Къде и как да я открия ?

• 5 002
  • 210
  •   6
Отговори
# 135
  • София
Човек, който за 20 години е бил във две връзки за по 2-3 години е инсел. Казах.

# 136
Гледна точка на потребителКА на сайтове за запознанства, познаваща други потребителКИ.
Понеже мъжете все се оплакват , че сме само курви с различна семейна заетост, различен брой ремаркета и различна степен на грозота - моят опит и опитът на колежките е съвсем различен - няма нито един ставащ мъж, който ни контактва. Абсолютно всички искат бърз, евтин секс и нула ангажименти дори по ядене и пиене, какво остава за семейство и дете. Иначе пак абсолютно всички са самотни и недоразбрани, включително женената/обвързаната част от тях, която всъщност преобладава. Огромната част от мъжете в тези сайтове имат официална половинка, зад чийто гръб се опитват да чукнат максимален брой странични прасковки. Външният вид не искам дори да го коментирам - 5 е максимална и рядка оценка и са определено далеч от 8,9 и 10 в собствената си любима класация на привлекателност.
Няма всякакви мъже и случаи. Изключенията са с честота честота 1 към петцифрено число. Мъжете в сайтовете се гледат по друг критерий - надареност и външен вид. Да вметна, че и в тези отношения добрите изключения са малко.

# 137
  • София
Е, Нарци, стига де. Аз съм намирала някои зрънца. честна дума. Наистина сингъл и готови за връзка, до някаква степен,

# 138
  • Бургас
В сайтова за запознанства крака ми не стъпва и не е стъпвал  повече от 20 години. Посления който помня беше Елмаз Stuck Out Tongue Closed Eyes Регистрация по такива места нямам, точно заради причините изброени от Нарцùса. След разочарованията на мои приятелки такова нещо не бих си причинила.

Роки, той е имал 2 връзки, ама не е писал колко са продължили май. Може и по 2-3 месеца да са били. Което е още по-страшно. На 38 без опит с жени и особено без "много приятели" както се е изразил. Това си означава направо никакви, някой друг познат. Колежките казали, че не бил грозен... Няма да коментирам даже как ми звучи. Ако беше добра партия до сега сто пъти щяха да са опитали да го сватосат с някоя племенница, дъщеря, внучка, комшийка. От целия му пост звучи нещо много отблъскващо. Дали от отчаяние примесено с някакво безпочвено его не знам. Ама добре е като търсим да видим първо какво предлагаме насреща.

# 139
  • София
На мен и преди ми пишеха, когато бях необвързана, и сега продължават да ми пишат, въпреки че редовно споменавам и мъж, и дете. Не отговарям на такива съобщения.

Колкото до Ариел, тя си е озлобена към жените с деца. За мен е грешно насочена енергия, но тя си знае. А авторът има право да не желае връзка с жена с дете, разбира се. Ние единствено му казваме, че ако не съобрази изискванията с възможностите си, е доста вероятно да си остане сам и занапред.

# 140
  • София
Е именно де. Самотник. Живее си сам, без жена и без приятели. Тотално е загубил способност за комуникация, камо ли умения за свалки....

# 141
Ариеле е като моя колега. Дрънка глупости и ръси злоба, ама и се ще и тя да стане втора употреба.

Имах в един сайт преди години регистрация. Но не заради срещи и запознанства, а беше и сайт за астрология и тогава се бях запалила.
Все ми пишеха разни, аз все не отговорях.
Единствено си пишехме с един възрастен човечец, той пък се оказа дистрибутор на хранителни добавки.
Не се интересуваше от срещи и връзки.
Но много други ми пишеха, аз не отговарях на повечето. Някой бяха напористи, помолих да не ми пишат.
Нямаше опция за блокиране мисля, почнаха да ми държат сметка защо тогава съм в този сайт.
Накрая си изтрих регистрацията.

Авторът не е дал подрбоности колко дълги са били връзките и защо са прекратени, а това е важно.
Но няма и да сподели.
Ама и да не спекулираме, то пак си прозират проблемите и флаговете.
Чета сега една книга за червени и зелени  флагове. Много интересна. Не става въпрос само за лични отношения, но  и за работа, за какво ли не.
Даже се разпознах в някой флагове. Червени де. Имам и зелени Joy

# 142
Ама моля ви се, един се закачи за мой пост, в който съм писала как пеем арам-зам-зам с детето, мога да го изровя това ЛС при интерес. Блокирах го де, както и други. И по някое време се оплаква в темите как с години не успял да се види на живо с жена от бг-мама, как можело така.

# 143
  • Paris, France
Колкото до Ариел, тя си е озлобена към жените с деца.
Не видях злоба в постовете и. Същото го писах и аз, но понеже имам деца и не ме грози да стана втора употреба, никой не се впечатли.

Ариел пише истината. Повечето ергени и моми не искат човек с дете. Това и мъжът ми ми го е казвал, и аз съм го казвала, а и го гледам цял живот.

Всеки от нас си има някакви критерии, от които няма смисъл да отстъпва. Може да отстъпи, но връзката ще се разпадне, но няма да е на 38г, а на 42 или 45. Тези, дето го съветват да се хваща със самотна майка няма да идат да слушат ревове и тръшкане вместо него.

Повечето от нас сме се събрали с бездетни мъже като сме били бездетни. Защо да искаме от него да направи това, което ние и посмъртно не бихме направили?

Живеем в сват, който не е гостоприемен за деца и в който те са скъп лукс. Трудни са такива връзки.

Вече ако беше на 58г, щеше да е леко различно. На 38г си има всички шансове да намери жена без деца.

# 144
  • София
Според мен доста се усеща в постовете й, и не само в тази тема. Иначе не споря, че повечето хора предпочитат партньори без деца. Ключът е в нуждата да им се поставят грозно звучащи етикети. Повечето хора не изпитват такава, освен ако съществуване им не ги засяга лично по някакъв начин.

# 145
  • София
Ей, сега се сетих! 21-22 година май беше, бяхме пуснали 2-3 спайси теми и аз си коментирам там за кекса, дреме ми на шапката.
Па като ме нападнаха някакви - колко съм била перверзна и прочие...
Мани, мани...

# 146
Не съм чела цялата тема.
От първия пост на автора – тотална неувереност и заспалост.
2 връзки и двата пъти зарязван.
Това казва много.
Няма явно нещо, което може да задържи една жена – увереност, хъс, добър секс, всеки има различни преимущества, които една жена да хареса в тях.
Тук според мен куца или секса, или като характер е много плах и неуверен.

# 147
как с години не успял да се види на живо с жена от бг-мама, как можело така.
Аз, освен с ММ, бях излязла много отдавна и с още един мъж оттук. Културен човек. Нулев интерес и от двете страни. Отдавна не съм го засичала, даже не съм много сигурна какъв му беше никът.
Когато няма база да започнеш нещо 1-2 пъти - кофти ситуация. Когато нямаш база 22 или 222 пъти, значи проблемът е у теб. Аз нямам проблеми да започна срещи, разговори, секс. Проблемът ми е развитието после. Адски глупаво е да чакам нещо, което е очевидно, че няма да дойде. И аз не искам мъже втора употреба , но хайде, да кажем, че има хипотеза за компромис. Ама то предлагането не е втора употреба, ами е паралелен внос на преоценена стока - мерси, няма нужда.

# 148
Ама моля ви се, един се закачи за мой пост, в който съм писала как пеем арам-зам-зам с детето, мога да го изровя това ЛС при интерес. Блокирах го де, както и други. И по някое време се оплаква в темите как с години не успял да се види на живо с жена от бг-мама, как можело така.

Joy
Къде ми е търкалящата се емотиконка Joy
Форума не е сайт за запознанства. Даже името показва и доказва, че вероятността тука да срещнеш някого е много, ама много нисък.
Такива дето си мислят, че е сайт за запознанства и как можело да не се уредиш с маминка са доста ограничени и глупави.
Иначе аз не получавам като вас чак толкова много, даже от много време не съм. Явно аватара ми ги плаши, може и за мъж да ме мислят Joy

Напротив Невена, доста злоба има в постовете и. Но явно не си запозната с въпросната потребителка.
На тази жена целия свят и е виновен и крив. Все остава без работа, на всяка работа никой не я харесва.
Роднините и не я обичат, приятели на мъжа и странят от нея.
Това че около теб няма жени, които имат втори мъже и тези мъже отглеждат децата им, не означава, че няма.
Напротив. В моето пък обкръжение имам доста такива познати и даже в родата си също. И даже много добре си гледат и е видно, че си обичат тези "ремаркета"
Но да, аз също не го съдя за това ако не иска жена с дете.

# 149
В едно изречение на автора е скрито, защо жените го отбягват. Той си търси някоя, с която да си делят разходите и да го гледа, ако се разболее. Една дума за любов и нещо приятно не видях. Няма да стане, така.

Общи условия

Активация на акаунт