Скъпи подаръци не желая, само детенце ще си пожелая ! ~бебеправене 625~

• 8 896
  • 262
  •   3
Отговори
# 60
Честит имен ден на всички.
Записвам се и аз в темата.  Другия месец планувам да отида на преглед. Искам да видя и новия цикъл как ще бъде и да имаме повече за коментиране. За съжаление, все повече си мисля, че менопаузата наближава. По-принцип интуицията рядко ме подвежда, но тук има намесен и страх, така че е възможно и да бъркам. Само се чудя и на кой ден да отида. Искам и да ми вземат цитонамазка и микробиология, така че трябва да е на чист ден.

# 61
Честито на всички!
Аз Ви черпя виртуално за рождения ден на ММ, но....вместо да празнуваме, аз се прибрах по спешност от работа и легнах... с ужасни болки в стомаха съм, диария и повръщане (еднократно за сега само сутринта). Направо откачих....шефката ме пусна до края на седмицата да си почивам....

Последна редакция: пн, 19 яну 2026, 13:35 от BeLive1211

# 62
  • На изток от Ада
Бързо оздравяване Believe
Мм е 2ра седмица в къщи.  Кашля

# 63
Благодаря! Дано да не ме лепва и грипа....

# 64
Believe, бързо оздравяване! И аз съм така от вчера, спя почти постоянно, освен докато не съм в тоалетната. Ужасен е този вирус и дано минава по-бързо, защото скоро трябва да започвам и лекарствата, а те нямат шанс да се задържат в тялото ми в сегашната ситуация.
Наси, това с кашлицата не е безобидно, един приятел така кашля месец и накрая се оказа с пневмония. Не е лошо да си направи 1 снимка ако продължава.

m-angel, понякога тези усещания са субективни и периода преди менопаузата може да е много дълъг. Аз например пропусках стимулации не веднъж заради високи Фсх и Лх, но все се стабилизираха в даден момент и не знам колко стимулации минах след тези колебания.
Ако искаш да се проследят антрални и пуснат хормони, най-добре на ден 2-3. На чист ден ще е по-субективна ситуацията, но поне ще видите има ли доминантен и предстояща овулация.

# 65
  • На изток от Ада
Почна аугметин и сироп

# 66
Ванеса, благодаря за коментара. Точно затова се колебая кога да отида. Честно да си кажа сякаш предпочитам да пусна микробиологията и цитонамазката, я следващия месец половите и щитовидните хормони. Така или иначе ще искам и направление за ендокринолог. Проблема е, че моята искам да я сменям, с не знам с кого да я заместя. Имам подозрения, че и пролактина може пак да е хвръкнал до небесата. Честно казано много ми се събра последните месеци, но Слава Богу не е непоправимо.

# 67
Запис и от мен 🍀
Предстои ни края на януари процедура .. надявам се всичко да е наред.
Коте какво стана с твоят тест от преди няколко дни в края на миналата тема ? ☺

# 68
Бърз ъпдейт от мен: По преценка на лекаря прескачаме инсеминациите и преминаваме директно към най-големия ми страх - инвитро. Подготвяме документите, кандидатстваме по мъжки фактор и силно се надявам заповедта от ЦАР да е готова скоро. 🙏

# 69
  • Sofia
Бърз ъпдейт от мен: По преценка на лекаря прескачаме инсеминациите и преминаваме директно към най-големия ми страх - инвитро. Подготвяме документите, кандидатстваме по мъжки фактор и силно се надявам заповедта от ЦАР да е готова скоро. 🙏

Колкото и страшно да звучи, не е нещо кой знае какво. Инсеминацията дава много малък шанс за успех, пък и щом можете по фонд направо, това е най-добрият вариант. Много време се губи с тия инсеминации и се мятат пари за нищо дето се вика.
Инжекциите не са толкова страшни колкото изглеждат. Вече над месец ще стане бия всеки ден Декапептил (а това за мен си остава най-неприятната инжекция, която съм си била до момента) и пак се търпи. По-неприятното е чакането след това - колко яйцеклетки са извадени, колко са се оплодили, колко са читавите ембриони... Ей това е гадното нещо на инвитрото.
Стискам много палци за успех!

# 70
Момичета здравейте.
Минавам да ви се оплача,ей наистина след тази инжекция резелиго направо не мога да се позная,такова кълбо от нерви  съм че нямам думи.
За капак лекарката ми изписа таблетки флуомизин,след като свърши цикъла да ги започна.  След втората таблетка имах розово зацапване,а вечерта вече кръв. Писахме си с докторката каза да пропусна една или две вечери .досега не ми се беше случвало,а в петък съм на преглед и евентуално започваме естрофем ,дано всичко е наред и да стигнем до трансфер февруари. Стискайте палци 🙂

# 71
  • На изток от Ада
ana 23

Успех момичета,  ще успеем!

# 72
Момичета, на мен ми излязоха НК клетките....тоя Ковид ме е съсипал.  Сега са 34.9 при норма до 24! CD са си зле, както винаги, а Treg се е качило на 2.6. Това съотношение зле ли е, че нищо не пише в тълкуването на резултата от лабораторията? Някоя от вас имала ли е такива резултати? Направо съм в шок. Чакам АНА и АНА профил и се моля да не са и те в небето.

# 73
Salsera, аз имам подобни резултати още по завишени даже, а не съм боледувала.
Две изследвания през два месеца.
Нк клетки 38,1 и 36,2
CD3-CD16+CD56+ - 34,7 и 35,3
Th17/ Treg съотношение – 3,0
ANA са ми 1:1280

Михайлова ми каза, че трудно щяли да се получат нещата. В становището ми пише екстремно повишени нк клетки…дали те са причината не знам. Имам терапия, но бременност няма.
Сега стават две години и три биохимични откакто започнахме опитите.

# 74
А вливки интралипид правите ли, момичета?
И моите са завишени - 21.3 при норма 13.
Вливах преди ову през два месеца и сега при + тест. По-нататък по време на бременност не знам дали продължава да се влива Thinking

Общи условия

Активация на акаунт