Боледуването на децата ни - тема 94

• 4 988
  • 322
  •   5
Отговори
# 300
Мерси,ще го имам в предвид.А чувате ли такова свиркане от храчка по време на сън,после да се махне,или по време но отхрачване сутрин и да са били чисти от вътре.При големия ми син го чувах постоянно докато открием проблема,все още го чувам ако кашля да кажем после му минава,това не значи че е бронхит нали?Писах на педиатърката,жената вика кабинета работи за тебе ела още в 8часа,ех радвам се че поне на една от нас и е хубаво.Мерси мами.Лека вечер

# 301
  • shumen
Yezlem,не е бронхит това според мен.При моя понякога се чува храчка и като се изкашля се маха.
Ваня,как са децата?Изпрати ли ги на училище?
Емилия,как е твоето дете?
Антилоп,как е детето?Изписаха ли Ви?
Моя отиде на училище.Два дни ръката му почиваше и не го боля толкова.Вчера се е поизплашил от кучетата и сутринта тръгна със страх.Аз съм по-добре и на работа.Да видим колко ще изкараме здрави и кои ще донесе поредния вирус вкъщи.

# 302
Yezlem,не е бронхит това според мен.При моя понякога се чува храчка и като се изкашля се маха.
Ваня,как са децата?Изпрати ли ги на училище?
Емилия,как е твоето дете?
Антилоп,как е детето?Изписаха ли Ви?
Моя отиде на училище.Два дни ръката му почиваше и не го боля толкова.Аз съм по-добре и на работа.Да видим колко ще изкараме здрави и кои ще донесе поредния вирус вкъщи.

Детето е добре, почти изобщо не кашля, но има още хрипове, но се надявам вече днес да ни изпишат.

# 303
Моето не спа добре и носа е пълен, страшно хъркане цяла нощ. Ще ходи на градина, но да видим до кога..имало с чревен семейтво от групата.

# 304
Пуснах малкия на градина, до обяд...и минах през аптеката да купя едно Тамифлу за всеки случай. Само в голямата доза имаха.

# 305
Това за мен е глупаво да има грипна епидемия да ми разпуснат учениците и те къде къде… в моловете. Но каквото такова…

Тук учат онлайн. Иначе да и аз така мисля обявяват грип, а те пак на тумби ходят.

Иначе забелязвам, че хората, родителите стават малко по-отговорни. Колегите с по-големи деца ми казват, че не им дават да излизат много, много докато трае грипната.
От друга страна, идват болни на работа. "Настинали" били. 🙄 Но това е друга тема...

Таня, твоето дете не беше ли малко?
Моя син е на 5 години 3 месеца почти.
На 5 ти Ноември навършва 6 години.
Последното му боледуване беше в началото на Декември месец.
Вече 16 дни има посещава не на училище.
Толкова дълго посещение сме нямали в градината.
Бъдете здрави.

# 306
Дани, благодаря, че питаш. Със секрети по очите - скоро ще я втасва. Това му е вторият симптом след спящото кихане.

Нищо друго му няма освен това, вече и сутрешното кихане и накашлянето 4 пъти дневно, заради което сутринта пуснах гърлен и носен. Нямаше драми и мрънкане. Искаше да му боцкат пръста. Беше се нагласил...Представете си колко често ходим в лаболаторията за изследвания...Сърцето ми се къса и ми се реве вече да го гледам така и вечно лепващ всичко и съгласяващ се системно да го боцкат и бъркат. Cry Сега и изследванията от имунолога не можем да пуснем. Трябва 2 седмици нищо да не е приемал. А една сесмица мина, втората няма да изкараме.
На градина е. Предупредих госпожите да го наблюдават с едно наум, заради среднощното кихане.

Онзи ден дори получих подигравки от майки на деца, които рядко боледуват, че мойто е вечно болно и все сме по доктори...А на мен душата ми се къса. Ама е такова.

Да оздравят всички болни деца.

# 307
Емилия, като  чета и ми се къса сърцето, защото и ние така . По едно време изпитвах благородна ( и неблагородна) завист към всички, които не боледуват или рядко, а моето дете  плачеше и искаше на градина.

# 308
  • София
Дани, благодаря, че питаш. Със секрети по очите - скоро ще я втасва. Това му е вторият симптом след спящото кихане.

Нищо друго му няма освен това, вече и сутрешното кихане и накашлянето 4 пъти дневно, заради което сутринта пуснах гърлен и носен. Нямаше драми и мрънкане. Искаше да му боцкат пръста. Беше се нагласил...Представете си колко често ходим в лаболаторията за изследвания...Сърцето ми се къса и ми се реве вече да го гледам така и вечно лепващ всичко и съгласяващ се системно да го боцкат и бъркат. Cry Сега и изследванията от имунолога не можем да пуснем. Трябва 2 седмици нищо да не е приемал. А една сесмица мина, втората няма да изкараме.
На градина е. Предупредих госпожите да го наблюдават с едно наум, заради среднощното кихане.

Онзи ден дори получих подигравки от майки на деца, които рядко боледуват, че мойто е вечно болно и все сме по доктори...А на мен душата ми се къса. Ама е такова.

Подигравки ли? Що за нелепи хора има? На теб да не ти е приятно детето ти постоянно да е болно. Ако съм аз ще ги насмета хубаво и да им се случва да им боледува детето често, че тогава ще обърнат палачинката

# 309
  • shumen
Антилоп,радвам се,че детето е по-добре.Дано Ви изпишат днес и без повече болести.Сега след бронхеолита ще трябва да го пазиш повече.
Емилия,дано си лош пророк и не се разболее сериозно малкия.Спри да му пускаш секрети на всяко разболяване.
Това с подигравките го има почти навсякъде.И мен са ме питали какво го правя,че бил болен.Сякаш аз го искам.Една такава само как я нахраних,че сега ми е сърдита и ме подминава.За едни деца прост сопол не е нищо,но за моето не са.
Аз уж съм по-добре,но още кихам.Дразни ме и някаква храчка на гърлото.Продължавам с АБ до края и дано и това отмине.

# 310
  • София
Аз имам питане. Имате ли идея с какво мога да си върна гласа… Смуча гелоривойс ама за друго нямам идея.

# 311
  • shumen
I.R.за пресипнал глас използвам Хомеовокс.

# 312

Имах една бивша приятелка,няма да лъжа,децата и не боледуваха често,дори и да са го прекарваха леко.Само веднъж от нелекуване и бързо пускане та градина веднага след вирус след вирус си докара такава плевмония на малкия си син,и беше 10дни на болница,даже когата детето и гореше с 40градуса мислеше дали да отиде в болницата с него,кас щяла да издържи там.Не я съжалих,винаги казваше ох пак ли сте болни,за големия ми син става въпрос,някои хора трябва да изпитат чувството на безпомощност,бучката в гърлото и безсънните нощи.Може да звучи гадно,но просто понякога трябва да им се случи.Не им обръщай внимание,подигравката им показва що за хора са самите те.

# 313
Емилия, съжалявам, дано все пак не се разболее. Може би да дадеш витамин д, нещо за имунитета. Изопринозин?

За подигравките - бъди рязка, както те са. Порежи ги.

# 314
Антилоп,радвам се,че детето е по-добре.Дано Ви изпишат днес и без повече болести.Сега след бронхеолита ще трябва да го пазиш повече.
Емилия,дано си лош пророк и не се разболее сериозно малкия.Спри да му пускаш секрети на всяко разболяване.
Това с подигравките го има почти навсякъде.И мен са ме питали какво го правя,че бил болен.Сякаш аз го искам.Една такава само как я нахраних,че сега ми е сърдита и ме подминава.За едни деца прост сопол не е нищо,но за моето не са.
Аз уж съм по-добре,но още кихам.Дразни ме и някаква храчка на гърлото.Продължавам с АБ до края и дано и това отмине.

Няма да го пускам на ясла поне за месец да.
Иначе цялата ясла разбрах, че е пламнала с това RSV,но при повечето деца ще мине слава Богу леко, просто астмата доста помага за тежко протичане.

Общи условия

Активация на акаунт