Къде и как да я открия ?

• 5 454
  • 221
  •   6
Отговори
# 195
  • София
Е, то ако са на по 70 и на хоремага да се срещнат и при личния лекар бива.

Еее, ти пък 70, колко сънародници на тая възраст рипат народни танци. Дай Боже всекиму де, но са единици сигурно. На по 50-55 години са хората. Но и по-млади ходят на танци и няма начин да не стават разни връзки. То и пред ЛЛ си стават, стига да има желание, шиповете не пречат Grinning
А дамата с кученцето пък си беше съвсем точно по авторовата кройка - на 35 някъде. И разведена с дете (ужас).

# 196
Майка ми е на 69 и нейните приятелки са първи пушки на танци. Че и по фестивали обикалят. Затова вметнах.

# 197
  • София
Майка ми е на 69 и нейните приятелки са първи пушки на танци. Че и по фестивали обикалят. Затова вметнах.

Ето, живи и здрави да са! Дано повече такива пушки има и от двата пола, че сред моето поколение наблюдавам една такава тенденция всички да се държат като грохнали пенсионери (нямаме още 45, да му се не види). Взех и аз да се заразявам напоследък. Ето авторът тук и той един умърлушен, за болести мисли.

# 198
  • Paris, France
Айде пак танци.... Ма вие представяте ли си човек, който не танцува, как би изглеждал сред танцуващите хора?! Какво прави там?! Отчаяно търси жена! Отвратителна гледка...
Много такива хора съм виждала. Има си уроци за начинаещи, където научават стъпките. В дискотеката, в която ходех да танцувам кизомба и бачата имаше всякакви хора. В 7 вечерта има курс за начинаещи, а после за напреднали и в останалите зали хора танцуват. Нищо срамно или странно не виждам. Това не е танго, но и танго се научава. Баба ми и дядо ми учеха хора в къщи.

Музиката е приятна и хората са в добро настроение. Не се пуши. Може да си вземе питие, да хапне. 95% ходехме за да танцуваме. Нищо няма да загуби, освен някое килце. Самата музика и обстановката предразполагат към запознанства, секс и знойни връзки.

Вече ако не е неговото е различно, но добрите танцьори винаги са ми привличали вниманието и не се оплакват от липса на жени.

Хубавото на такива места е, че не е нужно да се танцува непрекъснато и може да се говори с хора.

ОК, не е за всеки.
И намери ли си жена?

Мда, студент...
Ти представяш ли си го 40-годишният как се записва на танци да си търси жена там.... Ма то грозна картина...
Е, че на сватби и купони танцуваме милиони 50 и 80 годишни. Какво грозно има в 40 годишен. 57 годишния дядо на няколко внучета Алфредо Торес във вихъра на танц грозно ли ти изглежда? Щото ако съм без партньор и ми падне, няма да му простя.

# 199
  • Далечният изток
Неве, айде вникни малко в това, което пиша...
Какъв Алфредо Торес ми споменаваш? С автора ли го сравняваш?!

# 200

Сори, не виждам от телефона как се слага скрит текст, но...

# 201
За протокола - аз мисля да си ползвам Мултиспорта за народни танци в близкия фитнес. На 49 съм почти и нито се чувствам самотна, нито отчаяна. По-скоро имам отчаяна нужда от сън и откъсване от стереотипа вкъщи - домашни - работа - ядове - грижи.

# 202
  • Далечният изток
Така да, съгласна съм.
Отчаяно дебнене на жени, които ходят на танци.... брррррр.

# 203
  • Paris, France
NellyN, няма нужда от текст. Танцът говори без думи. 🌞 Много ме зарадва тази вечер. 💐

Никой не ходи на танци да дебне жени или мъже, но е удобно и приятно място за запознанства. Като се замисля, най-лесно са ми падали гащите с мъже, срещнати в дискотеки, на сватби и рождени дни или други партита. Ако не съм танцувала с мъж,не мига да го заобичам. Всичките ми познати мъже, които танцуват добре имат добри успехи с жените на всякаква възраст.

# 204
  • Далечният изток
Танцуват! Танцуват бе, хора! Мъже, които танцуват и си ходят на танци е едно, мъж, който е дърво и се е записал там, за да се добере до някоя жена е нещо съвсем друго.

# 205
Аз мисля, че не схванахте поста на човека. Той съветва да се търси по интереси. Не тепърва да се измислят активности, а да се ползват вече съществуващи хобита. По принцип точно в това се спъват много самотници с иначе прилични дадености и на двата етажа. Просто са едни никакви, главната им характеристика е ‘абе не е лош човек’. Хубаво, ама по принцип всичките сме ‘абе не лоши хора’. За да щракнем с някого, трябва да има нещо общо. А за да има нещо общо между двама, то всеки трябва да го притежава поотделно. Не че нещо, ама авторът, както се описва, ще си щракне само на сбирка за взаимопомощ тип анонимни депресари. Евентуално.

# 206
  • Далечният изток
Ами тогава що го пращат на танци?! Ето, и ти си съгласна.
Не този последния само, и други го пращаха на танци.
Да дойде поне авторът да каже може ли да танцува или не и да се приключват тия нелепи предложения.

# 207
Хора, той няма да си слага надпис на блузката - Ходя на танци, да намеря жена Grinning
Представям си го как обикаля жените и ги пита - мъж имаш, а ти, а ти Joy
Просто си отива на танци, денси си и ако се запознае - ок.
Абе и аз ходех на танци. Народни. Не съм търсила мъж де, реших да разнообразя. Беше ми и близо.
И до ден днешен съжалявам за това.
Скапаха ми кръста и гръбнака завинаги.
И невролога каза, че груба грешка е било и не са за мен тия неща.

# 208
И аз схванах поста на дентиста в посока авторът да прави приятни неща, но в групови занимания. Хванахте за танците, но имаше примери за бизнес клуб и учене на езици.

Мнението ми е, че за да накараш друг да те обича, първо трябва да обичаш себе си, да си щастлив и спокоен, дори когато си без другарче (партньор). От поста на автора остава обратното усещане - той е депресиран.  И такива приятни занимания помагат за това. А и поне няколко вечери  1-2 вечери седмично не е самотен.

След като заобича себе си, авторът трябва да поработи върху общуването - да заговаря небрежно и да може да води лек разговор. Да е забавен (да научи да разказва вицове или кратки интересни истории), да развие чувство за хумор. Вече е готов да търси другарче.

И стигаме до въпроса къде - отговорът е НАВСЯКЪДЕ
1. На приятни места - дадохте примери (не само танците де).
2. Обратната стратегия - принудителен престой на скучни места.
- пътуване с влак - класика, веднага се сещам за 3 семейства, запознали се във влака. Атмосферата предразполага - можеш да подбереш купе със симпатичен човек, часове наред заедно. В днешно време телефоните пречат, но все пак е опция.
- опашка в държавна институция  - 2 семейства и то хора от село чакат за нещо в областния град и се запознават мъж/жена от друго село в същата област.
3. Дългосрочни професионални обучения - по разни проекти се предлагат безплатни. Но е хубаво да са поне 100 уч. ч., за ден-два не става. Има практика по групи. Ако са в хотел, вечер е музика, алкохол и тия 3 неща :smiles
И не на последно място мачването е с колега, т.е. общи интереси.

# 209
И аз не знам защо все се предлагат тия пусти танци. Освен като се лепнете един в друг, да се нажежат страстите и то нали след секса трябва и да си говорите…
Моят съвет винаги е бил - ходù там, защото на теб ти е интересно, а не защото ще срещнеш гаджета. Първото предполага да блеснеш в свои води, което винаги е огромен плюс. Второто е контрацептив.

Общи условия

Активация на акаунт