КГБ = Клуб на Готините Баби - 244

• 2 165
  • 101
  •   1
Отговори
# 15
  • някъде другаде
Да се обадя преди да тръгна за купона.
Изглежда повечето са подготвили тоалета за дефилето. Трябва да се замисля и аз.
Хубава вечер ви пожелавам!

# 16
  • Вила Великула
Дидия, моля те кажи как си?

# 17
Ей, за малко да изпусна новата къщичка!
            Пипи, Борянка, отново сте в десятката. То, като се замисля, няма как да не сте на висота.
            Момичета, няма още резултати. Явно те не бързат. Два дни под ред звъня и чак днес се свързах, ама напразно.

# 18
Е, Диди, вярно е, че който не му е до главата не бърза. Те не знаят какво е да чакаш, но.... Няма да пускам палците, когато станат, важното е да са добри, трябва и вярвам, че ще са добри! ❤️

# 19
Дидиа, и аз съм със стиснати палци и те гушкам
Клечи, сигурно си щастлива с внуците около теб - надявам се оцениха вкусотийките, които приготви. В унисон с теб и аз спретнах една млечна баница с домашна юфка. Сложих вътре и 2 пасирани презрели банана - пласирах ги. Отгоре поръсих с пудра захар - стана вкусно. След тези кулинарни изпълнения не зная как ще се появя на морския терен ...

# 20
Цял следобед спах. Сънувах, че съм във влак, а на слизане на гарата виждам сергии с бански и плажни принадлежности. Баш по темата.
През 2024 си купих много готин цял бански от декатлон, миналата година не можах да открия къде съм го прибрала. Време е да започне търсенето.
Благодаря за новата тема, Пипи и Борянка! Чудесна е!
Не може ли темите ни да са месечни, а не на брой страници. Има и такива.
Пия безкофеиново фрапе този път, сгушена знаете къде. Ще вечеряме и ще лягаме бързо Wink
Хубава вечер на всички!

# 21
  • София
Привет, морски сирени!
 Пристигам с балетна стъпка и чупка в кръста в колибата. Групата на танцьорките е страхотна! От 12 - половината са електроинженерки. МАни, бЕгай - ток и жици! Питах ги,  да не са се наговорил - всяка втора електричарка. Две лесотехнически инженерки - едната сече дърветата, а другата прави мебели от тях. Една зъболекарка, 3 години по-голяма от мен. Преди 6 - 7 години е закачила на пирона бялата престилка, та след това изпаднала в депресия. Посъветва ме да не се отказвам, докато ми се работи. И 3 с икономическо образование. Повечето  са планинарки - катерят се, слизат, и ми увисна ченето, като казаха, че понякога изминават по 15 км. дневно. Е това на мен не може да ми се случи! Останаха много доволни от първата лекция. Предполагам, че следващия път ще имам още една или две групи.
От Русия изпратиха лозунг - От хорочего человека должно быть много! Интересът е не голям, а огромен към обявената тема при посещението във Варна, ама вие ме насметохте. Пратихте сценарият  на кино. Като гледам колко сериозно са се приготвили ТАНУ и РАНЕЛА,  май ще има дефиле. ТЕТКЕ, ако не намериш банския, минаваш в групата - дибидюс! Stuck Out Tongue Winking Eye Няма да те дисквалифицираме. Наш човек си. Grinning
Лека нощ и приятни сънища!
ПП МАКАВЕЛИ знам, че ти събираше лекциите в отделна папка. Би ли могла да помогнеш на ПИПИ ? Замислила съм ви много интересна лекция, но още малко да я пооправя и ще ви я изпратя.
Пак лека и спокойна нощ!

# 22
  • Вила Великула
Дидия, много е неприятно да се в неизвестност. Дано скоро да излезат тези резултати и да са много добри.
Фло, никакво отказване. Ще има дефиле. Ако трябва да напълнявам- казвайте, щом трябва да има по много....

# 23
Нинка, пуснах ти два файла в Word формат в Месинджър. Нямам твой телефон, бих могла и във Вайбър.
Пиши дали се отварят. В първия файл мисля, че са повече от една лекции.

# 24
Фло, много интересна група!
Лесоинженерките са моите... А с тези от електрото няма да се разбера Simple Smile

Аз също имам файл с твои лекции . Мога в понеделник да го споделя с Пипи.

# 25
Фло, хубава компания пак се е заформила около теб! Горкият Ромео, съвсем на заден план остава, внимаваййй 🤪

Току що попаднах на нещо, посмях се и реших да разсмея и вас, та ето

И аз не знаех Simple Smile

# 26
  • Вила Великула
Момичета, опитах се да сложа лекциите, но няма вариант. Казва ми, че е дълъг текст. Ако някоя от вас се сеща как да го направя - нека да сподели.

# 27
Добър вечер в новата къща! Сега се прибирам от една приятна вечер с приятели. Виждаме се рядко, но си прекарваме добре. Минус 2 градуса е, но ми се струва студено. Да свършва тази зима, да грейне слънце, да се раздвижим малко! Чета ви с интерес. Blush

# 28
  • София
Скрит текст:
Свекърва метяла на двора с дълга метла и, минавайки покрай прозореца на снахата, доловила прекрасен аромат. Опитвайки се да остане незабелязана, тя подала нос. Снахата забелязала интереса, приближила се до прозореца и казала:
- Яхния, мамо, яхния.
- Да я яхне майка ти! smiliesSet1344

Мъжът и маргаритката
През 16 век: Ще я видя, няма да я видя...
През 17 век: Ще ме погледне, няма да ме погледне...
През 18 век: Обича ме, не ме обича...
През 19 век: Ще ми пусне, няма да ми пусне... През
20 век: Ще ми стане, няма да ми стане...
21век: Мъж ли съм, жена ли съм?

- Как се подстригва свекърва?
- Поставяте главата на пънчето.

- Ако съдим по липсата на два пръста на ръката ви, вие вероятно сте фрезист?
- Не, зъболекар.

Един мъж се развежда за шести пореден път и съдията го пита:
- Господине, ама защо пак се развеждате?
- Ще Ви обясня, господин съдия. Първата ми жена беше спортистка, постоянно викаше:
"Темпо, темпо, по-бързо!". За това се разведох с нея.
Втората беше лекарка, постоянно казваше:
"На всеки 6 часа - по два пъти!".
Третата беше зъболекарка, все викаше:
"Няма да го вадим, има още време!".
Четвъртата беше кондукторка, все казваше:
"Влизай навътре, има още място!".
Петата беше учителка, все викаше: "Не сьм доволна, можеш още!".
Шестата беше бензинджийка, все казваше
"Вади маркуча и да си оправяме сметките!"
Сега съм си намерил една - строителен инженер - с нея ми е най-добре. Тя вика:
"Няма страшно, ако днес не стане, утре ще стане. Ако ти не го свършиш, друг ще ге свърши."

# 29
Добро утро, баболинки!
Фрау, радвам се да те видя! Минавай по-често! Бабешки новини имаш ли?
Яжка, много ме разсмя, благодаря ти,
Аз си направих кафе и съм се чучнала кротко под шипковия храст, чета из форума. Току виж пак съм се запътила към леглото, няма още 6 часа.

Общи условия

Активация на акаунт