Роди се преди 6 месеца  и сега  отново съм бременна спонтанно. Има ли някоя с породени деца. Направо не знам как ще се справя. Грам не очаквах да забременея.

Симптомите са усещане, че все едно ще ми дойде. Гърдите обаче грам не ме болят

Общи условия

Активация на акаунт