Мамник -Тема №2

• 24 600
  • 607
  •   74
Отговори
# 585
По същия начин недоумявах на погребението на Анита как така Божана няма да знае кой е Волен Несторов.

# 586
За бащата и лелята на Анита Камен каза, че от Трън (не съм съвсем сигурна) са ги пуснали само за погребението. Нали Вракола е под карантина и има КПП-та.

Волен Нестеров е напуснал Вракола след '73 година (не съм много сигурна дали така каза на Почекаин при разпита) и се връща, защото иска да умре у дома си, а не в Италия.
Божана е родена около '81г. Митко и Почекаин също някъде там.

# 587
  • Галифрей
не се дава шанс на българските сериали и филми като цяло за съжаление
Извинявай, ама това е абсолютна неистина.

1. Дървото на живота
2. Под прикритие
3. Дяволското гърло
4. Вина
5. Порталът

Това са БЪЛГАРСКИ сериали, които са страхотни и имат сигурно около 90% одобрение от българския зрител.

Има и още доста, които са отнесли критики, но все пак се водят харесвани, но не ми се изброява. Та... определено се дава шанс на българското кино... когато е качествено Simple Smile

В моята класация Порталът е на първо място 😆❤ иначе да така си е права си. Да видим скоро Под Прикритие. Те са на същата продукция с Мамника. Никога не съм изпитвала интерес към него. Ще го гледам само заради Павел Иванов. Та се надявам Божинов да е направил и там добра работата.
Мен Мамничето ми хресва и доста по-добро от някой продукции.

# 588
Божинов снима и Чамкория, ако не се лъжа. Книгата така и не я дочетох, но поставновката със Захари Бахаров много ми хареса. И там със сигурност ще има сравнения. Дано се справят добре.

# 589
....
2. Недоумявам как така Дана няма представа кой е Лазар.

Но той е роден към 1900 година, а Дана е към 70-годишна, т.е. е родена след 1950 година. Какво да помни или знае за Караиванови?!

Ами... Знаят! След като се спойлнах яко чрез ИИ, за да не ровя из книгата, си отговорих на въпроса и сцената има логика.

# 590
  • Галифрей
На китарата Васко жабата, той ще пее само за вас 🎼🎶🎸

# 591
Да похваля екранния Лазар, толкова премерена игра, много трудна при директна камера в близък план и конфликт, в който главния герой трябва да е объркан, смирен, скръбен…
Никакво преиграване, страхотен.

Чакам да видя това момче и в друга роля защото в тая е като въплътен (същи плътеник) напълно убедителен.

Страхотен талант

# 592
Като чета, май повечето разочаровани са тези, които са чели книгата и имат очаквания за определни случки/ действия, които следват там.
На мен не ми е мудно, не ми е тъпо. Не знам какво следва, затова всяка сцена очаквам да има смисъл и да предшества нещо по- натам ( тук имам предвид коментарите, че Еди си кое било пълнеж за серията).
Хареса ми и този епизод. Казаха се нови неща, загатнаха се други...според мен всичко си върви добре 😁

# 593

Волен Нестеров е напуснал Вракола след '73 година (не съм много сигурна дали така каза на Почекаин при разпита) и се връща, защото иска да умре у дома си, а не в Италия.
Божана е родена около '81г. Митко и Почекаин също някъде там.
Това е ясно, ама той не се е върнал вчера от Италия, че тя за сефте да го среща. Да не говорим, че в село от видимо 29 жители на кръст всеки новозавърнал се ще е обект на разнищване ден и нощ.

# 594
не се дава шанс на българските сериали и филми като цяло за съжаление
Извинявай, ама това е абсолютна неистина.

1. Дървото на живота
2. Под прикритие
3. Дяволското гърло
4. Вина
5. Порталът

Това са БЪЛГАРСКИ сериали, които са страхотни и имат сигурно около 90% одобрение от българския зрител.

Има и още доста, които са отнесли критики, но все пак се водят харесвани, но не ми се изброява. Та... определено се дава шанс на българското кино... когато е качествено Simple Smile

В моята класация Порталът е на първо място 😆❤ иначе да така си е права си. Да видим скоро Под Прикритие. Те са на същата продукция с Мамника. Никога не съм изпитвала интерес към него. Ще го гледам само заради Павел Иванов. Та се надявам Божинов да е направил и там добра работата.
Мен Мамничето ми хресва и доста по-добро от някой продукции.
На първо място "Под прикритие" вече не ми е може би . Бих сложила там Дяволското гърло . След това Вина и на трето Братя , и вече на четвърто Под прикритие . Иначе Порталът също не беше лош , но като цяло имах предвид че повече се залага на чуждото , но да дават се шансове на българското кино , но не достатъчно .

# 595
Аз гледам сериалът и ми харесва, но е факт, че има доста нелепи неща в него.

# 596
Когато спрат да рецитират като читалищни самодейци и дадат шанс на качествени сценаристи, режисьори и оператори, тогава може и да дам истински шанс на българска продукция.
В Мамник ми харесва, че го няма това декламиране и рецитиране(поне не е натрапчиво) и играта на актьорите е доста прилична.

"Пътя на честта" например беше безумно тъп и нескопосан, но пък колко смях падна в темата за него, че още жаля за прекрасното настроение, смях, закачки, остроумни включвания и култови постове. Изгледах го чинно, но само и единствено за забавлението което цареше в темата. Даже с Джастев се скарах, защото той много се дразнеше на тъпотията лееща се от екрана на талази. Joy

# 597
Аз от Пътя на честта още помня смразяващият поглед на Бонка и като видях актрисата в този сериал си викам ей го Мамника 🤣🤣🤣

# 598
Аааа, Бонка беше брилянтна в ролята си.
И тука добре са я подбрали за ролята и. Идеална е.

# 599
А тук най-естествена ми е играта на "Камен" и "Митака".

Общи условия

Активация на акаунт