Къде и как да я открия ?

• 5 196
  • 216
  •   10
Отговори
# 210
  • SF
Елора, и аз ходя на народни танци. Кръстът ми е много зле. Не знаех, че може да е от танците. Какво му правят танците на кръста?
Не съм отишла да се запознавам, но се запознах с всички. Има и някои гаджета, които са се намерили там - 2 двойки и една двойка мъж и жена, които си идват заедно на танци. Сега мисля, че едно момче, от тези, които  хич не умея да танцуват, е хвърлило око на едно от момичетата. Направо съм сигурна.
Веднъж в с месеца ходим на купон някъде. Сега имат идея и в чужбина да отидем. Може да не излезе любов, но има някакъв социален живот.
Но човек трябва да иска да танцува. Иначе не стига, че е отчаян, ами ходи и на места, където не му се ходи и е насила.
На мене така рисуване и вино нещо не ми пасва като идея за изкарване на свободното време. Не ми се ходи на йога, не ми е динамично. Тае бо, йоко чин, кунг фу и разни други маршал артс изобщо не ми допадат. А там има мъже.... Но тези мъже не са мой тип. Така че, нека си ги има. Simple Smile

# 211
Есме, с дх съм, но и сколиоза. Това ме влоши.
Стабилизирах се, но не съм същата вече.
Самото рипане размества здраво прешлените.
В интерес на истината на танците имаше хора с проблеми в кръста /те един тон различни драми са там/ та ми каза една, че добре и се отразява. Друг обаче ги спря точно защото като мен се влоши.
На мен от години и бягането ми е забранено, а така ми харесваше това като тийн.
Не се усетих, че танците са като бягането.
Спри ги и ще проследиш. Прави упражнения за кръст.

Сори за отклонението, ама той автора и без това си за*ба темата Joy

# 212
Която каквито иска да си ги разправя, но танците винаги са били класиката нъмбър уан за намиране на гадже.

Скрит текст:

Ама па кви гаджета имаше ено време...

# 213
Танцуват! Танцуват бе, хора! Мъже, които танцуват и си ходят на танци е едно, мъж, който е дърво и се е записал там, за да се добере до някоя жена е нещо съвсем друго.
Ама той може да се научи! Стига да му хареса, а понякога не знаеш дали нещо е за теб, ако не си опитал. Особено, ако си като него без живец и социален живот. Пробваш това, ако не друго, трето, докато намериш твоите неща, кое те кара да се чувстваш добре и това ще привлече и правилни хора. Най-лошото е да не правиш и опитваш нищо. Аз съм намирала мъже без да ги търся на латино танци, те ме учеха , а аз бях отчайваща. В крайна сметка не беше моето, на на 30+ съм откривала нови хобита.
Според мен е проблем и че няма приятели, трябва му нещо-хоби, занимание. И да, София е добър вариант за сам за необвързан човек на тази възраст.

# 214
Хубаво са ви насочили към уроци по танци, аз имам няколко познати, които са се загаджили там.

Последна редакция: сб, 24 яну 2026, 09:33 от Ppp17

# 215
Като начало препоръчвам на ЛГ да се научи да пише без ИИ, защото така само поражда дълбоки съмнения за наличието на ЕИ.

След това - танци, куче, хамстер, курсове на НАСА... според интересите.

# 216
Хората ходят на курсове, за да учат, не някой , скаран с уважението и обществото, да им досажда и пречи.

Общи условия

Активация на акаунт