Боледуването на децата ни - тема 94

• 5 906
  • 375
  •   6
Отговори
# 345
  • shumen
Аз се водя от състоянието на детето.Ако е висока Т или е отпаднал и само лежи я смъквам,но ако е жизнен не.Сега при последното разболяване вдигна на ден 3 висока,взе да прилягва и дадох за Т.
Yezlem,има вирусни пневмонии на слушалка не се чуват.

# 346
  • София
И на снимка не ги виждат 🤣 Айде и дребните се осупуливиха. Малката уж беше с някаква мораксела дето излезна преди Нова година ама не създаваше проблеми.
Мен ми писна 2 месеца да ми е компот носа и чакам за секрет! Ще ида да се помоля да ми изпишат златното мехлемче пак и да се надяваме да ми го изпишат…

# 347
  • shumen
I.R.,а на снимка ги виждат.Кое е това златно мехлемче за нос?
Моя е добре,но аз от тая сутрин съм с хрема.И това след 2 дни на работа.Ще се гръмна вече.

# 348
  • София
Колкото и моят бронхит ли?
Иначе споделяла съм за него. УНГ ми го изписва от някаква аптека, в която го правят. Струваше 80лв преди половин година и трепе всичко. Но веднъж използва ли се рецептата край…

# 349
Снимка е направена,слушан е от 3ма различни педиатъра,единия дето е началник на отделението в града ни,на него имам вяра.Днес със вчерашния Пулмикорт сутрин и вечер тази сутрин за сега не е кашлял,това какво значи,защо се успокоява от Пулмикорт не мога да разбера.

# 350
  • София
Поне успокоява. Аз като съм мешала понякога и с Вентолин нищо не е помагало... Може би трябва с пулмолог консултация.

# 351
Да,сега да свърши антибиотика,другата седмица сэм взеле час,ще отида.Благодаря

# 352
  • shumen
I.R.читав рентгенолог разчита правилно снимките.При нас има една лекарка,която и на ехограф гледа и лично аз и нямам много доверие.За кремчето не се сещам кое е,но дано ти помогне.
Yezlem,действа значи Пулмикорта.Направи все пак една консултация с Пулмолог.
Ваня,пиши после какво е казал Пулмолога.

# 353
  • София
Защо съм останала с впечяатлението, че е с Мораксела не зная... Със steptococus pneumoniue е. Така се ядосах на себе си. Вероятно и аз съм с това, че бронхити та чудесии та и сега и те са сополиви. Днеска е на лекар дребното и дано изпишат нещо различно от тоя Моксифлоксан, защото вече ми писна от него!

# 354
Днес излезнаха резултатите на моето дете. Гърлен секрет - чист. Носен секрет...със стрптококи пневмоние е. Още кашля. Ще пиша на педиатърката. Предполагам ще изпише Моксифлоксан.

# 355
  • София
От тая гад няма ли спасение? Пробвала съм пробиотици през устата и носа, специални пробиотици за бактерии. С Моксифлоксана не става вече, защото то през 2 месеца сме на него…Масла, олиа, МЛМ неща и не и не…🙄
Някой трайно разкарал ли я е?

# 356
  • shumen
I.R,Емилия,тоя стрептокок пневмонии е ужасен.При моето дете активира ли се става нещо страшно и от него ми прави бронхити и пневмонии.Дано само с капки
Моксифлоксан го изтрепите и не се налага АБ.
I.R.при моето дете сме я разкарвали с АБ Зетрум,но активира ли се пак е ужас.

# 357
  • София
Е, Бисептол е пила ама тя пи за друга бактерия преди месец 14 дена антибиотик през устата... Иначе с Бисептола нищо не стана де.

# 358
  • shumen
I.R.тоя Бисептол не знам доколко върши работа.Аз лично не го харесвам,че поне при моето дете не върши никаква работа.

# 359
  • София
Това има в антибиограмата....Сегяа ще видим като я заведа вечерта какво ще каже лекарката. И нея вече и е писнало да ни вижда сигурно Grinning

Общи условия

Активация на акаунт