Скъпи подаръци не желая, само детенце ще си пожелая ! ~бебеправене 625~

• 7 518
  • 209
  •   1
Отговори
# 15
Rouina да Ви е честита принцеса Рая! Heart
За мен кучетата ми са ми били винаги спасение от всякакви проблеми. Да се прибереш и да те погледат с очички пълни с любов е безценно. Дори да са сътворили някоя беля, особено като малки Grinning

# 16
  • Sofia
Каква порода.е Роу?
Е защо да си нямате бебе ?

Немска овчарка. Ми защото си нямаме дечица наши си още.
Тепърва ще свикваме с кучунката.

# 17
  • София
Честита да ви е малката принцеса Рая. Simple Smile Много е приятно да чувстваш обичта на тези пакостници. Heart Eyes Понякога са малко досадни, но през другото време са чудесни. Simple Smile

# 18
Bellflower, пожелавам ти лек финал и прекрасно синьо вързопче 🩵

Rouina, много радост да ви носи принцеса Рая! Simple Smile Аз имам вкъщи котешки космати топки, но повече бели ми носят 🤣

Regenbogenherz, не отписвай нещата, вероятно са ти коригирали дозата и понякога бързо се влиза в релси.

Момичета, при мен мина хистерото и изглежда имаше смисъл да го направя в Истанбул, защото на последното хистеро тук преди около година всичко беше "наред". Докторът си е потвърдил съмненията за аденомиоза, махнал е малко сраствания, коригирал е леко формата на матката (нямах идея, че има такава нужда) и се е открил хроничен ендометрит. Дори последното само по себе си е токсична среда за ембрионче. Имаме начертан план за 2 месеца подготовка. Дотогава съм извън опитите, но мога да ви мрънкам чат пат с менопаузни симптоми🤣
Стискам палци темичката да донесе късмет на всички! ❤️

# 19
Здравейте момичета! Правя едно бързо включване при вас, за да ви замеря с пълните памперси на бебе Самуил. Роди се на 24 декември в 36 седмица след много сложна, но за радост с добър финал бременност. Вярвам, че скоро всички ще изчезнете от тук и ще ви чета вече в отчетните теми. Пожелавам на всички ползотворна и най-вече ревяща Нова година. Благодаря да всички за подкрепата, която ми бяхте.

Искам да се извиня на Rave, която ми писа но за съжаление нямах възможност да реагирам.

# 20
  • На изток от Ада
Ей Ванеса.
Лечение с какво?
Аз бях 2м с фемара и регулон. Уж имало ефект.После пих и аб ама док тук казват няма нужда от контролна биопсия

# 21
Ts_vv,  честит да бъде Самуил и много щастие да ви носи 🩵

Ами Наси, ще атакуваме всичките ми проблеми с изкуствената менопауза. 28 дни ще съм на Visanne (не съм го чувала досега), после 1 инжекция Золадекс (трябваше да е друга, но е изчезнала от пазара). Проверяваме естрадиол на ден 25 от инжекцията и ако е нисък (хормоните ми са добре подтиснати), започваме подготовка за трансфер с естрофем и 3 седмици антибиотик за възпалението. Това е в общи линии планът, а ще видим какво ще се обърка по пътя, защото е съвсем нов за мен Simple Smile

# 22
  • На изток от Ада
А да изкуственна менипауза... успех Ванеса!
Пак интересно от де е тоеа при теб?

# 23
Записвам се и аз в темата!Едно бездомно бебе момченце ни избра за стопани и ние нямаше как да го оставим на студа на -9градуса… та и ние имаме малка топка радост без порода в къщи, просто черно-бяла любов на име Бъди 🤍🤍🤍
Дано през тази година дойде и човешкото бебе 🤗, чакаме го и него , та ще са си наборчета с косматкото! Наистина внесе доста любов и настроение ! ❤

# 24
  • На изток от Ада
Явно утре ще пусна всички неща,  за пролактин се двоумя

# 25
Ето ме и мен в новата тема 🙂 Дано новата година ни изненада всички с хубави новини! 🤗
При нас плановете се поразместиха и има възможност да започнем стимулация още в началото на февруари...но пак ме обзеха притеснения...  Другата седмица трябва да решим дали ще действаме идния месец и да пуснем изследвания.

# 26
Ts_vv, честит син, да ти е жив и здрав!
Ванеса, направо онемях, как при толкова проблеми в матката преди една година нищо не се е видяло на хистерото в България? Възможно ли е изобщо тези неща да се появили последните месеци, съмнявам се. И от какво може да се появили, ти имала ли си кюретажи, те ли причиняват такива хронични ендометрити?
Иначе се радвам за теб, че имате ясен план за действие. Значи все пак ще действате с трансфер с хубавото ембрионче, стискам палци за гладко и успешно лечение!

# 27
  • На изток от Ада
Пуснах пролактин и. ANA profile 23.
И отиваме в Пловдив за другите.

пролактин

Последна редакция: пт, 16 яну 2026, 12:28 от nasito8988

# 28
Здравейте, отдавна не съм писала и се включвам набързо да ви поръся с розов прашец и да ви пожелая новата година да ви донесе възможно най-скоро (знам как не ви се чака повече) мечтания успех. Аз вече навлизам в последния триместър и тревогите са все по-малко, а вълнението и радостта все повече. Simple Smile
💕💖💗💞💓🌸💘💝🎀🩷

Последна редакция: пт, 16 яну 2026, 12:49 от ВаНиЛа

# 29
  • На изток от Ада
Браво ванила!

Пуснах нещата . Двете vegf , имунолог не оточнил коя. Tafi , пакет с hla g и вместо 130 дадох 289 в геника и 100лв в боди мед

Последна редакция: пт, 16 яну 2026, 16:53 от nasito8988

Общи условия

Активация на акаунт