Къде и как да я открия ?

• 6 981
  • 266
  •   5
Отговори
# 255
Ами да ходиш на работа да общуваш с хората не е като да висиш по домашно облекло вкъщи и да работиш сам.
Комуникацията е различна. И да има комуникация, но тя е основно по работа,  по телефон, по имейл.
Но и си има много плюсове на дистанционна работа.
Има само плюсове, и общуваш с когото искаш.

# 256
Минуса е, че си затворен цял ден вкъщи и седиш на бюрото без никакви контакти с хора.
Да, пестиш от време за отиване и прибиране.
Една приятелка и беше проблем хоум офиса. Но тя много си обичаше колегите /и приятели и бяха/  само вкъщи не и хареса. Да, удобно в някаква степен.
Но пък като ти писне от офис глупости е хубаво да прекараш вкъщи няколко дни Grinning

# 257
Напротив, хоум офисът ми осигурява време да отида на тренировка, което за мен първо е по-важно, от това да съм с колеги, второ в глупата имам приятели. Също не пътувам по 2 часа в трафика, работь по-добре, защото е тихо. И имам повече време за себе си, семейството си и ако искам да излезна с някого, колега или друг. Най-безсмисленото е да ходиш в офис, която не изисква никаква логистика. Аз съм доста по-социална с хоум охис, иначе нямам сила.

# 258
  • София
Има плюсове, ако имаш семейство и/или приятели, с които да общуваш и излизаш извън работа. Ако се забиеш сам вкъщи, става зле.

# 259
Зависи от хората.
Някои стават на плужеци с хоум офис. Нямат мотивация.
Аз съм с висока самодисциплина и за мен е ок. Ще стана, ще тренирам, ще се гримирам и ще си правя каквото е там по агенда – работа, домашни задължения, разговори с приятели и близки.
Не е за всеки хоум офиса.
Особено са по-лабилни, неуверени и търсещи валидация хора ги доскапва. Губят тотално връзка с реалността.

# 260
С хоумофиса и офиса е като с тренировките от къщи и на място, за едни работят първите, за други - вторите. Напоследък много популярен е хибрид модела, аз също го харесвам.
Познавам няколко мъже, ИТ, хоум офис. Наглед - всичко им е наред. Около 35+, високи, пари имат. Обаче социални умения, особено с жените - на ниво извънземни. Щях да кажа примати, ама те имат повече умения за чифтосване.
О, една колежка си изловува един такъв. Даже беше 30+. Много е доволна.

# 261
  • Пловдив
С хоумофиса и офиса е като с тренировките от къщи и на място, за едни работят първите, за други - вторите. Напоследък много популярен е хибрид модела, аз също го харесвам.
Познавам няколко мъже, ИТ, хоум офис. Наглед - всичко им е наред. Около 35+, високи, пари имат. Обаче социални умения, особено с жените - на ниво извънземни. Щях да кажа примати, ама те имат повече умения за чифтосване.
О, една колежка си изловува един такъв. Даже беше 30+. Много е доволна.

Баси , нали ние бяхме ловците.  И това ли ни взехте? 😐😐

# 262
Ловци сте по природа.
Ако ви позволи жената.
Иначе, увисвате. Wink

# 263
Има мъже, ловуват само с NG. Тогава идват милфките, Сънчо Trollface

Последна редакция: нд, 25 яну 2026, 19:34 от 𝑬𝒍𝒊𝒇𝒇

# 264
  • Paris, France
Има само плюсове, и общуваш с когото искаш.
Няма само плюсове. На мене ми липсва мола в обедната почивка и клюките. Ако живееш в многолюдно домакинство и всичките работите home office, все ще се прескачате, че ще си и пречите ако работата ви е свързана с говорене. У нас става лудница като и четиримата работим/учим home office. Ние нямаме достатъчно стаи кигато сме home office и понеже всеки трябва да е сам в стаята, единият от нас работи в хола.

Децата ми учат специалност, която преспокойно може да се учи дистантно. На тяхно място аз бих учила дистантно - ще ставам с поне час по-късно, вечер ще имам цял свободен час в повече, няма да се блъскам по 50 минути в градския транспорт всяка сутрин, няма да ми трябва карта, а и струва по-евтино. Няма и да се редят на опашки на обед за да обядват някъде. Не искат. Най-интересното е, че като не са на даскало си седят в стаите и по принцип рядко излизат. Ако учеха близо, щях да ги разбера.

Два дена в къщи ми идват екстра, но повече не. Сега, обаче, всички се изхитриха и не щат да държат и обслужват офиси. Дъщеря ми изкара 2 месеца стаж дистантно, без никога да види на живо работодателите си, колегите или офиса поне. На едно кафе не я поканиха или питие. Тя е ОК с това.

Моите деца ще са като 35 годишните IT-та. Дано поне заживеят без нас някога! Видя се, че с връзките и гаджетата няма да се получи.

# 265
Невена, хоум офис не означава да си закопан на едно място у вас. Моят хоум офис беше откъдето аз си преценя. Имаше дни работех от кафенета в мола, от парка, от гората, от ресторанти или разни коуъркинг места. Можеш, ако искаш и от спирката на метрото да бачкаш.

# 266
  • SF
Simple Smile 35-годишните IT-та станаха нарицателни, но има нещо, което наистина ги обединява.
Един виц. АйТи намира жаба на улицата. Погледнал я и тя му заговорила с човешки глас: Хей, целуни ме, аз не съм жаба, аз съм красива жена с дълга руса коса и дълги крака!
Погледнал жабата, навел се, взел я и си я сложил в джоба. Върви си, върви си, вади я, държи я върху дланта си и я гледа с усмивка. А тя пак: Хайде, бе, момче, целуни ме! Ще видиш в каква красавица ще се превърна!
Прибира я обратно в джоба си. Възви си по улицата и по някое време пак я вади и я гледа внимателно, а тя пак започва да го моли да я целуне и да му обещава, че ще се превърне в красива жена.
И така сцената се повтаря няколко пъти. На поредното вадене от джоба жабата започнала да се ядосва: Целуни ме и ще видиш!! Ще се превърна в невероятна  красавица! Защо не искаш да ме целунеш!!!
- На мен красавица не ми трябва! Говоряща жаба пО ме кефи!

Общи условия

Активация на акаунт