Скъпи подаръци не желая, само детенце ще си пожелая ! ~бебеправене 625~

• 9 110
  • 264
  •   4
Отговори
# 255
  • София
Нани, тези хормони не са нормални на 3-ти ден от МЦ или 2-ри, не знам точно. Особено този ФСХ, дето е в небето. И аз съм имала ЗФ, даже по два, но такова чудо. Повтори ги пак в друга лаборатория , ако имаш време. Ако пак излязат високи се мисли за АМХ, за да видиш дали не е изчерпан резерв, хипофизата, тя може да обърка работата на хормоните, рядко, но може да има и генетична причина. Колко ти е АМХ, по колко антрални Ф имаш ?
Някакви симптоми напоследък имала ли си?
Да си изкарала нещо?
Не съм имала никакви симптоми и не съм боледувала. Като цяло се пазя. Последно АМХ беше 0.53, изследван на 22.09.2025 г. няколко дни по-рано беше 0.34 в една и съща лаборатория.
Чух се с репродуктивната и тя точно това ми обясни за хипофизата, въпроса е че не знам какво да изследвам преди следващата ни среща. Grinning Имам назначена терапия с Трисеквенс, която започнах вчера.

# 256
  • Sofia
Аз да се оплача. Днес на 9 ден след трансфера на 5 дневен ембрион, най-накрая се изкуших да посегна към тест лентите от Амазон, които притежавам повече от година. Теста е напълно отрицателен - чисто бял...малко се разочаровах, ама то няма как. Мисля да пропуснем този месец и евентуално март/април да действаме с нов трансфер. Утре ще ходя да пусна официално кръвен тест за да заспирам тежката химия вече.

# 257
Съжалявам Rouina! Правили ли сте биопсии някакви?

# 258
Ех, Руинка, съжалявам за отрицателния тест. Може би това ембрионче не е било читаво. Но все пак имате няколко замразени, все някое трябва да е еуплодно.
Нани, айде дано тези хормони се нормализират вече и следващия месец да си направите желаната пункция.

# 259
  • Sofia
Nanii1, не сме все още, но планирам сега като ми дойде цикъла да мина през репродуктивната да планираме следващата стъпка и да си поискам поне микробиологична и инунологична биопсия. Ако предложи друго, също бих направила.

Тирамису, да възможно е. Не ги тествахме, решихме да се стиснем този път, ама все едно трябва да става.
Имам вече записани часове за няколко консултации преди следващ трансфер, така че се надявам да имаме и някаква яснота, дали е нещо в терапията или като направим биопсиите няма да излезе нещо там. Ще се видя и с ревматолога тези дни да обсъдим нещо дали можем да смениме тоя плакенил, че сякаш не работи много при мен.

# 260
Rouina91 много съжалявам, наистина се вълнувах и следях твоята история. Ембриончетата ти не са лоши като грейд, но наистина не е лошо да се направи ПИД, за да се изключи проблем там. За импо+ аз лично бях скептична, но лекарката ми отказа имунологична и поне в моят случай се оказа права. Повярвай ми и при мен не очаквах проблема да е в имунологията, но си правех през месец биопсии, общо 3 броя, докато не ги изненадах с резултата. Понякога проблемът е малък и просто трябва да се открие. Следващият опит ще е вашият.

# 261
  • На изток от Ада
Съжалявам Роу!

# 262
  • София
Rouina91 тая надежда утре да ни изненадаш с положителен тест. Blush

*тирамису* благодаря ти. Надявах се, че този месец ще са в норма, но уви те имат друго мнение. Сега разбирам защо репродуктивната ми казва, че съм непредвидима. Joy

# 263
  • Sofia
Пуснах си кръвните изследвания днес да видим окончателно какво се случва за да мога спокойно да спирам лекарствата , че и без друго съм като болна с тях. Не мога да стана от дивана от отпадналост.

# 264
  • София
Ох много се надявам на хубави новини. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт