Боледуването на децата ни - тема 94

• 2 840
  • 169
  •   3
Отговори
# 165
Аз също живея в провинцията. При нас болница няма. Имаме някакъв Мед.център,  в който лекарите не се ангажират с нищо и ходим в Стара Загора и Пловдив да се лекуваме.

Както и да е. Надявам се бързо да намерите точният лекар за Вас и проблемите да приключат.

# 166
Дани, не е пускано, тя няма секрет. Сега говорихме с педиатърката, която я лекува с пулмикорта и аугментина. Каза, че вариантите са два..или това е било коклюш или е алергична реакция.
Ваня А. И ние сме на същия хал,само че при нас има секрет и кашля вече месец има изпит антибиотик,капки по схема слагаме,инхалации,кръвните са ок вече,пуснах нови,наред е,чист беше почти всеки божи път,само един път се чу леко свиркане,дето изчезваше със изкашляне,сега баткото е с грип,кашля,и малкия се включва най вероятно,пият Тамифлу,снощи малкия се оплака от коремна болка и докато кашляше повърна 2пъти,имаше много секрети..

# 167
  • София
Ваня, още ли кашля голямата? Моето така кашля от 06.12.2025, та чак до преди седмица. 🫠 Уж сливица правела проблем, уж сопола... не зная, но не звучеше добре. Пи какво ли не, накрая му капах антибиотични в носа по антибиограмата и се подобри и изчезна. 😮💨 2 пъти му пуснах кръв, че се притесних и бяха нормални.

I.R. как си?
Antilop, скорошно оздравяване на детето!
Ох, по-добре! Пу пу дано става все по-добре!
Antilop Бързо да се оправя! Кофти работа с тая болница дано бързо Ви изпишат и се стабилизира бързо!

# 168
Аз също живея в провинцията. При нас болница няма. Имаме някакъв Мед.център,  в който лекарите не се ангажират с нищо и ходим в Стара Загора и Пловдив да се лекуваме.

Както и да е. Надявам се бързо да намерите точният лекар за Вас и проблемите да приключат.
Благодаря,наистина и аз се надявам.

# 169
  • shumen
Ваня,за кашлица и гърлен секрет може и да няма секрет.Да не би да е някаква бактерия в гърлото и затова да кашля?
Yuzlem91,лекарите в болниците не обичат да ги питат нищо.Аз веднъж при нас като лежахме ги питах и все мрънкаха,че много питам и като съм знаела много защо не съм го лекувала вкъщи.
Емилия,благодаря.Моля се и аз да отшумят скоро симптомите при мен.

Общи условия

Активация на акаунт