Скъпи подаръци не желая, само детенце ще си пожелая ! ~бебеправене 625~

• 7 481
  • 209
  •   2
Отговори
# 45
Лазурна мечта, със сигурност да е с антибиограма. Много упорита гадост е тази уреаплазма, задължително и мъжа ти да пие антибиотик. Между другото, имах я преди години и Вецев направи доста грозен коментар как във връзката ми имало трети човек. Рядко непрофесионално.
Believe, може би знаеш, но вит. Д на разстояние 4 часа от л-тироксин, предполагам приемаш такъв.
ВаНиЛа, грабя с пълни шепи от розовия прашец и ти желая най-лекото раждане и най-сладката малка принцеса. Heart

Последна редакция: сб, 17 яну 2026, 10:06 от Ariel90

# 46
Запис и от мен, с благодарности към Rave!
Да си ви следя с огромната надежда и вяра, че и тази тема ще донесе цунами 🌊 от положителни тестове, и за всяка една по едно (а защо не и повече) sticky baby!!!

И да ви метна няколко бомбастични памперса за късмет! 🍀

# 47
  • На изток от Ада
И колко са левкоцитите Белив?

# 48
Не, не приемам нищо за щитовидната... ами при нормални 10,90, моите са около 14,00 ...

# 49
Не, не приемам нищо за щитовидната... ами при нормални 10,90, моите са около 14,00 ...
Пратих ги на чат gpt, нали е модерно.... на личната ги пуснах, каза щом crp и cye са в абсолютна норма, да не се притеснявам и да си лекувам хремата и гърлото

# 50
Билайв, трябва да се следи щитовидната. TSH зацепва малко бавно какво се случва с ft4 и късно получава сигнал накъде да върви.
Ако ft4 продължи да пада, на следваща контрола TSH може да е с тенденция нагоре. Със сигурност е нужен ендокринолог да наблюдава какво се случва. При мен, понеже съм на въртележката от август насам с ЩЖ хормоните, на Tsh му трябва близо месец, че да схване както се случва с ft4.

# 51
  • На изток от Ада
Честит имен ден на всички празнуващи.
При мен о е днес май.
Тя почнах със сънищата.  Днес сънувах братовчедка ми,  която също няма дете. Но в съня ми имаше, а аз не и ми беше мн гадно

Последна редакция: сб, 17 яну 2026, 12:47 от nasito8988

# 52
Билайв, трябва да се следи щитовидната. TSH зацепва малко бавно какво се случва с ft4 и късно получава сигнал накъде да върви.
Ако ft4 продължи да пада, на следваща контрола TSH може да е с тенденция нагоре. Със сигурност е нужен ендокринолог да наблюдава какво се случва. При мен, понеже съм на въртележката от август насам с ЩЖ хормоните, на Tsh му трябва близо месец, че да схване както се случва с ft4.

Благодаря ти! Ще я проследя отново след месец, два и ще си запиша час при ендокринолога ми. Каня се февруари да ида на гинеколог, март на ендокринолог. Чисто финансово си разпределям по всеки месец нещо, което да свърша.

# 53
  • София
Здравейте момичета, за Витамин Д, аз приемам на Ойлесен 1000 и има добър ефект при мен. Някой на предишната страница, също го беше предложил.

# 54
Момичета, поздравления и от мен на всички мами с мъници! Да сте живи и здрави! 💜💙
На бременните момичета желая спокойни и безпроблемни бременности, сладурчетата да стоят на уютно и топличко до термин! 😊
Тези, които си имате нови пухкави сладури, да се гледкате и радвате взаимно! 🥰
nasito8988, и аз имам проблем със сънищата на бебешка тема. Може би повечето жени по този път имат такива. Често сънувам сърдито бебе, което твърди, че не сме готови за него и се опитвам да го убедя, че не е така. Изобщо, сънувам говорещи бебета, които са големи философи (макар и с памперси и биберони) и не мога да изляза на глава с тях. Доста е натоварващо.
Сънувам и много от приятелките ми с бъдещите им деца (без да са още бременни към момента на съня), като досега имам пълен успех с познаването на пола и броя деца. Не знам как става.
vanesa_georg, аз съм също с аденомиоза и тежка ендометриоза, дълга история, вследствие на 30 години останах без тръби и без единия яйчник. Аз също вече 3 поредни месеца съм на Зол@декс, не е страшно, даже едната си я сложих сама 😁 На нас ни предстои четвърта стимулация, дано този път имаме по-добри резултати. Това с потискането е стандартен подход при ендо- и аденомиоза, стискам ви палци! 🍀

# 55
  • На изток от Ада
Аз за мой деца и бременност не съм сънувала
Или хайде 1 2 пъти .
Вероятно защо в обкръжението ни няма бременни и малки деца . Ерървата преди 6г но рядко я виждах . Детето също в началото.  После детето го гледаше свекървата мо пак не хидех честно.  А сега е в сев. България,  от юни м.  г. не сме я виждали на живо.

# 56
Аз ще се включа само набързо да пожелая на Ванила лек остатък от бременността и да кажа на Белийв да не се филмира за едни леко вдигнати левкоцити. 14 не е кой знае какво отклонение, еле пък на фона на хрема и болки в гърлото.

# 57
  • На изток от Ада
черпя за именния ден

# 58
  • Sofia
Честит Празник, Наси! Всичко най-хубаво ти пожелавам и много сбъднати мечти. Честит празник и на всички празнуващи в темата!

# 59
  • София
Честит празник на всички именици! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт