Професионални серии за коса - Kerastase, Paul MItchell и др.

• 92 334
  • 628
  •   1
Отговори
# 390
А някой ползвал ли е шампоан на Framesi? Аз си харесах ето този за боядисвана коса, но не знам дали са добри http://hair2007.bg/product_info.php?manufacturers_id=12&products_id=506

# 391
Аз си взех една серия за изправяне на коси на Vitality's. Казват се Solixx( http://www.vitalityclub.bg/index.php?page=search ). Чакам с нетърпение да ги ползвам, защото се оказа че върху къната, която сложих с такъв замах преди да си ги купя за да си подхраня косата и купища други неща с нея, продуктът не се използва  Rolling Eyes. Май за Коледа чак ще ги ползвам, а до тогава трябва да си оформям къдриците с нещо и вече нямам идея какво. Моля, някой с къдрава коса да ми каже.

# 392
  • София
За къдриците, има един страхотен продукт на Kerastase. Аз съм много доволна от него, въпреки, че моята коса е по скоро чуплива, но ефекта е доста добър като я намачкам с него.

Аз от 2 седмици ползвам продуктите на LA BIOSTHETIQUE (дори незнам как се произнася на български  Rolling Eyes) и съм доста по доволна от тези на Kerastase, а и са по евтинки от тяхните. Взях си за мазна коса и съм супер доволна. Също ползвам и една маска (против накъсване на косъма) вместо балсам много добра и бързо се абсорбира от косъма. Взех си и един серум, без отмиване за косапад и подхранване. ОБщо взето разликата е огромна от продуктите на Kerastase, подходих малко с недоверие в началото, но разлика имаше още от първото измиване.

# 393
  • София
Аз от 2 седмици ползвам продуктите на LA BIOSTHETIQUE (дори незнам как се произнася на български  Rolling Eyes) и съм доста по доволна от тези на Kerastase, а и са по евтинки от тяхните.
Къде се продават?

# 394
  • София
Взех си ги от фризьорката ми. Май само във техните фризьорски салони ги има, но не съм 100 % сигурна в това, но със сигурност ги няма в търговската мрежа.

# 395
ползвам маска за коса Kerastase от години.много съм доволна .защо трябва да я сменяш?

# 396
  • София
Момичета, какви професионални продукти използвате за оформяне на къдрици ? 

Искам нещо без отмиване, да не е спрей, нещо за намачкване на косата.

За къдриците, има един страхотен продукт на Kerastase. Аз съм много доволна от него, въпреки, че моята коса е по скоро чуплива, но ефекта е доста добър като я намачкам с него.

®, ти споменаваш за такъв продукт на Kerastase . Ще дадеш ли повече инфо и ако може линк със снимка на продукта ? 

# 397
  • София
Ето, това е продукта:

# 398
  • София
Мерси, ®Hug

# 399
  • София
Момичета, не съм доволна от серията Absolute Repair - не измива добре, косата ми лесно се омазнява и няма обем.  Crossing Arms

Отново си почнах с Kerastase - серията Oleo Relax.

# 400
Момичета, не съм доволна от серията Absolute Repair - не измива добре, косата ми лесно се омазнява и няма обем.  Crossing Arms

Иля  аз също   не сьм доволна   от Absolute Repair  в  сравнение  интенс... Wink

Последна редакция: пт, 26 окт 2007, 16:56 от bluevelvet

# 401
  • Paris
Ползвам тези два продукта на Tigi, засега съм доволна, дано да е задълго.
http://www.lookfantastic.com/cgi-bin/lf.storefront/en/Product/65 … _BLONDE_TWEEN_DUO

# 402

Иля  аз също   не сьм доволна   от Absolute Repair  в  сравнение  интенс... Wink
Явно сте подбрали неправилните продукти. Хубаво е да се консултирате преди да купувате. Фризьорът ви най-добре би могъл да прецени от какво се нуждае косата ви..

# 403
Консултирах се  но на следващата покупка..  препоръча интенс  рипеър  .. Laughing

# 404
  • София
Страшно съм доволна от серията Oleo Relax на Kerastase.   Peace

Косата ми вече не изглежда въобще суха, краищата не се заплитат, подхранва много хубаво.

Общи условия

Активация на акаунт