С какво ви дразнят хората? - тема №4

• 3 226
  • 69
  •   2
Отговори
# 15
Дразня се в градския транспорт
от мъже с протегнати крака и
заели двойна седалка.
От дами сложи чантата върху
свободната седалка и когато
попиташ "може ли" те поглеждат
отровно.

# 16
Мен един познат, като е сам, ме поздравяваше, като е с друг, не. Спрях да го поздравявам изобщо.

# 17
  • Другата България
Не знам защо са ме изтрили, но аз отново ще го кажа - по темата съм.
Дразнят ме троловете. Не само във форума, в реалния живот също.
Дразни ме и логореята /им/, в 99% без мисъл и смисъл.

# 18
С това, че ми казват трол, а аз не съм.

# 19
  • София
Не знам защо са ме изтрили, но аз отново ще го кажа - по темата съм.
Дразнят ме троловете. Не само във форума, в реалния живот също.
Дразни ме и логореята /им/, в 99% без мисъл и смисъл.
И мен. Във форума ми се набиват повече на очи, обаче.

# 20
Дразнят ме участници във форуми, които се разпореждат  какво да се пише или не в темата.

# 21
Нахални хора, братовчедка с която не сме се виждали и чували няколко години, а сме от един град, ми се обади да съм сменяла на сина и 10 000 лева, щото на втората му работа му плащали на ръка и му се събрали 60 000 вкъщи. При минусови температури и огромни опашки пред банките.

# 22
Навреме се е сетила Joy

# 23
Кой знае колко още са и отказали, че да допре до мен, сигурно тя и мъжа и са минали през всички банки и сега търсят и други хора.

# 24
Дразнят ме читави хора, които се водят по акъла на глупави, безразсъдни, и некачествени такива.

# 25
Само да вметна, че на село особено по-възрастните хора поздравяват много повече, отколкото наборите им граждани или погражданилите се.

Изобщо, т.е. в съвсем общия случай, негативния оттенък на деленето на граждани и селяни ме дразни. Освен, че е грозно, реално е проява на по-тесен мироглед.

Има разлика между селянин (човек, който живее в някое село) и селяндур ( https://www.talkoven.com/%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D0 … D0%B4%D1%83%D1%80 )

https://www.actualno.com/curious/12-razliki-mejdu-seljanin-i-sel … -news_723513.html
Благодаря, но наистина нямаше нужда да си отваряш работа да ми търсиш и посочваш линк. Не знам какво в написаното от мен те е накарало да помислиш, че не знам разликата. Предполагам просто не си успяла да устоиш на ника си.

От друга страна, даваш ми пример за нещо, което често ме дразни - желанието у някои редовно да показват, че се смятат за (поне) едни гърди напред в знания, умения, опит от останалите.

# 26
Нахални хора, братовчедка с която не сме се виждали и чували няколко години, а сме от един град, ми се обади да съм сменяла на сина и 10 000 лева, щото на втората му работа му плащали на ръка и му се събрали 60 000 вкъщи. При минусови температури и огромни опашки пред банките.
Кажи ми, че ѝ отказа, моля те!

# 27
Боже, колко са докачливи някои хора Sad
Ми форум е това, нали? Какво се прави във форум? Когато някой пост ти даде идея за нещо коментираш, допълваш и прочее.

# 28
Разбира се, че я разкарах културно,трябва да съм луда в минусовите температури да се побия да чакам няколко часа. Аз и за нас си няма да си го причиня. Срока е до 30 юни.

# 29
  • Банско
Напоследък забелязвам хора, които кихат и кашлят без да пазят другите. А особенно много ме изнервя, когато дете се разкашля и майка му не му направи забележка.

Общи условия

Активация на акаунт