Скъпи подаръци не желая, само детенце ще си пожелая ! ~бебеправене 625~

• 9 216
  • 269
  •   5
Отговори
# 165
  • Be realistic - plan for a miracle.
Да, явно стимулацията е била силна. Правилото в 90% от случаите е... по-малко яйцеклетки - повече ембриони накрая Sad
Иначе са просто много, но незрели (дори да отговарят на необходимия размер, просто самата митохондриална енергия е малко) и няма сили самата клетка да се развие след оплождане.
Това не е във 100% от случаите, но при повечето жени е хубаво да се целят 5 до 9 яйцеклетки МАКС при стимулация.
Съжалявам, Файър.

# 166
Леда, благодаря ти за милите думи, преглътнах малко или много първоначалното разочарование и се опитвам да мисля позитивно. Джемини ми казва, че ако имам бластицисти то те биха имали 20% шанс да са еуплодни (статистика за жени над 40г). Не е много, но шанс има и се надявам на чудо.
Ти започна ли вече новата си стимулация?

Иначе на Файеърбърдчето грандиозния провал при Станулов никой не може да го бие.
Чакам с нетърпение, колко ембриончета ще има Руина и се надявам скоро и при Файербърд Чапанова да постигне грандиозни резултати Blue Heart .

# 167
Благодаря. Засега планираме да започнем на следващия цикъл, и силно се надявам да не се разочаровам пак много. От една страна де питам след тея катастрофални стимулации, очевидно и двете неправилно и непрофесионално проведени, има ли колко още да се разочаровам? Все пак по-малко от 0 ембриони няма как да станат, а това вече съм го преживяла. Но все пак ако не се получат прилично нещата имам чувството, че ще се срина. Изпитвам ужас, не надежда от следваща стимулация. Ако оцелее нещо, ще му се прави ПИД.

# 168
Ти вече дъното го стигна Файерче, оттук нататък само нагоре е посоката, няма накъде да копаеш вече, стига толкова. Дано предстоящата стимулация разбие на пух и прах страховете ти и да надмине всичките ти очаквания.
Това и за Леда важи, и за всички момичета, които със свито сърце ще започват скоро поредната стимулация.

# 169
  • Sofia
На мен ми се обадиха преди малко да ми кажат, че от 10те оплодени яйцеклетки имаме 4 развити ембриона, 3 ранни бластоциста и 3 със забавено развитие. Силно изненадана съм, че на ден 5 всичките са все още активни. Макар, че съм сигурна, че тези със забавено развитие ще отпаднат, а вероятно някой от ранните утре ще догони поне така ми казаха. Въпреки всичко аз съм повече от доволна на сегашният резултат. Чак не мога да повярвам. Ние се надявахме да имаме просто 2-3 за да имаме и малко бекъп за замразяване. Не знам грейдовете още, но може би след трансфера или утре като кажат финално колко имаме ще получа и репорта.

Firebird, довери се на Чапанова. Вярвам, че ще свърши работа. Коментирали ли сте какъв протокол ще ползвате?
Ние бяхме с доста високи дози, но и аз имах дълъг период на потискане с прогестерони и декапептил, вероятно заради това. В крайна сметка поне за мен резултата е презадоволителен.

# 170
  • На изток от Ада
На мен ми излязли едмоте изследвания

# 171
Ще е къс протокол най-вероятно, но за дози и медикаменти не сме коментирали. Ще отида след 2 седмици на преглед и ще обсъдим. Кандидат-таткото се е настроил този месец да даде всичко от себе си на безплатните процедури 😅😂, така ги нарича, да не се стига до следваща стимулация. Дал Господ ама при трета година нито една бременност не разчитам.

Наси, аз не ги разбирам много, но май са добре, дори много добре. Ако видиш моите - няма нискорискова мутация да я нямам.

# 172
Firebird, аз съм от крайно недоволните пациентки на Станулов. Ако един първоначален преглед изобщо ме прави негова пациентка...
Много, много непрофесионално поведение! Много искрени обиди и безсърдечно отношение. Писах в темата на неговите пациентки преживяното, там ме нападнаха, че едва ли не си измислям. Радвам се, че не си при него вече! Това е зад гърба ти!
Съжалявам, че е трябвало да преживяваш това! И аз с моите два опита без ембрионче си мисля, че е време за по-добър изход от стимулациите, но животът не ме пита аз какво мисля. И не съм аз тази, която решава.
Благодаря за подкрепата, момичета!
Тирамису, да, в момента сме в стимулация, наближава денят на пункцията. Нямам огромни надежди, не броя фоликулите и не си правя сметки. Каквото излезе - това. Моето тяло ще го е направило, с всичката си сила и енергия.
Не ме е страх от нищо, само от момента, в който лекарката ще ми съобщи резултата след кото изляза от упойка...
Rouina, стискам палци на ембриончетата! Толкова малки, а толкова силни! ❤
Това беше втория, при Станулов. При първия имахме от 2 извадени яйцеклетки един ембрион (отлично качество според ембриолозите). Според него всичко било перфектно, ембриология, стимулация. Аз предполагам, че стимулацията е била твърде силна, а ембриологията е допринесла. Бях в голям шок, изключително тежко го преживях. Като ви бях писала колко ме травмира процесът, тази случка изигра голяма роля. Надявам се следващия път да са по-добре нещата. И ние сме при Чапанова вече, а Станулов ще го проклинам докато съм жива за поведението му след този резултат.

# 173
  • София
Това беше втория, при Станулов. При първия имахме от 2 извадени яйцеклетки един ембрион (отлично качество според ембриолозите). Според него всичко било перфектно, ембриология, стимулация. Аз предполагам, че стимулацията е била твърде силна, а ембриологията е допринесла. Бях в голям шок, изключително тежко го преживях. Като ви бях писала колко ме травмира процесът, тази случка изигра голяма роля. Надявам се следващия път да са по-добре нещата. И ние сме при Чапанова вече, а Станулов ще го проклинам докато съм жива за поведението му след този резултат.
Съжалявам, остави това зад гърба си. Довери се на д-р Чапанова, аз също съм нейна пациентка. При мен обаче заради намаления яйчников резерв правим пункции на спонтанен цикъл. Обсъдете медикаментите при протокола и тн. Сигурна съм, че ще се получат нещата и ще имате добри резултати.

# 174
  • На изток от Ада
Аз бях при Чапанова.  Откри хроничен ендометрит и аденимиоза.. И ме остави без контролна биопсия и офис хистеро...
После бях при Станулов веднъж писахме известно време по имейл и вайбър. Имах случка с Чапанова и вайбър,  писах й 2 3 редани се оплака от мен на мм, вместодаобесни на мен... Той пък искаше да я пита за екзомно секветиране и тя го блокира...

# 175
Даже не знаех, че Чапанова си дава телефона на пациенти. Аз не държа на такова нещо, все пак лекарите са на работа и би трябвало на работното им място така да са организирани нещата, че да насочат пациентите и когато те не са на разположение.

Чапанова за момента е най-приветливия, любезен, внимателен и възпитан репродуктивен, при когото съм била. А аз дали само за консултация или и за повече, съм обиколила последните години половината репродуктивни в София. Откъм отношение не бих могла да се оплача въобще. Дано и другите неща се получат. Все пак имам много изследвания, резултати, две стимулации, добра база, на която да стъпи за следващите процедури. Дано имаме повече успех вече.

Благодаря за милите думи на всички, които се обърнаха към мен. Оценявам го.

# 176
  • На изток от Ада
Успех firebird .

# 177
  • София
Даже не знаех, че Чапанова си дава телефона на пациенти. Аз не държа на такова нещо, все пак лекарите са на работа и би трябвало на работното им място така да са организирани нещата, че да насочат пациентите и когато те не са на разположение.

Чапанова за момента е най-приветливия, любезен, внимателен и възпитан репродуктивен, при когото съм била. А аз дали само за консултация или и за повече, съм обиколила последните години половината репродуктивни в София. Откъм отношение не бих могла да се оплача въобще. Дано и другите неща се получат. Все пак имам много изследвания, резултати, две стимулации, добра база, на която да стъпи за следващите процедури. Дано имаме повече успех вече.

Благодаря за милите думи на всички, които се обърнаха към мен. Оценявам го.

В началото го е давала, но сега до колкото знам не го дава. Като цяло мисля, че и политиката на болницата е такава репродуктивните да не си дават телефонните номера на пациентите. Може и да греша.

# 178
Пак съм аз - да ви информирирам, как се развиха нещата - от двете оплодени яйцеклетки днес на 6ти ден едната успя да стане бластоцист, 5СС. Ембиологът каза, че хич не изглежда добре, но му е взел биопсия и казва, че си струва да я направя, защото щяло да ми даде яснота, какви са хромозомните аномалии.

# 179
  • На изток от Ада
Ей тирамису.  Дано полаже нещо този пид .
Щях да пуша че темата замря

Общи условия

Активация на акаунт