Къде и как да я открия ?

• 5 531
  • 224
  •   9
Отговори
# 210
  • SF
Елора, и аз ходя на народни танци. Кръстът ми е много зле. Не знаех, че може да е от танците. Какво му правят танците на кръста?
Не съм отишла да се запознавам, но се запознах с всички. Има и някои гаджета, които са се намерили там - 2 двойки и една двойка мъж и жена, които си идват заедно на танци. Сега мисля, че едно момче, от тези, които  хич не умея да танцуват, е хвърлило око на едно от момичетата. Направо съм сигурна.
Веднъж в с месеца ходим на купон някъде. Сега имат идея и в чужбина да отидем. Може да не излезе любов, но има някакъв социален живот.
Но човек трябва да иска да танцува. Иначе не стига, че е отчаян, ами ходи и на места, където не му се ходи и е насила.
На мене така рисуване и вино нещо не ми пасва като идея за изкарване на свободното време. Не ми се ходи на йога, не ми е динамично. Тае бо, йоко чин, кунг фу и разни други маршал артс изобщо не ми допадат. А там има мъже.... Но тези мъже не са мой тип. Така че, нека си ги има. Simple Smile

# 211
Есме, с дх съм, но и сколиоза. Това ме влоши.
Стабилизирах се, но не съм същата вече.
Самото рипане размества здраво прешлените.
В интерес на истината на танците имаше хора с проблеми в кръста /те един тон различни драми са там/ та ми каза една, че добре и се отразява. Друг обаче ги спря точно защото като мен се влоши.
На мен от години и бягането ми е забранено, а така ми харесваше това като тийн.
Не се усетих, че танците са като бягането.
Спри ги и ще проследиш. Прави упражнения за кръст.

Сори за отклонението, ама той автора и без това си за*ба темата Joy

# 212
Която каквито иска да си ги разправя, но танците винаги са били класиката нъмбър уан за намиране на гадже.

Скрит текст:

Ама па кви гаджета имаше ено време...

# 213
Танцуват! Танцуват бе, хора! Мъже, които танцуват и си ходят на танци е едно, мъж, който е дърво и се е записал там, за да се добере до някоя жена е нещо съвсем друго.
Ама той може да се научи! Стига да му хареса, а понякога не знаеш дали нещо е за теб, ако не си опитал. Особено, ако си като него без живец и социален живот. Пробваш това, ако не друго, трето, докато намериш твоите неща, кое те кара да се чувстваш добре и това ще привлече и правилни хора. Най-лошото е да не правиш и опитваш нищо. Аз съм намирала мъже без да ги търся на латино танци, те ме учеха , а аз бях отчайваща. В крайна сметка не беше моето, на на 30+ съм откривала нови хобита.
Според мен е проблем и че няма приятели, трябва му нещо-хоби, занимание. И да, София е добър вариант за сам за необвързан човек на тази възраст.

# 214
Хубаво са ви насочили към уроци по танци, аз имам няколко познати, които са се загаджили там.

Последна редакция: сб, 24 яну 2026, 09:33 от Ppp17

# 215
Като начало препоръчвам на ЛГ да се научи да пише без ИИ, защото така само поражда дълбоки съмнения за наличието на ЕИ.

След това - танци, куче, хамстер, курсове на НАСА... според интересите.

# 216
Хората ходят на курсове, за да учат, не някой , скаран с уважението и обществото, да им досажда и пречи.

# 217
  • София
Моят опит с хора на курсове, който всъщност е голям, е че мъжете са или женени, или тотално захлупени и свалки стават трудно. Е, все пак, ако един мъж знае как да подходи, може и да намери късмета си.

# 218
  • SF
Ама той може да се научи! Стига да му хареса, а понякога не знаеш дали нещо е за теб, ако не си опитал. Особено, ако си като него без живец и социален живот. Пробваш това, ако не друго, трето, докато намериш твоите неща, кое те кара да се чувстваш добре и това ще привлече и правилни хора. Най-лошото е да не правиш и опитваш нищо. Аз съм намирала мъже без да ги търся на латино танци, те ме учеха , а аз бях отчайваща. В крайна сметка не беше моето, на на 30+ съм откривала нови хобита.
Според мен е проблем и че няма приятели, трябва му нещо-хоби, занимание. И да, София е добър вариант за сам за необвързан човек на тази възраст.

Тук ключовото е болднатото. Ако му харесва, щеше да си ходи на танци и без да му трябва социален живот.
Постът ти е пълен с противоречия.
Няма как да се запишеш на всички разнообразни групови хобита, за да знаеш дали ти харесва. Без да съм опитала, знам, че маунтин байкът, нито източните бойни изкуства са ми в интересите и намеренията. Ако пусна тема, че търся мъже, ще ме пратите на латино танци или на такива спортове.
След някакви години социалният живот започва бавно или бързо да спада до пълното му затриване и това е съвсем логично.
Зависи и на какво казваме социален живот.  И в темата, и извън нея, ще чуеш много радостно да се хвалят, че си ходят с колежки редовно на рисуване и вино (веднъж на 2 месеца) или театър (където социалният момент е сведен до минимум). Но това от моя гледна точка пък не е никакъв социален живот, а 2-3 часа в месеца закъснение за прибиране след работа, изкарано със същите хора, с които по цял ден си говорят същите неща и на следващата сутрин пак са  заедно. Представят го като голямо събитие и го дават за пример на младите хора, които са се забили в телефоните си. Ама младите не се чудят как да изскубнат 2 часа след работа зявино и споделяне как са у дома. Имат всичкото време на света и почерпката за 8-и март не е събитието на месеца! "Аз имам социален живот, ходя на йога!" - Имаш таратанци. След йогата се разбягвате по часовник и даже и душовете не ползвате.

Последна редакция: сб, 24 яну 2026, 11:11 от Esmee

# 219
И на мен народните танци не са ми на сърце. Не съм фен на танците като цяло, особено народни и народна музика.
Иначе ми стана интересно в някаква степен, но после като ми отиде на кино кръста, продължих да не ги харесвам.
Запомних някои хора. Но бързо отлетяха от главата. След 2 години на банкет, нищо не знаех. Почнах просто да мятам краката, гледайки и следейки другите.

# 220
  • София
Ами така си е за социалния живот. Работа и вкъщи. Честно казано, дейтинга ми беше социалният живот. Малко трудно го вмествах в графика, но го вмествах.

# 221
Есме, с дх съм, но и сколиоза. Това ме влоши.
Стабилизирах се, но не съм същата вече.
Самото рипане размества здраво прешлените.
В интерес на истината на танците имаше хора с проблеми в кръста /те един тон различни драми са там/ та ми каза една, че добре и се отразява. Друг обаче ги спря точно защото като мен се влоши.
На мен от години и бягането ми е забранено, а така ми харесваше това като тийн.
Не се усетих, че танците са като бягането.
Спри ги и ще проследиш. Прави упражнения за кръст.

Сори за отклонението, ама той автора и без това си за*ба темата Joy
С протрузия съм, което си е почти като херния. Изрично ми е забранено народни танци, бягане като спорт, скачане на въже, конна езда. При подскачанията се натоварват много прешлените и става по-зле.

# 222
Зависи и на какво казваме социален живот.  И в темата, и извън нея, ще чуеш много радостно да се хвалят, че си ходят с колежки редовно на рисуване и вино (веднъж на 2 месеца) или театър (където социалният момент е сведен до минимум). Но това от моя гледна точка пък не е никакъв социален живот, а 2-3 часа в месеца закъснение за прибиране след работа, изкарано със същите хора, с които по цял ден си говорят същите неща и на следващата сутрин пак са  заедно. Представят го като голямо събитие и го дават за пример на младите хора, които са се забили в телефоните си. Ама младите не се чудят как да изскубнат 2 часа след работа зявино и споделяне как са у дома. Имат всичкото време на света и почерпката за 8-и март не е събитието на месеца! "Аз имам социален живот, ходя на йога!" - Имаш таратанци. След йогата се разбягвате по часовник и даже и душовете не ползвате.
Много грозен пост.
Социалният живот е всичко извън къщи. Театърът е СЖ, киното е СЖ, танците, туризма, спорта, площадите, навсякъде има СЖ, ама трябва да обичаш да си сред хора.
Следващата стъпка е да си намериш "твоите хора " и с тях да живееш СЖ. Но това е пожелателно, зависи на какъв етап от живота си, с какво време разполагаш, пък и средства.

# 223
  • Paris, France
Театърът, киното, операта, циркът и всякакви спектакли не са социален живот,защото няма общуване с хора. Отиваш, сядаш и зяпаш. В антрактите може да се общува с хора, но това не са места, където лесно може да се завърже връзка. Излизане на ресторант с приятели може да мине за социален живот, но там възможностите за нови запознанства и пълноценно първоначално общуване са ограничени. По такива места човек може да иде и сам.

Аз доста ходех сама по музеи, галерии, изложби и там са ме заговаряли много мъже, но нищо, никога не се получи, защото там отивах нарочно сама и исках да се концентрирам в това, което разглеждам. Обстановката не беше подходяща за свалки.

Авторът е сред хора всеки ден. Ако на работата, на улицата или в магазина не може да завърже разговор и да се стигне до връзка, няма да успее и в музей, опера или кино. Хубави развлечения са за някои хора, но не и с цел запознанства.

Off - най-смотаните мъже ми се лепяха в библиотеките като бях млада, а нямаше как да не отида, защото ми трябваха материали за курсовите работи. Отврат!

Ако авторът обича да пътува, топлите туристически места са пълни със свободни туристки и палмите и плажовете предразполагат към загаджване и флиртове. Е, може да си остане еднодневка, но пак е приятно.

# 224
Цитат
Авторът е сред хора всеки ден. Ако на работата, на улицата или в магазина не може да завърже разговор и да се стигне до връзка, няма да успее и в музей, опера или кино. Хубави развлечения са за някои хора, но не и с цел запознанства.
Подкрепям.
Това е и моето мнение.

Общи условия

Активация на акаунт