Скъпи подаръци не желая, само детенце ще си пожелая ! ~бебеправене 625~

• 7 509
  • 209
  •   1
Отговори
# 195
Аз не можах да стигна до тест... Тази сутрин ми дойде ....

# 196
Аз не можах да стигна до тест... Тази сутрин ми дойде ....

Пожелавам февруари ( месеца на любовта ♥) да сбъдне мечтите ни♥

# 197
  • На изток от Ада
Съжалявам Белив успех следващия месец

# 198
На мен за втори път в рамките на 4 цикъла ми идва на 22-рия ден. Миналия път ходих, не видяха нищо обезпокоително. Fsh-то ми е 12, възможно ли е и това да влияе? Успях да запиша час за преглед в неделя.

# 199
Syringa, възможно ли е да не си имала овулация? ЗФ? Височко е това ФСХ, но пък сме виждали къде по-високи. А другите полови хормони как са?

# 200
Възможно е, FSH тормози яйчниците да овулират по-бързо ако е високо. Аз имам такива месеци с високо FSH и къс цикъл.

# 201
Кенди, а има ли овулация като е така или просто е по-ранна?

# 202
Кенди, а има ли овулация като е така или просто е по-ранна?
Има си - на 10-12 ден при мен.

# 203
Syringa, възможно ли е да не си имала овулация? ЗФ? Височко е това ФСХ, но пък сме виждали къде по-високи. А другите полови хормони как са?
Salsera, правих тестове за ову, имах положителен (знам, че не е гаранция). Пролактинът е към горна граница, Lh беше 6 и нещо. От началото на месеца започнах и  Еутирокс 25 мг по схема от ендо, която ми каза, че вървя към НЯР. Тсх беше 3,10, фт4 ще пусна в края на март. Интересно, ако високото fsh форсира яйчниците, все пак трябва да има някаква овулация, била тя калпава и негодна. И въпреки това, МЦ на 22 ден. И то МЦ съвсем нормален, продължителен и т.н.Rolling Eyes

# 204
Момичета, какви симптоми има Гарднерела- та?
От 2-3 дни усещам парене и лек сърбеж. Малко след като ми свърши цикъла забелязах жълто течение, без особена миризма, като си помислих, че нещо се оцветило от добавките и витамините, които взимам. После мина жълтото и стана като сиво и почна да ме дразни. Не е като гъбичките, дето има непоносим сърбеж и бяло. Имала съм Гарднерела, но без никакви симптоми, на случайна МКБ се откри.
Ще пусна МКБ и урина, но ако първо пусна само стерилна урина ще излезе ли или тя излиза само на МКБ ?

# 205
  • На изток от Ада
На мен ми излезе и пакета с hla g според чата е добре

# 206
Наси, за какво е това изследване? Да не е за КИР профил на мъжа? Ама той не изглеждаше така в Александровска

# 207
  • На изток от Ада
Не това е за мен.  Hla g Имунна несъвстимост с партньор
https://www.genica.bg/test/imunologichen-paket ето пакета имунолог искаше само hla g

# 208
Salsera, аз нямах никакъв дискомфорт освен ужасна сухота.

# 209
  • На изток от Ада
Ей имам час за имунолог за 3 февруари

Последна редакция: сб, 31 яну 2026, 12:54 от nasito8988

Общи условия

Активация на акаунт