КГБ = Клуб на Готините Баби - 244 (февруари 2026 г.)

• 14 666
  • 649
  •   5
Отговори
# 600
  • София
Яжке, радвам се, че сме те разчувствали вчера!
Пипи, с каква любов говориш за внуците си, личи си, че много ги обичаш!
Касс, дано си добре!
Клечке, затри се като червения пипер! Радвам се, че си добре! И аз си купих инфрачервена лампа от Лидл. Вечер като се прибера нагрявам лицето 5 минути с надеждата да уморя вирусите.
Фло, ти си фурия както винаги!
Няма да ви изреждам всички, но в общи линии сте добре, за което се радвам.
Аз съм у дома, нощес се събудих с главоболие и високо кръвно. Сутринта си останах, след малко отивам на лекар.

# 601
  • в сърцата на любимите ми хора
Прибрахме се от почивката. Отпочинали и доволни. Вече планирам следващата 🙂.
Днес бях на фризьор и вече съм с нов цвят на косата. Прическата е същата. Одобрих се, а и щерките ме харесаха.
Сега, понеже нямам други занимания, плета терлици на две игли - това е ново за мен, но учителката ми е добра и плетката върви. Вкъщи никой не носи, но все ще намеря на кого да ги подарявам.
С Алексчето учихме до преди малко по биология за червеите 😬. Само с глупости им пълнят главите, но ... това е положението.
За днес с мама сме на леща. За утре мисля да напълня чушки.
Мериан, овладя ли кръвното? Да няма отново изригвания?!
Тану, виждам, че си доволна от работата. Браво на теб! Не се ли изморяваш? Все пак човек отвиква.
Пипи, и аз си спомням, че ни водеха в някакви фургони и ни нагряваха с някакви ламБи. Ама с какви и защо, не мога да кажа. Тетка, много ти се насъбра в последно време и затова организмът търси начин да се справи - при теб с повече сън. Как е малкото чаве? Покрай нашите болежки и те доста преживяват и се притесняват за нас.
Оставям ви. За неспоменатите по една голяма 🤗.
Да взема да ви покажа новия цвят. Малко на президентката го докарвам 😀

Последна редакция: ср, 11 фев 2026, 15:28 от Мамси

# 602
  • Вила Великула
Мамси, много си хубава.
А за търлъците, ако няма на кого-насреща съм. И сега съм обула едни, а и с елечето не се разделям.

# 603
  • в сърцата на любимите ми хора
Пипи, благодаря.
Имаш ги терлиците от мен. Сигурно няма да станат за тази зима, но за следващата гарантирам 🙂. Ти кой номер обувки носиш?

# 604
Мамси, много хубави цвят и прическа!

Мама одеве дойде при мен в хола с един наръч от нейните дрехи - да си избера. Нейните били по-хубави от моите и ми ги подарявала,да ги нося. То вярно, че от сумати време съм основно вкъщи, по домашному, ама тази сладка критика ме накара да се замисля, че даже и червило не съм си слагала и съм го подкарала много неглиже. Освен до спешното отдавна не съм излизала от къщи. Вчерашната среща за документите я отмених в понеделник, още не смея да оставя Тетин сам с мама. Нека поукрепне.

# 605
  • някъде другаде
Нагледах ви. При мен нищо интересно.
Тетка , трудна е ситуацията при теб.
Мамси , много хубав цвят и прическа.
Аз ще се прикреватвам с книжката , а на вас желая лека вечер.

# 606
Добър вечер!
Днес не беше като вчера Simple Smile при мен.
Сега съм гушнала една котка и ще ви чета.

Пипи, благодаря ти. Ще ти пиша.

# 607
  • София
Ето ме и мен. Изпълних си заплануваните задачи за деня и съм доволна. Даже следобяд и половин час предремах.
Честито, МАМСИ, и цвета, и прическата много ми харесват. От кога се каня да си сменя малко цвета - има няма 20 - 30 години. Stuck Out Tongue Winking Eye И все не се решавам. Голяма консерва съм! Кога ли ще те видя, за да ти върна "амбалажа". от последния купон у дома? Хубаво, че плетеш и се занимаваш, но дано не претоварваш очите. Когато съм на село и аз си обувам терлици. Държат топличко.
МЕРИАН, не взимаш ли нещо, което да покрива нощните часове? Обикновено между 3 и 5 призори кръвното се вдига. Знам, че масово хората взимат Норваск от 5 мг. вечер. Това, че споделям тук не значи, да се самолекувате.
Поръчах си рокля по И-нет.  Днес отидох да си я получа и добре, че служителката в Спиди настоя да я проверя. Ами оказа се, че трябва да отслабна поне 20 кг, за да ми стане. Върнах я! И все се заричам да не пазарувам така, ама на - пак се изкуших.
За сега толкова.

# 608
  • София
Мамси, страхотна прическа! Фло, аз лично ще те боядисам, но няма да те хване на тъмен фон. Трябва първо да се обезцвети косата в салон.
Фло, това лекарство на мен не ми действа. Даже днес ги дадох на докторката да ги даде на някой друг. От утре ще имам нови лекарство. Иска да ме вземе в болница, да ми прави ЯМР с контраст на сърцето. Засега отказах.
Ранела, кротки ли са ти котките? Ние имаме една в работата, само се умилква.

# 609
  • Вила Великула
Мамси, нося 38 номер.
Тетка, не се оставяй по течението. Щом и майка ти ти е направила намек, значи трябва да действаш. Аз лично не съм забелязала такива признаци при теб, но  като се виждаме сигурно се "стягаш". Грижите са ти досто, но не забравяй, че и ти си важна.

# 610
Включвам се за важният си ти.
 Даже бях копирала нещо от книга , но замина без употреба.

Но пък от живота - починал е  един познат, бивши колеги сме с него и жена му. Той все пазаруваше, тя не излиза, не можела. Спрях да питам как  е ,че то  до три пъти  едно и също , после е  нахалство, като ме гледат как тичкам, завиждат, моето на друго място.
 На 74  е, не е престарил,  особено като ги наближавам.
 Та на болната жена мъжа   таковата.

По-малко притеснения  и емоции, животът е това, нека е  по реда си всичко.
 Всъщност си е ваша работа , моето мина и замина. Грижата ми е да не увисвам на врата на някой. да се държа права. И с акъл. Колкото има де ,то повечето се изпари.
 Не става стих,  добре , че пиша в компа , да съм смачкала тесте  хартия  иначе. Насила убост няма.

# 611
Фло, от къде си беше поръчала рокля? Аз съм правила един - два опита за онлайн поръчки с мижав успех. Все нещо им намирам кусури и после почти не ги нося. Но ако имате наум сайт за по-едрогабаритни, моля споделете.
Борянка, лошо е и когато акъла се поизпари, да.

Последна редакция: ср, 11 фев 2026, 20:35 от tetka_the_best

# 612
  • София
https://www.maxifashion.bg/collections/sale 
ети ви сайт за хубави жени. Поръчвала съм лятна рокля от тенсел/лек деним/, доволна съм. Но трябва да се гледат размерите.
Сайта на Ганг също имат големи номера, в магазина не винаги.
Пепко - трябва си редовно ровене. Синсей - в онлайн магазина имат и ХЛ номера, проверява се.
В Мамата нали има всичко, значи и тема за пухкави  мадами и дрехи има - https://www.bg-mamma.com/?topic=1644677 
Мамси, екстра е косата. А дано да се познаваме и с бъдещата президентка!
Фло, за по-светъл цвят косата ти трябва да се пере няколко часа. След това да се боядисва, а какво ще остане от вече остарелите ни фоликули след агресивната процедура ... И най-важното - дали на тъмния тен на лице, вежди и очи  ще отива по-светла коса  е друг въпрос. Преди време влязох в магазин за перуки и си платих да меря няколко светли, към русо. Ами циганейшъна беше потресаващ, липсваха ми само избитите предни зъби.  Ако искаш консултация от Ани, тя ги разбира тия работи. Аз си пиша лаишки. Като се къносам и постепенно изсветлява косата, но не ми пречи - нали не е прошарено бяла като преди 7 - 8 год.
Тони, много хитра идея - да се изреждаме с комп. проблеми и така Нами ще е редовна. Даже мисля да споделя моя комп. проблем тия дни - реален е, но го игнорирам.

# 613
  • София
ТЕТКЕ, от Тему я поръчах. За пръв път поръчвам рокля. Половината бяла, а другата половина в синьо и някакви цветя май бяха. На допир тъканта ми хареса, но размерът ме разби. И все се заричам повече да не се доверявам на он-лайн търговията. Око да види и ръка да пипне - там е истината.
МЕРИАН,  по-скоро само си мисля да си сменя съвсем малко цвета, но в края на краищата си оставам само с мисленето. На времето мама ме съветваше леко да се изсветля. Ромео направи следния коментар - Бабо, аз харесвам тъмните коси и за тъмнокоса жена съм се оженил. Мама веднага оттегли предложението си. Grinning И ето ме, все една и съща. В този живот явно ще е така.
АЙША аз също съм мерила светли перуки, но не се харесах. Преди много години за известно време бях тъмно червена, но не ми понасяше орозола, който е в боята. После ползвах само оригинална египетска къна и косата ми беше много здрава и хубава. Редовно се боядисвам от 10 - 12 години.
Хайде, лека нощ и спокойни сънища. Гушкам ви! Hug

# 614
Събрах малко сили преди да се отправя към леглото. И хоп! Под нашия покрив Simple Smile

Фло, каква рокля поръча?
А, прочетох от къде е. Описват размерите хората. Даже ми идват уголемени някои неща. С кой куриер ти я досавиха, че си имала право на преглед?

Мамси, косата ти е много хубава! Аз някак неусетно потъмних моята. Бях в по-русата гама. Ама като сменям марки бои ... ей на. Ставала съм доста светла, без обезцветяване. Само с нанасяне на боя по цялата коса.

Мериан, моите котки са като живи плюшени играчки. Много кротки и добри. Само за гушкане са!
Дано ти намерят правилното лекарство, че е неприятно с високо кръвно.
На мен ми правиха и ангиография...дали трябваше не знам.

Тетка, грижи се за себе си. Дори да си в къщи, не се забравяй. Знам как увлича стоенето по пантофи, ама...

Хайде, отправям се към царството на сънищата Simple Smile
До утре, боровинки!

Общи условия

Активация на акаунт