Боледуването на децата ни - тема 94

• 5 226
  • 333
  •   6
Отговори
# 315
И мен така ме посъветваха преди година и половина, че трябвало да пускам малкия да си изболеел боледуванията. В ситуация, в която той влизаше от блледуване в боледуване и то редуваше пневмония с бронхит. Казах, че си имат дете - да си го гледат както искат, аз имам две и да не ме учат как да гледам моето.

# 316
Да бе, не им боледуват ама друг път. Точно тези дето не боледуват са постоянно със сополи и кашлици. Ама щом няма темп. Значи всичко е наред.

# 317
Е да, ама те не стигат до усложнения. Съответно не знаят какво е всеки месец детето ти да е на пулм и вентолин и с антибиотик за разкош, защото не му минава. Да стои 3 седмици вкъщи и като го пуснеш на третия ден да е пак болно.

# 318
Абе нашето момче никак малко не боледуваше.
Сумата пари сме дали за изследвания и лекарства.
Последно пи антибиотик които струваше 42 лв
А уж имало безплатен за децата.
Преди няколко дни му избиха 3 херпеса на долната устна.
Чак сега зарастват . Вчера от единия му течеше кръв но спря.
Важното е да не се стигне до усложнения.
Иначе за сега третата сливица за сега не му създава проблеми.

# 319
Много е относително това с боледуването. Някои майки водят още на първи ден на лекар и това вече в съзнанието им се брои като поредното боледуване.
Моето вдигна сега 38,6°.

# 320
На мен все още се случво да ми кажат, че децата ми са все болни...ама все едно искам да е така и все е дно не ги водя на лекар. Вече не влизам в спорове, става ми неприятно, но не си слагам на сърце, просто така филтрирам хората и какво да споделям.
Малката нощес кашля 1 час, а тя беше спряла. Покашля от сополки чат-пат, ама какво беше това чудо не знам. Голямата час и половина не можеше да заспи от кашлица. Не е ходила от 2 месеца на спорт, а обича да ходи. Не спортува за състезания, а за удоволствие. Питах я дали днес иска, но се притеснява от кашлицата. Иначе си ходят на училище, няма как да стане с отсъствията.
Дани, детето на колежка ходи с кучегон в джоба, не знам  дали действа, май не си е налагало никога да го ползва.

# 321
Давам витамин ц от известно време но си киха ..вчера до обяд на често следобяд рядко,доста чай изпи може би 1 литър вчера ..ще видим къде е скрит слона ..бързо оздравяване на всички ..и си слагайте пердета за хорските приказки..нямате нужда от такива негативизми ..

# 322
Малкия днес е добре,просто е кашлял.5пъти за целия ден,4ти прием ще е Зината тази вечер,искрено се надявам да е било това и повече просто да боледува нормално.
Ваня А. Избрали си пулмолог? Ще я водиш ли?

# 323
Имам двама набелязани, чакам до края на седмицата...

# 324
Момичета, препоръчайте някакъв пробиотик за дете, което хич не яде разнообразно и често пропуска ден без тоалетна по голяма нужда, а и често произведеното е додронка. Извинете за цветното описание. Не знам какво да правя вече, да яде разнообразно не ще, ще си гладува. В училище тъпче хляб и сухоежбини…

# 325
  • София
Аз харесвам Арктис обаче са цифра. Така или иначе не приема ли повече течност и добра храна, пробиотика чудеса няма да свърши

# 326
При нас Джеймисън дъвчащи таблетки свърши страхотна работа за същия проблем. Всичко друго запичаше.

# 327
The doors, с голямата ми дъщеря е подобна ситуацията...от година и няколко месеца давам омнибиотик 6 с малки почивки. Огромна разлика.

# 328
  • София
И аз бих заложила на Омнибиотик 6 или 10.
 Цяла бременност го пиех 6 и доста добре ми се отразяваше.На детето също съм го давала доста дълго време след един стомашно-чревен вирус, който му разказа играта.

# 329
  • shumen
Ваня,досега не ни се беше случвало да ни гонят кучета,но вчера се случи.Ама и той е страхлив и хукна да бяга и те и затова взеха да го гонят.
За спорта и моя харесва да ходи и направо две седмици като беше болен и не го пуснах подивя.
The doors,,аз съм давала Омнибиотик 6 и бях доволна.Също и сливи и круши.
Yezlem,дано действа АБ и е по-добре детето.
Аз на лекар не водя на първи ден от разболяването още.
За боледуването и мен са ми казвали пускай го веднага като оздравее.Ама не съм го пускала.За едни е само сопол и кашлица,но за моето не е.За него е я бронхит,я пневмония.

Общи условия

Активация на акаунт