(Първото акане наистина е голям страх, голямо нещо!) Адаптирано мляко също да са му дали 1-2 пъти в първите няколко часа, когато се съгласих да го вземат, след това от време на време слагаха шише, въпреки че бях казала, че не искам, но аз просто не го ползвах и това е. Единственото травмиращо беше собственото ми представяне, защото очаквах да ми е по-лесно
но нямам нещо, към което да се връщам постоянно в мислите си и да съжалявам. А със кърменето съм супер горда, че се справихме, а го установихме точно в болницата в критичните първи 2 дена, в деня на изписването вече имах слязло преходно мляко заради почти перманентната стимулация в безсънните нощи.
И досега си се кърмим изключително само на гърда и съм супер доволна. Щях да се справя и без консултантката по кърмене от болницата, но и тя си помагаше доста адекватно. Минаваха и разни физиотерапевти, психолози, има си грижа, не са без покритие тия 1500 евро.
За мен си остава абсурдно да трябва да си плащаш, за да получиш тези неща, но такова е положението.Така че оставам с цялостно положително отношение към Надежда, забележките са пренебрежими. Ако се реша на второ, не мисля, че бих рискувала с друга болница. Но със сигурност не бих се проследявала там.
нормално раждане - доста дълго продължи