Иска деца, а аз не.

• 5 189
  • 127
  •   1
Отговори
# 120
Да, но пък един "неинициативен'' мъж може да ѝ даде емоционалната и домашна стабилност, от която тя може би ще се нуждае докато си почива от битките навън, ако изобщо стигнат до етап семейство.
Мисля, че освен всичко друго, тя трябва да анализира и реши с какъв тип мъж се вижда до себе си, евентуално до края.
Има енергични жени, които биха се чувствали добре с ''неинициативен'' но способен домошар, който все пак изпълнява поръчки от сорта на ''пазарувай, оправи теча в банята, организирай бригада за ремонт, закарай колата на сервиз, вземи/заведи детето''.
Ако тя обаче още сега проявява недоволство от неговия тип......разминаванията им по план "бебе" са бял кахър.

# 121
Той в момента не ù дава тази стабилност, иначе нямаше да има тема Simple Smile

# 122
Какво разбира авторката под градене на кариера ?
В каква област е ?
Толкова въздухарско не ми изглежда да е възможно да пише  студент - бъдещ икономист, юрист, лекар или подобни.
С какво се заминава авторката ? - красота, услуги ... ?

Неинициативен НЕ означава мързелив, тъп, неорганизиран и пр. Не всеки е роден, за да се реализира успешно като предприемач и инвеститор. Много добре платени професии се упражняват от умни хора с висок професионализъм, които не развиват собствен бизнес.
Няма и дума за характера на момчето, за това, как той се отнася към професията си,  как се отнася с нея и пр.
Реално момичето казва много, без да казва почти нищо съществено. Така няма как да и се помогне със съвет.

# 123
И аз да се наредя на опашката да питам какво работиш, че на такава възраст вече 2к евро заплата, ако не е тайна? Че и чак смяташ, че е малко.

# 124
И аз да се наредя на опашката да питам какво работиш, че на такава възраст вече 2к евро заплата, ако не е тайна?
Че я мисли и за недостатъчна, доколкото разбрах от коментарите.

# 125
2К съвсем не е умопомрачителна заплата. Без значение от възрастта.

# 126
Абсолютно съгласна, но при положение, че няма кой знае какъв опит и образование към момента, не е зле.

# 127
Добра продавачка в добър магазин спокойно ги докарва тия пари от бонуси и проценти. Обаче не всеки е толкова добър продавач и не всеки магазин позволява подобни бонуси. И другият проблем е, че на продавачка болничен, отпуск и майчинство костват много пропуснати бонуси.

Общи условия

Активация на акаунт