Отговори
# 45
  • волно калдъръмче
У ваше село пък е прието, че не само се полагат почивки на жените, а и те са с приятелки, та да си починат от семейния бит, деца и мъж.
Авторе, нещо по тоя въпрос да коментираш?
Ба, с приятелки Stuck Out Tongue Winking Eye

# 46
  • Далечният изток
Разваляте дисциплината!

# 47
  • София
Я на кукурузя ми е най-приятно.

# 48
... Българската жена носи в себе си качества, които трудно се срещат по други географски ширини:
•   Достойнство и такт – тя има вродено чувство за мярка и уважение в отношенията.
•   Търпение и разбиране – приема те такъв, какъвто си, и намира начин да балансира домашния мир.
•   Споделеност – тя е онази, която ще приготви най-добрата салата и ще си сипе няколко капки ракийка, за да ти направи компания в края на деня и да сподели товара ти.
•   Силата на богиня – като многоръката Шива, тя успява едновременно да държи децата, да носи чантите с покупки и да поддържа свещения огън в дома.
...
Да почна от последното: нямам сила на богиня, аз съм слабият пол. ММ ако беше си взел някоя тежкоатлетка, тогава да, тя щеше да носи като катър на баир.
И с останалите точки тъй. Нямам от изброените суперсили явно, но пък съм попаднала на мъж. Може пък това да ми е суперсилата - избирам си правилното обкръжение. Само тази суперсила ми стига, честно казано.

# 49
=== Аман бе. С какви мъже се напълни мамата, ужас.===

Просто е. Такива привличате.
Но разбирам ви - и вашта не е лесна. Демонстрирате поведение (епистоларно Simple Smile Simple Smile ) което ги привлича, после ги изритвате и оплювате. Човечеца имаше 6 мнения снощи като видях темата, а сега - 4.Или сте го доносничили (нормално), или сам се е отказал да бърка в гнездото на осите.
Интересен медицински факт - пчелната отрова в малки дози е лекарство. За определени заболявания.
Жиленето на осите в никаква доза не е нещо добро, още по-малко приятно Wink

# 50
  • Somewhere far away
Нялко капки ракия? Сериозно ли - тва ме хвърли в пета глуха. няколко капки викаш... повече не ми се полага , а ?! Grinning

# 51
  • волно калдъръмче

Но разбирам ви - и вашта не е лесна. Демонстрирате поведение (епистоларно Simple Smile Simple Smile ) което ги привлича, после ги изритвате и оплювате. Човечеца имаше 6 мнения снощи като видях темата, а сега - 4.Или сте го доносничили (нормално), или сам се е отказал да бърка в гнездото на осите.
Интересен медицински факт - пчелната отрова в малки дози е лекарство. За определени заболявания.
Да го съжалим начи, да му нарежем една салата, да му сипем една ракия и да отворим тема за благородната му същност.

# 52
  • Далечният изток
Противоречиш ли си или мъжете се привличат от кучки, които се държат гадно с тях, а после реват Ама кво стана...

# 53
Скрит текст:

Да го съжалим начи, да му нарежем една салата, да му сипем една ракия и да отворим тема за благородната му същност.

Като сте почнали, налейте и на мен Wink Предпочитам сливова.

# 54
  • Somewhere far away
На мене ще си сипа. Сори, не обичам да споделям.

# 55
  • волно калдъръмче
А ти кланя ли се?

# 56
Имаше един преди време дето му миеше краката жената и му правеше на сутринта след секса баница. Или само баница, не си спомням, но рязко ми напомни потребителя на него.

# 57
  • София
Някои сливи виждат само на ракия... Така де Laughing

# 58
А ти кланя ли се?

По-добре поколонен пред бара, отколкото прав пред струга.

Имаше един преди време дето му миеше краката жената и му правеше на сутринта след секса баница. Или само баница, не си спомням, но рязко ми напомни потребителя на него.

Ти да не си им светила? Може да е имало причина Wink

# 59
Боверик, освен, че си женомразец, какво друго доказа?
Ще ми се да формулираш поне някоя друга теза.

Общи условия

Активация на акаунт