Професионални серии за коса - Kerastase, Paul MItchell и др.

• 92 386
  • 628
  •   1
Отговори
# 210
 #2gunfire  bouquet :2gunfire:TAZI TEMA E KATO REKLAMA NA LOREAL I PAUL MITCHEL .IMA STOTICI PROFI PRODUKTI A VIE SAMO LOREAL TA LOREAL AZ POLZVAM DRUGI MARKI PO EVTI9NI I NE SA NIKAK LO6I MIRI6E MI NA REKLAMAAAAAAAAAAA #Cussing out hahaha newsm78 #Crazy Money

# 211
  • Пловдив
Фризьорката ме инструктира да си мия косата по 2 пъти с Керастаз (взех си цимента). Казах й че си я мия през ден, и питах дали с циментите мога да я мия толкова често. Тя каза че няма проблеми, били подходящи и за честа употреба. Та така, мия я през ден, по два пъти (един път корените, и един път по дължината) и косата ми като че ли започва да се съживява. Надявам се след следващото подстригване да забравя за късащата се и начупваща коса с вечно сухи и изтощени краища. Благодаря на Иля, че сподели за циментите   bouquet   bouquet   bouquet  Hug

# 212
Разбира се, че е реклама. Взимам комисионна от Керастаз- за тази тема. в другите  теми-- от други. Така е, кой откъдето може.

# 213
  • Варна
Някой знае ли къде във Варна се продават продуктите на Indola и на Shwarzcopf  Peace

# 214
Някой знае ли къде във Варна се продават продуктите на Indola и на Shwarzcopf  Peace
Shwarzcopf има в Естетико.

# 215
Препоръчаите ми какво да си взема за моята коса-маска,шампоан каквото мислите че е подходящо за мен.Косата ми е права,сравнително тънка,третирала съм я 2-3 пъти с безамонячна боя.Искам да я подхраня и да постигна някакъв обем.Също така ако може и цени да ми кажете горе долу.Благодаря

# 216
Препоръчаите ми какво да си взема за моята коса-маска,шампоан каквото мислите че е подходящо за мен.Косата ми е права,сравнително тънка,третирала съм я 2-3 пъти с безамонячна боя.Искам да я подхраня и да постигна някакъв обем.Също така ако може и цени да ми кажете горе долу.Благодаря
А защо не попитш фризьорката си? как бихме могли да те посъветваме така, без да сме видяли косата ти, кожата на главата?

# 217
Момичета,може ли да ми кажете салон в Пловдив,в който работят с Kerastase

/и в който ще мога да получа компетентен отговор за моята коса/,салон,от който сте останали доволни,ходих в един на Джумаята,в който миналата година ме направиха като момченце/прехвалена фризьорка/ #Crazy
Доволна останах от една жена,но е доста далеч от Пловдив и не мога за едно подстригване да пътувам 4 часа,та затова-споделяйте,цени,салони,дано успея най-накрая да си намеря фризьор   Praynig
Благодаря,предварително!  bouquet

# 218
  • Пловдив
Момичета,може ли да ми кажете салон в Пловдив,в който работят с Kerastase

/и в който ще мога да получа компетентен отговор за моята коса/,салон,от който сте останали доволни,ходих в един на Джумаята,в който миналата година ме направиха като момченце/прехвалена фризьорка/ #Crazy
Доволна останах от една жена,но е доста далеч от Пловдив и не мога за едно подстригване да пътувам 4 часа,та затова-споделяйте,цени,салони,дано успея най-накрая да си намеря фризьор   Praynig
Благодаря,предварително!  bouquet

Aз си взех моите продукти на Керазтаз от един фризьорски салон в пресечката срещу кино Лъки. Фризьорката изглеждаше компетентна, отговори ми на въпросите, които ме вълнуваха. Но не съм се подстригвала там.

# 219
Невероятен е този цимент, косата ми е напълно преобразена, а го ползвам от 2-3 седмици. Направо не мога да повярвам. Първоначално си взех шампоана и цимента, след това си купих и спрея без отмиване, кутията с 5 ампулки и онази инжекция, която се слага еднократно. Направо са невероятни. Страшно съм благодарна на Иля, че сподели за тази серия, може би ако не бях прочела отзивите нямаше да се навия да дам толкова пари за да опитам. Но сега не съжалявам. Имам си чисто нова коса Grinning

# 220
  • София
И аз си взех шампоан и маска от "циментовата "серия -пресрасни са , въобще всичко Керастаз което съм купувала е страхотно. В събота пазарувах от един салон в Лозенец на ул.Златен рог до Дънкин донътс ,срещу Кемпински  - страхотно любезна фризьорка ми гледа косата и каза какво е най-добре за мен ,толкова беше мила  Hugзащото аз хич не съм лесен клиент ,искам всичко да знам JoyЧак забравих да питам как се казва салона  Laughing
Много съм доволна , че има такава тема  newsm03 newsm51

# 221
  • София
Момичета, много се радвам, че сте доволни от серията Цимент на Керастаз и при вас има този ефект като върху моята коса.  Hug

Да похваля и слънцезащитната серия на Керастаз- шампоан и маска, страхотни са.  Peace

# 222
..Да похваля и слънцезащитната серия на Керастаз- шампоан ... страхотни са.  Peace

И аз си чакам вече моя да го тествам Hug

# 223
На мен ми е рано още да мисля с какво ще сменя цимента след като свърши, но все пак ме вълнува въпроса колко често трябва да се ползва и през какъв интервал, за да се поддържа косата в такова добро състояние. В салона ми казаха, че след като спра да го ползвам, постепенно съставките ще се отмиват от косъма. Но не ми разясниха по подробно, а и може би е индивидуално при всеки.

Иля, разбирам, че ти сега си с друга серия, усещаш ли някаква промяна? На теб обясниха ли ти нещо по-подробно по въпроса? Аз съм толкова доволна от резултата, че бих ползвала само цимента занапред, но доколкото разбирам и това не е добре, косата може да се пренасити.

# 224
  • София
vertigo , серията Цимент е с лечебна цел, ползва се, както вече съм писала, само веднъж и след като свършат опаковките се сменя с друга серия.  Naughty

В самия край на моите шишенца, дори започна леко да ми се бели главата и от салона ми казаха, че е време да го спирам, защото вече ми изсушава кожата.

Общи условия

Активация на акаунт