Lilly ,дръж се !!!дано се случат вече нещата , да мине леко, по кратко и не толкова болезнено❤️,аз също се притеснявах, че бебето ще ми е голямо ,ако си дочака термина 1 февруари, защото на 7 януари беше 3,400, на последния преглед на 22 януари нищо не ми казаха за килограми, само че водите са към долна граница, но тоновете са добре.
Казаха да отида на преглед на 26 януари пак.
Но на 24 в събота вечерта ми изтекоха води и то не по малко , мокрех много , даже една локвичка направих ,а никакви болки нямах , та много бързо се изкъпах и до час бях в болницата.Първо раждане ми е и все пак се притесних .като отидох вече имах леки болки, бях с 3 сантиметра разкритие, с планирано нормално раждане, и така цяла нощ от приемането в 22:00 вечерта болки през 5 минути все повече се усилваха ,чакаха разкритие в 5 сутринта беше 5 сантиметра, и по -силните болки станаха на 2, 3 минути и чак 9 сутринта почти пълно разкритие,от 10 до 11 и нещо контракции с напъни.Нямах идея, че мога да издържа толкова, та след тези контракции ( предизвикани със система)се качих на магарето , два напъна , два шева и в 11:30 на обяд в неделя се появи Дамян за изненада на всички 4430 грама! (Като всички очаквахме4 кг поне, не повече)Все си мисля, че ако знаех колко кг ще е ,щях да се паникьосам съвсем.
Всичко мина добре, дръж се ,не се притеснявай,щом е достигнал термин вече няма накъде трябва да излиза!!!❤️
На мен ми оставаше седмица до термин и се притеснявах.
quote author=Lilly_TeaRose link=topic=1847179.msg50750110#msg50750110 date=1769501802]
Аз днес отново бях на преглед, два дни след термин, и отново ме върнаха, защото имам само 1 см. разкритие, излязоха някакви контракции и на записа на тонове, които си ги усещам от нощес, но не са каквито трябва да бъдат.
Та чакането продължава с пълна сила, а колко ми е изнервено не е истина.
Господина го премериха 4200гр, та…
Не знам до кога ще го чакаме, просто ми омръзна от чакане.
[/quote]
Да сте живи, здрави и благословени с много любов!