Афра Сарачоглу🤍Мерт Рамазан Демир🤍АфРам🤍- A.B.İ🧿Delikanlı🧿Pera🧿BBSO🧿12🧿

• 5 651
  • 121
  •   2
Отговори
# 75
Някой дали разбра за какво говорят тук?🤔🤔 Ясно е, че майката е починала, но какво е станало с Махинур? Защо да я довеждат, защо не й дават да я вземе 🤷‍♀️🤷‍♀️...Къде е била тя...Това не го разбрах, моля за жокер?

Диче, аз мисля, че сестрата е на лечение там. Може към болницата да има психиатрично отделение.

Колкото повече попадам на мнения за ББСО в Х, толкова повече започвам да си мисля, че изборът на Мерт беше грешен. В момента единственото, което се коментира за този сериал е кекс. Няма значение каква ще е историята, тези, които им правят социалния рейтинг пишат само и единствено за това. "Сериалът изисква родителски контрол" се тълкова като 18+ Scream ScreamScream

За съжаление те само затова мислят, искат да видят как Мерт ще играе с Мирай за да може после да казват че той може да играе такива сцени с всички и че с Афра е като всяка друга работа. Дори не виждам кой ли знае каква химия между него и Мирай. То е повече от ясно че ще имат такива сцени,.не знам какво толкова се изненадват някои и очакват едва ли не да бъде 50 нюанса

Последна редакция: пт, 23 яну 2026, 10:57 от anabeell

# 76
Здравейте, момичета! 😊

Нямам грам съмнение, че Мерт ще изиграе по същия начин сцени каквито имаха с Афра, ако сценария го налага, същото важи и за Афра.

А колкото до коментарите в Х за горещите сцени, които евентуално ще има, то като няма друго инфо около сериала, за това им остава да мечтаят. 🤣

# 77
  • София
Честно казано, нямам и намерение повече да го коментирам, защото мнението ми е съвсем различно от всеобщото.

Но пък с нетърпение чакам дизито с Мина, защото сюжетът ми звучи много интересен.

# 78
Здравейте, момичета! 😊

Нямам грам съмнение, че Мерт ще изиграе по същия начин сцени каквито имаха с Афра, ако сценария го налага, същото важи и за Афра.

А колкото до коментарите в Х за горещите сцени, които евентуално ще има, то като няма друго инфо около сериала, за това им остава да мечтаят. 🤣

Нека играе това му е работата, мен ме дразни че постоянно натрапват това че той ще има такива сцени с Мирай, и само затова мислят сякаш няма други важни неща

# 79
  • Яко в Матрицата...
Аз ще дам шанс на всички проекти. Това че ще има някакви еротични сцени, не означава, че сценарият няма да ни изненада или хареса. Нищо не съм видяла от дизито на Мерт, само едни мокри дрехи и една снимка Joy

# 80
Здравейте, момичета! 😊

Нека играе това му е работата, мен ме дразни че постоянно натрапват това че той ще има такива сцени с Мирай, и само затова мислят сякаш няма други важни неща

Явно определени хора това ги вълнува. И аз чакам с нетърпение сериала, но нямам претенции да има горещи сцени. 🤪

# 81
Здравейте, момичета! 😊

Явно определени хора това ги вълнува. И аз чакам с нетърпение сериала, но нямам претенции да има горещи сцени. 🤪

Солотата на Мерт и те са доста, както и да е и аз спирам да коментирам този сериал така или иначе сериала е факт

# 82
Качиха родословните дървета

# 83
  • София
Качиха родословните дървета

Значи прислужницата има две деца. Не знаех, че шофьорът й е син.

# 84
Аз ще гледам всичко 😁😁😁... И с еротични и без еротични 🤣🤣🤣....
Хич не ми харесват тия намеци за проектите на Мерт, ама нейсе.

# 85
Много ми харесва и бялата котка как е в радословното дърво🤣

# 86
  • Яко в Матрицата...
Аз ще гледам всичко 😁😁😁... И с еротични и без еротични 🤣🤣🤣....
Хич не ми харесват тия намеци за проектите на Мерт, ама нейсе.
To само за проектите да бяха намеците 🤣 Добре че на Мерт не му пука много Sunglasses

# 87
Според мен такива изказвания и намеци са смешни. Да не кажа някоя по-силна дума. Първо това е турски проект, те трудно показват или ако покажат е с голямо внимание голи или с*кс сцени. Да си помислиш, че може да направят такъв филм - в крайна сметка значи не познаваш културата и не знаеш какво си гледал досега. Също така за Нищо няма да ни се случи е проект на Дисни плюс. Това е доста добра платформа и е насочена към деца,семейства. Няма да показват еротика или Кама Сутра.
За дизито с Мина също не мисля, че ще е така. Винаги ще си има хора, които искат такива неща да гледат. Или да критикуват. Все още има зрители, които си чакат еротичните сцени с Афра и Кенан. Тъй, че дайте да си свиркаме. Пък керванът да си върви Simple Smile

# 88
  • Яко в Матрицата...
Не е това въпросът, Наде. Дали ще има, или няма по-така сцени не е важно, важното е сценарият да ги изисква, да не са включени самоцелно. А това зрителите много добре го преценяват. Така че аз съм спокойна. Който иска да намери кусури, ще ги намери при всички положения Wink

# 89
  • София
До всички тв акаунти в Х са изпратили да качат съобщения за сериалите на Дисни едновременно. Текстовете са еднакви. Продукциите са различни и това не са единствените два сериала, които се очакват скоро, но са писали само за тях.

Общи условия

Активация на акаунт