❄💕 Януарска радост 2026-та година 💕❄Тема - 5

• 4 258
  • 191
  •   2
Отговори
# 180
Leny85, хубаво е, че ни споделяш. На мен като цяло историите от ражданията ми харесват. Готини са и ще се помнят цял живот. Благодаря ти Simple Smile радвам се, че не съм единствената, която си признава, че ако беше сама нямаше да се справи с нищо.

# 181
Момичета един тъп въпрос, но започнахте ли да извеждате дребосъците вече на разходка?
Помня че с баткото педиатърката ни каза да го извеждаме още на третия ден след изписването, но той беше есенно бебе и навън беше доста топло.

# 182
Аз си ги извеждам, стига да е над 5 градуса и да не вали. Имаме дъждобран за количката но имам чувството че децата ще се чувстват като в парник и още не съм го използвала.

# 183
И аз го извеждам, стига да няма мъгла и да не вали, а студът не ме притеснява изобщо. То това е и едно от малкото неща, които ни спасяват в момента, защото това дете отказва да спи…

# 184
Момичета, най-накраят има раздел за бебета родени през 2026-та година във форума! Честито!
Надявам се да нямате нищо против, направих тема за бебчетата, ако искате заповядайте:
https://www.bg-mamma.com/?topic=1850713

# 185
Здравейте, да се отчета и аз, че на 21.01 с планово секцио се появи и нашия юнак - 3600 грама, 51 см. Раждането мина добре, бях малко стресирана, но реално нищо не ме боля толкова, колкото очаквах - нито прегледа за разкритие усетих нещо, нито от проверките на матката в реанимация, нито поставяне на упойката. Всички бяха много внимателни и добре обезболяваха. Мислех единствено, че по-бързо ще бъда по-подвижна, но вече съм си напълно в кондиция.
Позадържаха ни в болницата, че малкия трудно се адаптира и бях доста притеснена, та нямах време да мисля много за себе си. За щастие въпреки че се видяхме след 2 дни от раждането и не съм правила нищо междувременно, консултантката ми помогна и кърменето ни потръгна още там и сме без добавка.
Дано вдъхна кураж на някого, въпреки че месеца вече е в края си Simple Smile

# 186
Честита радост !!!
❤️❤️❤️
Бъдете здрави и щастливи !!!
Здравейте, да се отчета и аз, че на 21.01 с планово секцио се появи и нашия юнак - 3600 грама, 51 см. Раждането мина добре, бях малко стресирана, но реално нищо не ме боля толкова, колкото очаквах - нито прегледа за разкритие усетих нещо, нито от проверките на матката в реанимация, нито поставяне на упойката. Всички бяха много внимателни и добре обезболяваха. Мислех единствено, че по-бързо ще бъда по-подвижна, но вече съм си напълно в кондиция.
Позадържаха ни в болницата, че малкия трудно се адаптира и бях доста притеснена, та нямах време да мисля много за себе си. За щастие въпреки че се видяхме след 2 дни от раждането и не съм правила нищо междувременно, консултантката ми помогна и кърменето ни потръгна още там и сме без добавка.
Дано вдъхна кураж на някого, въпреки че месеца вече е в края си Simple Smile

# 187
Може ли някой да препоръча бебешки шишета за новородени. С Филипс авент не може да засуква. Взех един друг но той много пуска и се задавя и храненето става една безкрайна драма

# 188
@villanelle , честито бебче! ❤💕❤💕❤

@annonymous 18, аз имам нa Nuk и Philips avent anti colic. Мойто момче не харесваше първоначално филипс, защото много трудно вървяха, а пък с Nuk се давеше също… та аз се заинатих и продължих да му  тези на Филипс (поне не се дави с тях) и имат клапи, които държат балончетата, което уж помага за коликите…

# 189
Може ли някой да препоръча бебешки шишета за новородени. С Филипс авент не може да засуква. Взех един друг но той много пуска и се задавя и храненето става една безкрайна драма

Пробвай освен да вземеш по голям номер биберон. Ние взехме 3ката и с нея се справяше,  а св роди по рано и имаше жълтеница.

# 190
Ние имахме голяма драма с яденето в началото, защото постоянно се давеше. От първата седмица яде легнал на възглавница на една страна с биберона в хоризонтално положение, за да пуска само като засуква и е с Nuk perfect match шишета. Само това ни спасява, че събирах границите на всяко ядене като се задави…

# 191
Както са ти написали Нук, Чико също са хубави.  Тези шишета са по подходящи за по гъстите млека от сорта на Аптамил Комфорт или всички модели за недоносени бебчета защото капят без бебето да смуче, ако млякото е стандартно може и да се дави.

Общи условия

Активация на акаунт