Афра Сарачоглу🤍Мерт Рамазан Демир🤍АфРам🤍- A.B.İ🧿Delikanlı🧿Pera🧿BBSO🧿12🧿

• 4 921
  • 110
  •   5
Отговори
# 45
# 46
  • София
Редактирах заглавната, най-долу добавих бг превода на сериите. Ще добавя и английски и руски, но за руските, ако може някой да изпрати линк.

Тази статистика сега ми излезе в Х, предполагам е вярна. Най-гледаните филми в Нетфликс Турция за миналата година

The most-watched films on Netflix Türkiye in 2025! 🔥🛸
1.#MetrukAdam
2.#RüzgaraBırak
3.#LefterBirOrdinaryüsHikayes
Hours Viewed 🌬️

Последна редакция: ср, 21 яну 2026, 15:05 от MysteryG

# 47
# 48
# 49
Идвам със странната си теория! 😁 Според мен голямата дъщеря Гюлишан е наръгала баща си 🫣😁. Още от първи епизод реших, че е тя. Снощи подозрението ми се засили- първо с флашбека, когато баща й дойде при нея в деня на сватбата и второ с фалшивото алиби за Сефа.  Той я погледна странно, значи тя лъже. Прави алиби уж за Сефа, а всъщност за себе си. Някак си ще ми е скучно, ако е Бехрам 😁.
Епизода беше бомба, имам още малко да гледам с бг субтитри.  Ако ме споходи друга странна теория ще пиша.😉

# 50
  • Яко в Матрицата...
Изгледах серията, погледнах какво се пише из Х и с изненада открих, че вместо серията се коментират коментари на хора, които твърдят, че рейтингите на АБИ са купени. Още са на тази тема Joy То е ясно, че Х не е критерий за нищо относно сериалите, ама чак пък толкова някои да нямат връзка с реалността... Да, съгласна съм, че системата им е доста остаряла, несъвършена и за 90-милионна Турция се базира на няколко хиляди устройства, но тя е такава за всички сериали.

Както и да е, чакам фраг номер 2 Simple Smile

# 51
Изгледах епизода днес на спокойствие аз. Аплодисменти за целия екип. Очаквах да се вдигне рейтинга. Още по-интересно стана. Този Бехрам голямо 💩. Синан и той голям шмекер. Обаче за всичко стои Тахир. А Чаала между чука и наковалнята.
Аз също мислих ,че Мелек може да е дъщеря на Махинур. Но нещо днес ми се промени мнението ,защото почнах да разсъждавам “как ще стане това “. Не е казвам ,че не е изключено ,ни затова Тахир трябва да знае ,че Синан е забременил Махинур. Бехрам също би трябвало да използва това ако е разбрал. Но там не става ясно знае ли той ,нали? Спираме да си мисля ,Мелек не е дъщеря на Махинур ,защото аз очаквах Махинур да покаже много емоции пред Мелек. Пък тя показа емоция когато Чаала й каза ,че ще дойде човек вкъщи демек сестрата на Доан. И тя милата нали се плаши от чужди хора почна да чука с юмруци. Но като влезе Мелек вкъщи ,очаквах едни погледи от Махинур,които ги нямаше. После сцената в банята. Защо  според мен сцената с къпането пак не е доказателство за биологично майчинство. Тя работи на емоционално, не на сюжетно ниво. Махинур все едно „измива“ вина ,връща си усещането за майка ,компенсира евентуална  загуба на нейното дете.  Турците  сериали са майстори на това да ни връткат. Най-вероятно или бременноста на Махинур е завършила трагично или детето да е отнето евентуално ,после да го пуснат като бомбена нашите сценаристи ,пък Махинур фа си мисли ,че е мъртво ,да я излъгали. Има версии.
Сефа още ми е странен ,уж отварачка търси ,пък с Гюлишах си пускат едни странни погледи пред полицаите. Той аха да каже нешо и тя веднага каза друго. Като дадоха ретроспекцията с баща й преди сватбата …. 
Чаала, е страхотен адвокат. Жалко ,че Бехрам я шанатажира само защото навремето й е помогнал. А според вас защо Тахир остави всичко на Доан-чувство на вина ли ше да е ?  Пък Синан без нищо. Странно. Той държи много неща в ръцете си

# 52
  • София
Идвам със странната си теория! 😁 Според мен голямата дъщеря Гюлишан е наръгала баща си 🫣😁. Още от първи епизод реших, че е тя. Снощи подозрението ми се засили- първо с флашбека, когато баща й дойде при нея в деня на сватбата и второ с фалшивото алиби за Сефа.  Той я погледна странно, значи тя лъже. Прави алиби уж за Сефа, а всъщност за себе си. Някак си ще ми е скучно, ако е Бехрам 😁.
Епизода беше бомба, имам още малко да гледам с бг субтитри.  Ако ме споходи друга странна теория ще пиша.😉

И аз мисля, че излъга за алибито, но флашбека беше до спирането на тока.

Аз пък подозирам, че на адвоката не му е чиста работата. Дори и да не е той виновен, кой началник ще изпрати на такова важно дело млад адвокат, който е назначен от 2 дни. Супер странно ми се видя.

# 53
  • Яко в Матрицата...
Защо да е странно? Той няма опит в наказателни дела, а Чаала има. Жената си занесе CV-то, надявам се да го е погледнал Joy

# 54
  • София
Защо да е странно? Той няма опит в наказателни дела, а Чаала има. Жената си занесе CV-то, надявам се да го е погледнал Joy

Аз доколкото разбрах има екип адвокати във фирмата, не са само те двамата. Може да е грешка в превода.

Бени, Синан е мухльо без извинение. Баща му най-добре го вижда.

И аз се усъмних, че Махинур е майка на Мелек. След показаното е много по-логично, затова не ми се вярва. Иначе или детето е някой друг герой или не са ни го показали. Не вярвам да е друго. Всъщност е много лесно да е Мелек. Ето ви теория - майката се е свързала с Тахир, казала е - Щерка ми носи внучето ти. Тахир й е казал - Искам детето, ето ти пари и се махнете иначе ще ви съсипя. Жената на Тахир се е направила на бременна и готово. Бехрам е в затвора по това време, няма никаква представа, че Махинур е била бременна.

Последна редакция: ср, 21 яну 2026, 18:54 от MysteryG

# 55
  • Яко в Матрицата...
Е, все пак нали Чаала трябва да е в кюпа Wink Иначе как ще минат от "вие" на "ти" с Доган Joy

Не съм я качвала в тази тема Joy🧿

# 56
Любимото ми Йешимче има рожден ден! Здрава, щастлива, успешна к все така красива да е! 🌹 🧿🍀

# 57
В тоя сериал гъмжи от психопати 😁😁..

В семейството има още едно младо момиче- дъщерята на прислужницата, дето издаде Сефа. Може и тя да е детето на Махинур 🫣🤔....
Този Сефа е много странен и ми е много интересно какъв му е проблема с Тахир.
Мистери той самия флашбек беше фалшив 😁😁. В епизода се видя, че той търсеше нож. Излъга за тирбушона и за цялата ситуация, че са били заедно при спиране на тока. Така мисля аз, пък ще видим.

# 58
Мерт този път е на четврто място

# 59
Мили дами, пожелавам ви лека вечер!
Едни горещи Сейфер/Афрам Nature Fire Nature Fire Nature Fire

Общи условия

Активация на акаунт