Скъпи подаръци не желая, само детенце ще си пожелая ! ~бебеправене 625~

• 8 681
  • 260
  •   9
Отговори
# 75
  • На изток от Ада
А вливки интралипид правите ли, момичета?
И моите са завишени - 21.3 при норма 13.
Вливах преди ову през два месеца и сега при + тест. По-нататък по време на бременност не знам дали продължава да се влива Thinking
виж как са , имам вливки интралипид 0.4...
Сега при нова б пак ще имам интралипид

# 76
Аз правих вливки Киовиг до 11 гс

# 77
  • На изток от Ада
Aз ще иомам интралипид +коивиг...

# 78
А вливки интралипид правите ли, момичета?
И моите са завишени - 21.3 при норма 13.
Вливах преди ову през два месеца и сега при + тест. По-нататък по време на бременност не знам дали продължава да се влива Thinking
виж как са , имам вливки интралипид 0.4...
Сега при нова б пак ще имам интралипид

Не съм ги изследвала как са сега.
Малко глупав въпрос, но с НК клетките хематолозите занимават ли се или само имунолозите? Thinking

# 79
  • На изток от Ада
Имунолог,  пагане

# 80
Запис и от мен 🍀
Предстои ни края на януари процедура .. надявам се всичко да е наред.
Коте какво стана с твоят тест от преди няколко дни в края на миналата тема ? ☺
Авокадо, много мило ми стана, че питаш ❤️
Нищо не става за сега. Няма цикъл, няма положителен тест за бременност, нищо няма. Утре съм на АГ, че вече се побърках. От там ще видим какво следва - изследвания и тн.
Стискам палци за вашата процедура в края на месеца ❤️
Билийв, бързо оздравяване!
На всички с проблемни резултати - от сърце ви пожелавам да се нормализират.
Прегръдки и кураж, момичета ❤️

# 81
Бърз ъпдейт от мен: По преценка на лекаря прескачаме инсеминациите и преминаваме директно към най-големия ми страх - инвитро. Подготвяме документите, кандидатстваме по мъжки фактор и силно се надявам заповедта от ЦАР да е готова скоро. 🙏

Не се притеснявай! И аз гледах на инвитрото като на страшна присъда, най-тежката стъпка, но това беше в началото. Като почнахме безрезултантни опити и минах цветна снимка и 4 инсеминации (неуспешни), инвитрото вече го чаках като топъл хляб! Харесва ми, че имаш някаква информация: колко са се оплодили, какво е качеството горе-долу, лигавицата се вижда дали е добра за оплождане, подготвен си. Иначе при естествените опити всичко ми е на магия вече (с мъжки фактор сме). Успех!

Koteto87, имах такъв проблем, когато започнахме опити, в началото. Май беше задържан фоликул. Дойде ми с огромно закъснение. Пиши след прегледа.

# 82
  • На изток от Ада
Мен днес корема ме присвива .газове малко...

# 83
Хей здравейте, аз се изгубих последно време покрай работа, детето, мъжа…
Миналата седмица бях цяла седмица на легло понеже изкарах този грип. Ужасен е момичета, наистина! Не знаех на свят се намирам. Лекарката ми за всеки случай ми преписа лекарства подходящи за бременни или такива, които правят опити и затова и така бавно оздравявах. За капак тая седмицата децата учат онлайн… с първолак е страшно забавно😃
Тоя месец се отчетохме доста пъти, та ще видим другата седмица какво ще стане.
Решила съм тоя месец да не правя тестове за овулация, да не меря температура, да не следя за някакви симптоми за овулация, бременност и подобни.

# 84
Хей здравейте, аз се изгубих последно време покрай работа, детето, мъжа…
Миналата седмица бях цяла седмица на легло понеже изкарах този грип. Ужасен е момичета, наистина! Не знаех на свят се намирам. Лекарката ми за всеки случай ми преписа лекарства подходящи за бременни или такива, които правят опити и затова и така бавно оздравявах. За капак тая седмицата децата учат онлайн… с първолак е страшно забавно😃
Тоя месец се отчетохме доста пъти, та ще видим другата седмица какво ще стане.
Решила съм тоя месец да не правя тестове за овулация, да не меря температура, да не следя за някакви симптоми за овулация, бременност и подобни.
Стискам палци и на краката да ни се похвалиш другата седмица Wink

# 85
Firemama, може ли да споделиш какво ти изписаха, че моята дъщеря и мъжа са с грипа, опитвам да се опазя, но все пак гледам да имам план за действие. Успех ти пожелавам 🍀

# 86
И аз се вълнувам какво е изписала, което да е подходящо за бременни?! Simple Smile
Относно НК клетките, да, знам, че явно са важни, не го оспорвам, но съм чела на доста места, че не те са основния проблем...и че тези вливки са абсолютно излишни... не твърдя, че е правилно, не ме разбирайте погрешно! И моите и двата пъти бяха със завишени по 1, 2 показателя...

# 87
  • На изток от Ада
То и аз трябва да чолзяам нещо за евентуално бременност.  Имахме 2 опита..
За сега пих парацетамол

# 88
За температурата Парацетамол, за носа използвах чист физиологичен разтвор и си правих инхалация с лайка. Иначе си направих смес от мед и ситно нарязан лимон и си хапвах по 1супена лъжица 3 пъти на ден. Отделно смуках Инфлуцид и Хомеовокс (понеже ми изчезна гласа).
Разминах се без лекарства, докато мъжа и детето бяха на антибиотик, но те пък бяха и със зверски гадна кашлица.

# 89
А ми ние сме инвитро и вливки ще правим преди трансфер. Не ми е изписвала досега в нормален цикъл вливки, но и аз трудно забременявам естествено ( с мъжки фактор сме), а ако се случи е за много кратко и то докато стигна до вливки цикъла ми вече е дошъл. Аз също не съм боледувала след Ковида, освен тази ужасна алергия. Но не знам дали от алергия могат така да се повишат. Имам леко завишен имуноглобулин IgG, който говори за някаква инфекция, ама не се знае откъде още.

Общи условия

Активация на акаунт