Скъпи подаръци не желая, само детенце ще си пожелая ! ~бебеправене 625~

• 7 489
  • 209
  •   1
Отговори
# 30
Ts_vv, честит син, да ти е жив и здрав!
Ванеса, направо онемях, как при толкова проблеми в матката преди една година нищо не се е видяло на хистерото в България? Възможно ли е изобщо тези неща да се появили последните месеци, съмнявам се. И от какво може да се появили, ти имала ли си кюретажи, те ли причиняват такива хронични ендометрити?
Иначе се радвам за теб, че имате ясен план за действие. Значи все пак ще действате с трансфер с хубавото ембрионче, стискам палци за гладко и успешно лечение!

Честно казано, срастванията може да са се появили. Те бяха на входа на матката и след толкова трансфери, не бих се учудила. За другите неща - не мисля, че са от "вчера". Още преди 7 години ми махаха полип за пръв път и в епикризата пишеше хроничен ендометрит. Затова и на хистерото преди година питах има ли възпаление, но нямало. Може просто да не са видяли, не знам и аз. Иначе нямам забременявания/кюртажи. Аз си обяснявам, че възпалението идва от аденомиозата, а тя се "възпалява" от цикъла и затова искат да го спрат. Но това си е някакво мое лаишко обяснение.
Благодаря много за стиснатите палчета, дано вече сме на прав път ❤️

Ванила ❤️

# 31

Момичета, дайте мнение...

# 32
  • На изток от Ада
Д е ниско. Тхс е добре

# 33
  • Be realistic - plan for a miracle.
Почвай ударно Д,. най-добре Вигантол накапан върху мазна хапка яйце сутрин Grinning Усвоява се топ така.

# 34
За витамин Д ми е ясно, много зор го вдигам.... ще започвам пак да го приемам, че последните месеци го зарязах....
Притеснявам се дали щитовидната е ок.

# 35
Нова тема, много нови положителни тестове пожелавам!
На бременните лека бременност, на родилите честито!
BeLive - ако искаш си пусни щитовидните на АА, тя е голям спец. По мой спомен беше хубаво фт4 да е по към горна граница, но не ми се доверявай. Има и една тема с ендокринолог тук във форума. Hug
Наси, браво, стискам палци за успешна терапия следващия път!
Ванеса, дано всичко вече е открито и успех с лечението! Hands Pray

# 36
  • На изток от Ада
Благодаря слънце!  Как си ти ?

Свгс чакам,  5 дни работни за Аna profile 23. 10 за нещата в геника.
И нова среща с имунолог февруари.

# 37
Благодаря! ❤️

# 38
Момичета, тая пуста уреаплазма си стои на топло и не мърда - пак е положителен контролния тест.

Пу! 😅 възможно ли е да пречи на опитите, как мислите или просто ми се иска това да е причината?

В неделя ще пусна резултата на Вецев, ще ми назначи нов антибиотик. Преди това бях на Вибрамицин/Доксициклин (много зле ми ставаше от него през деня). Тъй като аз не пия по попринцип антибиотици и за щастие не съм боледувала повече от година, четох, че било хубаво Антибиограма да пусна. Но това кога се прави - с резултата ли да покажа на Вецев Антибиограмата и как се взима? Има ли смисъл според вас? Иска ми се да е последен курс с антибиотично лечение. Има жени, които по 5-6 месеца я влачат тази уреаплазма , а аз я открих случайно есента (никаква симптоматика).  Кой знае от кога я имам 😳

Последна редакция: пт, 16 яну 2026, 19:01 от Лазурна мечта

# 39
  • На изток от Ада
Как без антибиограма пуска АБ ?
Нвмала съм уреаплазма , слава богу и не знам .

# 40
В интерес на истината никога не съм пускала антибиограма, вкл. за гинекологични оплаквания- никой АГ не ми е препоръчвал и онзи четох от тук във форума, че някои са пускали след месеци лекуване на уреаплазма.  Аз също не знаех, че имам, но по съвет на Вецев пуснах фертилити тест заедно с хормонални, имунологични и т.н., та там излезна за първи път. Много често няма симптоматика 😒

# 41
Момичета, Вигантол или Better you да започна наново? Чудя се..
Иначе ПКК ми се ок с изключение на леко завишени левкоцити, но аз точно за изследванията ме лепна любимия ми зелен, градински сопол и взе да ме щрака гърло ама нямаше на къде, вече ме бяха приели в ревматологията. Иначе другите неща са ок, очаквам да излезе Антифосфолипидния панел другата седмица.
Минах и през хематолог, който каза, че съпругата му е била със същите мутации и каза така, за него до 30 седмица е най-удачно да съм на Аспирин от 85 или 75 мг, не запомних и от 30 седмица нагоре на фракси или клексан, дозата се уточнява чрез изследвания. Каза, че е на среща ако имам нужда от допълнителна информация, жена му била генетик в Майчин дом и също ми я препоръча (нормално, жена му е 🤣). Та така, прибрах се със сопола вкъщи и почвам да вземам мерки, че да не се влоша....

# 42
  • На изток от Ада
Има тема тук за уреаплазма и микоплазма.

# 43
BeLive, и аз бях с много ниско Д - 12 Simple Smile пих какво ли не - вигантол, бетър ю спрея, някакви други хапчета, но единствено и само ми се вдига от Ойлисен хапчетата 1000мг, взимам по 4 на ден.

Успех пожелавам на всички момичета! Тази година носи хубава енергия, на новото начало, дано за всички ни е така Heart

# 44
Не знам с тези завишени левкоцити дали да се притеснявам... ММ ми каза, че пак съм влизала във филма... всичко друго е ок, дали хремата и гърлото са се отразили.....😔

Общи условия

Активация на акаунт