❄️💕 Януарска радост 2026-та година 💕❄️Тема - 5

• 3 897
  • 180
  •   1
Отговори
# 30
  • Sofia
Аз за болката пих Оки, но преди да ми слезе кърмата. След това спрях и при необходимост ми казаха парацетамол или въпросните свещички /които на мен не ми помогнаха/.

# 31
И аз се включвам със закъснея - момиченце родено на 08.01.
Пиша късно, защото още се възстановявам психически от ужаса който преживях в болница Щерев Simple Smile

# 32
Честито!!!! 🫶
Какво е станало в Щерев, аз съм доволна попринцип от болницата!?

Пиша късно, защото още се възстановявам психически от ужаса който преживях в болница Щерев Simple Smile

# 33

Честито бебче, бъдете много здрави! Как си?

# 34
Честито бебче!
Съвсем скоро ми предстои планирано секцио там и разбира се точно сега във фейсбук групата се вихрят страшни коментари с оплакващи се жени и вече в главата ми са всякакви филми. Вместо да се насладя на последните дни на бременността си мисля ще излезем ли цели с бебето от болницата...

# 35
Леле, това звучи много страшно...

Честито бебче!
Съвсем скоро ми предстои планирано секцио там и разбира се точно сега във фейсбук групата се вихрят страшни коментари с оплакващи се жени и вече в главата ми са всякакви филми. Вместо да се насладя на последните дни на бременността си мисля ще излезем ли цели с бебето от болницата...

# 36
Съжалявам момичета, това е невероятен стрес и напълно ви разбирам. Пожелавам успех и всичко да мине по вода!

# 37
  • Sofia
Честито бебче, Серпентина!
Дано неприятните изживявания да останат зад гърба и бързо да ги забравиш. Как сте с бебчето, надявам се всичко да е наред и да сте в домашни условия бързо!

# 38
Аз още съм бременна в 40+5 🫩 Днес ме приеха в болница да я чакам 😅

# 39

Успех! Имаш ли признаци?

Аз имам 4 дни до термин, но нищооо, абсолютно нищичко засега.

# 40
  • Sofia
Малката знае, че е Скъпоценна 😉 и не иска да излиза...В коя болница си?
Спокойствие, момичета, ще родите и ще гушкате мишоците скоро..

# 41
Признаците са едни и същи 🤣 Едно разкритие дето едвааам едвааам го докарахме до 3см с много усилия от всички страни в рамките на последната една седмица 🤐

Кроче, в МД съм. Тея дни ще съм на 5тия, пък за после се чудя, че май ме натискат за секцио.

# 42
Скъпоценна, екстра си. Аз в събота грам разкритие нямах Grinning Усещам, че пак ще преносвам бая.

# 43
Бебчето колко голямо го измерват,
Че моето 3 седмици преди термин беше 3,400.? Стискам палци всичко да е наред при теб и да гушкаш бебчо скоро, че много време се измъчи в чакане .🤗 Аз утре съм на преглед,  и ми остава седмица до термин.
Признаците са едни и същи 🤣 Едно разкритие дето едвааам едвааам го докарахме до 3см с много усилия от всички страни в рамките на последната една седмица 🤐

Кроче, в МД съм. Тея дни ще съм на 5тия, пък за после се чудя, че май ме натискат за секцио.

# 44
  • Sofia

Аз полежах там, 5 В, бях под надзора на д-р Савова и д-р Георгиев. А от акушерките най-готина е Катето. По принцип по мои наблюдения, изчакваха всички момичета на максимум за естествено, даже една украинка след няколкодневно преносване, роди в манипулационната на етажа..

Общи условия

Активация на акаунт