Отдаване и наемане на имоти - какво се случва реално? - ТЕМА 47

• 5 586
  • 216
  •   3
Отговори
# 210
Не е разправия, отне ми точно едно писмо до общината, изпратено през Системата за сигурно електронно връчване. Половин час ми отне от времето.

Теглене на подписи, регистрации..хамалогия си е за мен.
Аз лично имам КЕП на флашка.
Тя дали има...

# 211
  • Бургас
Точно с КЕП на флашка влизаш в e-government и действаш. Нищо не се тегли и инсталира, нито се правят регистрации.
Ако няма подпис  - отива в общината и носи хартиено писмо, след което се задейства процедурата служебно.

Лично за мен подписът е безкрайно удобство, защото с него вадя какво ли не, подавам документи и комуникирам с множество ведомства. 12 лв. на година.

# 212
Е, да..но питащата идва ли има.
Остава вариант с другия подпис да действа..с облачен. А това вече си е хамалогия.

# 213
  • в пералнята
И с пик става много често, ако нямаш кеп, но аз не познавам някой, който няма и предпочита да се реди на опашки и да си губи времето в институции.

# 214
При мен опашки няма. Граото ми е до работата . За 5 минути съм сменяла адрес. Бързо и лесно е. Взех си удостоверението на момента.

# 215
Благодаря ви, нямам КЕП. Не се притеснявам за дерегистрацията, защото семейството е отдавна при нас, винаги са били коректни и в момента чакат собствено жилище да се довърши. Като освободят живот и здраве нашия апартамент ще си се регистрират в техния. Ще отидем до общината да ги регистрирам.

# 216
Голяма част от услугите стават с ПИК на НАП, а евротръст предлага по 3 безплатни подписа на месец. Само за някои услуги се изисква КЕП на флашка

Общи условия

Активация на акаунт