Великобритания - тема 99 Всесезонна............

• 905
  • 36
  •   1
Отговори
# 30
  • Истински се вижда само със сърцето.
Бу този е бил явно някакъв който си мисли. че хората не са с ума си и ще го оставят да се прави на професионалист. Аз не им исках застраховки, те ми пратиха всичко в офертата. Сега едни младежи работят на покрива да сменят 2 керемиди и обшивката на комина, изобщо не ги знам какви застраховки имат, взех им координатите от един колега на който бяха работили по покрива и беше доволен, имаха добри отзиви, но нямах време да проучвам защото имах теч в спалнята вчера, беше подлизнало покрай комина, тъкмо свърших с ремонта на втория етаж , сега имам таван за боядисване.
Не знам колко е при вас почистването, на нас преди година и малко ни взеха за това което писах 960 паунда.

# 31
  • UK
Записвам се и аз. Уф, клавиатурата на кирилица на новия ъпдейт на iOS е ужасна, за пръв път я ползвам и все едно е на друг език.

Ние ще получим £5000 от бабата на Кори (много внуци и правнуци има жената), ще покрием каунсъл такс-а и ще използваме част от парите да се преместим, и каквото остане ще платим част от кредитната карта. Няма да е всичко, но поне важните неща ще платим. Даже днес сме на разходка из района да видим кои градове изглеждат добре. На мен хич не ми се мести, ама ще е по добре за Кори.

Иначе аз съм си на работа вече три седмици, почивам сега три дни заради рождения ми ден утре ама изобщо не ми се занимава да си търся нова работа и тази си ми харесва, ама няма как.

Трябва да видя има ли вариант да си върна старата клавиатура, тази е ужасна.

# 32
MГМ добре е, че ще можете да си помогнете поне малко финансово. Успех с търсенето!

# 33
  • До хладилника, който обичам
Не знам колко е при вас почистването, на нас преди година и малко ни взеха за това което писах 960 паунда.
Това е било заради скелето, сигурна съм. Взех няколко оферти, всички горе-долу еднакви, почистване на мъха, водоструйка, биоцид, почистване на боклуците от улуците и прозорците след почистването, най-високата беше за £750, но ползват от специалните стълби за покриви, които са доста по-лесни за местене, транспортиране и слагане, сравнено със скелето. Но къщата ни е малка и лесна, предполагам с по-висока или голяма няма да е толкова лесно със стълба.

МГМ, много е добре, че ще можете малко да се осиферите с наследството от бабата на Кори, да си стъпите на краката малко.

Спуквам се от работа тези дни и ми изпушва мозъка, хич не обичам така да прегрявам.

# 34
Бу, това са мобилни скелета Simple Smile те се сглобяват за точно 5 мин, просто дават по- добра стабилност. При нас нас не чистеха с водоструйка, но аз и това исках. Такива скелета като това което тази фирма ползва ние имаме на работа когато слагаме например соларни панели на по-високи автомобили, по-стабилно и удобно е от стълба.

# 35
  • До хладилника, който обичам
Може, може. Една от офертите ми беше със скеле и беше практически двойна, затова така предполагам.

# 36
МГМ, честит рожден ден, пожелавам ти много здраве и щастие.
Аз съм със същата клавиатура, отват е всичко след тоя ъпдейт.
За местенето- всяко зло за добро. И ние се преместихме скоро, нов град, нов регион, всичко нова. За капак от наша къща в такава под наем. Аз и работата си напуснах и сега тая не я долюбвам толкова, но каквото такова. В дългострочен план е за по-добре уж 😃

Общи условия

Активация на акаунт