Съпруга ми не желае още едно дете

• 6 287
  • 246
  •   5
Отговори
# 225
Е мъжът й да внимава във филма тогава. Направил бебето, па изпаднал в шок 😁. Да внимава повече и ще си спести шокове и ужасните терапевти, където са го мъчили 😁.

# 226
Е мъжът й да внимава във филма тогава. Направил бебето, па изпаднал в шок 😁. Да внимава повече и ще си спести шокове и ужасните терапевти, където са го мъчили 😁.

Това са твои интерпретации - като гледам вманиачването на авторката по темата като нищо и "по невнимание" и на своя глава да е спряла хапчетата.

# 227
Ама разбира се, даже сигурно знаеш и в кой ден ги е спряла 😁. Нищо такова не е казвала авторката.

# 228
Ама разбира се, даже сигурно знаеш и в кой ден ги е спряла 😁. Нищо такова не е казвала авторката.

А ти сериозно ли мислиш, че ще пльосне нещо такова в темата??
Нали веднага ще излезе от образа си на жертва и тук всички ще я разкъсат?
Вярно много сте наивни някои.
Тя си го написа черно на бяло, че получава.всичко което поиска.
Тук обаче мъжът е дал контра - после обаче "случайно" забременяла.
Да бе точно така!

# 229
Гледате много филми, и то вероятно индийски Simple Smile. Жената каза, че изпитва тъга, но с мъжа си са в приемливи отношения и са си заедно. Щом са заедно от над 20 години, очевидно се приемат такива, каквито са, ако горканчо чак толкова са го измамили и жена му го центрила за деца и каквото там иска - е защо не си е стегнал багажа. Пък и го ожалихме чак. Най-нормален семеен въпрос. Ако авторката продължава да си намила на нейното - да, може и да счупи работата и да му писне на човека, това и аз го казах.

# 230
Кое пък му е "нормалното" заради такава простотия да си разбиеш брака??
Тя няма да спре да намила - за това е и пусната темата.

# 231
  • София
Жената не изпитва само тъга.

Малко по-сериозни са нещата, които изпитва и не съм убедена, че са свързани с бебе.

Струва ми се, че има наличие на по-сериозни дефицити, които тя си мисли, че ще запълни с бебе.

# 232
Може да го разбие, може и да не го разбие, всеки си шета на акъла. Ако успее да насочи тъжните си чувства в нещо градивно, очевидно мъжът й я обича и вероятно ще си продължат. Ако се отдаде на намилане и драма, ще си създаде проблеми.

# 233
Понякога, когато децата поемат своя път, някои съпрузи просто се отчуждават един от друг. Така се е случило и с княз Константин Асен и неговата съпруга: https://darik.bg/nai-malkiat-sin-na-cara-se-razvezda-s-zena-si-s … -brak~504623.html.

Аз бих посъветвала авторката на темата да се опитат да укрепят отношенията с мъжа й, това може да й даде нов смисъл и сили, а не просто да се насочва към имането на дете против неговото желание. Тя може да получи това, което иска, но на каква цена? Не си струва сам да си създаваш проблеми. Животът ни ги създава достатъчно... Като гони неизвестното, може да изгуби вече постигнатото.

# 234
  • София
Може би всички с много деца запълват дефицити?
Какви ли сериозни проблеми имат хората в държави, където 3-4 деца са норма?

# 235
  • София
Може би всички с много деца запълват дефицити?
Какви ли сериозни проблеми имат хората в държави, където 3-4 деца са норма?
Не, не, имам предвид конкретно авторката на темата.

Не веднъж сме коментирали, заможните семейства спокойно имат деца повече от две.
Начело с кралските семейства.

# 236
  • София
Тя написа, че са добре обезпечени финансово.
Нежеланието на мъжа не е продиктувано от финансова гледна точка.

# 237
  • малкия йеросалим
Значи тук започнаха да се развиват страшни сценарий! Спряла хапчетата, мъкнела съпруга си  против волята му на терапевт.Даже си мисля вече,  че го е упоила, вързала и изнасилила!!
Ако темата не е пързалка ( въпреки, че авторката писа два пъти и изчезна) то просто тази жена според мен е имала нужда да чуе чуждо мнение,  а не да я разкостят.

# 238
  • София
Тя написа, че са добре обезпечени финансово.
Нежеланието на мъжа не е продиктувано от финансова гледна точка.

Той също има право на избор.
Това касае и неговия живот.

# 239
  • София
Мъжът тайно да си направи вазектомия, но да каже на жената, че е съгласен да правят бебе. Така тя хем ще си гони мечтата, хем няма да я получи, хем с толкова много секс и на двамата ще се качат хормоните на щастието Joy

Това напълно в рамките на шегата, че темата вече взе да става абсурдна от разни измислени сценарии и обвинения.

Общи условия

Активация на акаунт