Писна ми! Пак събират пари за колега!

• 7 168
  • 244
  •   7
Отговори
# 240
То няма лошо slanchezara, но тези всички хора деца и семейства нямат ли, какви са тези курсове след работа  и къде се развива действието?

# 241
Pandora1, драмата не е за нищо, просто не си била в колектив, в който от участието в разни подобни мероприятия ти зависи, в най-добрия случай бонуса, в най-лошия работата. И когато си на такова място, а нямаш опция да напуснеш на момента е много тегаво.

То няма лошо slanchezara, но тези всички хора деца и семейства нямат ли, какви са тези курсове след работа  и къде се развива действието?

Тя каза, че е наистина по желание. Ако ми е кеф с този колектив и мероприятието ме интересува, ще намеря начин да отида. Едва ли всички ходят на всичко.

# 242
  • Melmak
Аз самата не толерирам да съм част от токсични екипи, ако съм попадала в такива, съм изпадала бързо, бързо по свое желание.

# 243
  • София
Простотията трябва да се осветява и осмива, не реакциите да се неглижират като драма. Това е токсично само по себе си.
Темата е за това - рождени дни и събиране на пари, пише си го в първи пост. Не за погребения.
Така че нека продължим по самата тема.

# 244

Катогорично не приемам никакви елементи на задължителност при подаръците. Това е личен, доброволен акт. Същото е и с черпенето, между другото. Има хора, за които е истински ужас да са център на внимание и да се изрежда куцо, кьораво и сакато да им честити, искрено се депресират. Не им е и до пари за почерпката, просто ненавиждат да са в светлината на прожекторите.

Точно такъв тип съм аз.
Черпила съм в единични случаи, но вече не. Адски се напрягам, не мога да се подлагам на това. Дори ФБ си изключвам.

Общи условия

Активация на акаунт