❄💕 Януарска радост 2026-та година 💕❄Тема - 5

• 4 519
  • 196
  •   1
Отговори
# 75
И ние сме чудо с изхождането, на смесено хранене е. Бяхме на Аптамил за недоносени, сега ни го смениха с Комфорт, който уж бил при запек и колики. Нямам представа вече кое го запича, мислех че е от Био Амика, която уж беше за коликите ама аз резултат не видях, спрях я и пак същата работа. Проблема сега с Аптамил Комфорт е че е по-гъст и той трудно го изяжда.... Упражнения правим и Лактулоза му давах и пак нищо. Вчера започнах да ям круши и сливи с някаква надежда поне това да помогне. С коликите има резултат след като започнах да пия чай от копър и анасон и аз.

# 76
Браво! И Честито !! Да сте здрави и щастливи!
❤️❤️❤️

Момичета, вчера се роди и Теодора. Бях планирано секцио, което от 10:30 се измести за 14:30 поради непланирани, които трябваше да влязат по спешност, но успях да запазя самообладание, всичко вече мина и днес сме в стая от сутринта и се гушкаме и кърмим.

# 77
Минавам да се разпиша и аз. Индуцираха ме днес в 41г.с.
Йоана се роди 4,130г. и 52см. Трудно и с много мъки, че се беше заинатила- явно не и стигнаха 41 седмици.

# 78
Честито!
Здрава да е, а на теб бързо възстановяване!
Когато имаш време разкажи повече, моля, че май и мен ме чака същото и доста ме е страх.
В 39+5 съм, няма признаци за раждане, много ме е страх от индукция с окситоцин, особено без разкритие, каквото последно нямах.
Точно преди седмица моето човече го мериха 3800гр, та и това доста ме притеснява.
Колко я мериха вашата госпожица преди индукцията?

# 79
Честито на ms_97 и skupocenna!
Прекрасни рожби, бързо и безпроблемно възстановяване ви пожелавам момичета!

А имам въпрос към другите мами. Какви пелени използвате? Ние взехме на huggies, по препоръка, не били пропускали ама не е баш така. Като цяло съм си взела за многократна употреба, пробвахме ги и тях, но Дарин трябва още малко да порасне, за да е по удобно. Та, за момента търся нещо, което да не ми се налага на всеки 3-4 часа да мятам за пране.

# 80
Ние сме с Памперс и не сме имали проблеми. Исках да пробвам и тези: https://sleepy-organic.com/ понеже ги ползваха в болницата и също не са пропускали.

# 81
Ооо, така ли? Аз много им се чудех. Е, сега ще ги предложа на мъжа. Благодаря.

Ние сме с Памперс и не сме имали проблеми. Исках да пробвам и тези: https://sleepy-organic.com/ понеже ги ползваха в болницата и също не са пропускали.

# 82
Внимавайте с тези, защото моя приятелка си поръча и нямаше памперс, който да не пропуска.
После им четох и аз отзивите във ФБ, доста родители се оплакваха от постоянно пропускане и липса на малки размери.

# 83
Честито❤

Момичета, има ли бебчета със запек? Аз включих Лефакс за коликите, освен Абоколикен и от четири дни е запечен. Вчера направих клизма, изходи се и днес отново нищо. Виждам го, че се напъва, става червен и пуска газове, но нищо повече.

Нас педиатърката ни предупреди, че лефакса запича и да го използваме само при много силни колики, които не се повлияват от друго. Може да е от него.

# 84
Ехааа, браво на мама и на бебчето най-накрая гушнати!💖 Бързо възстановяване ти пожелавам!Разкажи повече ,когато имаш време,  аз съм от утре в 40 седмица и моето е едричко, вчера нищо не каза АГ за размер ,предвид че преди две седмици беше 3,400 ,всичко беше наред ,само околоплодните води бяха към долна граница,прати ме на тонове, всичко наред  и аз чакам и се  надявам  до термин да се случат нещата,  но ще видим.
Минавам да се разпиша и аз. Индуцираха ме днес в 41г.с.
Йоана се роди 4,130г. и 52см. Трудно и с много мъки, че се беше заинатила- явно не и стигнаха 41 седмици.

# 85
Ние ползваме на pampers пелените.
Момичета, наистина ли Лефакс запича? Аз му давам на всяко шише, защото имаше зверски колики. Сега съм много притеснена, защото не е акал от вчера сутринта…

# 86
Оо не знаех, но и не съм се ровила много. В болницата ги ползваха и не са пропускали, въпреки че няколко пъти имаше сериозни изхождания. Мерси, че сподели.

За Лефакс и на мен ми направи впечатление, че запича и от днес го намалих драстично.

Внимавайте с тези, защото моя приятелка си поръча и нямаше памперс, който да не пропуска.
После им четох и аз отзивите във ФБ, доста родители се оплакваха от постоянно пропускане и липса на малки размери.

# 87
Нашата педиатърка ни спомена за еспомизан, но се изписвал само при много силни колики и че запичал. Най-вероятно и лефакса е така.

# 88
На следващото хранене няма да му ги давам, мога ли да му дам други за колики?
Имам colief и инфакол

# 89
Всяко лекарство със семетикон запича- инфакол, еспумизан , лефакс и т.н.... моят опит е да не давам на всяко хранене, а само следобяд, когато коликите са много силни.

Био амика, колийф  не би трябва да запичат, защото съставките е лактоза.

Първото дете след 40тия ден спря да се изхожда на всяко хранене, пропускаше по 4 5 дни

Честито на новите мами! Бързо възстановяване!

Общи условия

Активация на акаунт